moc dlhe by sa ti podla mna nehodili.. v prvom rade je to ale tvoja vec,takze rozhodnutie je len a len na tebe..no keby si predsa potreboval radu tak hlavne od ludi v tvojom okoli
@8 laska ty nemas urcite 40-50 cm vlasy mi chces povedat ze mas vlasky dlhsie ako velke pravitko? to s ami nejak nezda.... jeidne ze si si ich bol dat nadpojit
aj ty si bol na mna zly a sak ked ich zmeram tak ti budem verit a potom aj tomu deadlylivongovi napisem ze mas resp. nemas take dlhe vlasky ...fakt sa nechces so mnou hrat? > ...
@21 hej... len kedy to bude to zmeranie... a ja sa chcem uz ist ostrihat! takto nie... ze budes namna zla a este k tomu huckat inych ludi a robit mi napriek... ale inak ano
@26 mici, keby si mal fazulu tak by som si s tebou na vf vobec nepisala... chapes,nebudem si pisat so zeleninou ale nie no... este ze si krasnucke
na lekara a pacientku alebo na lekara a sestricku alebo na pacienta a sestricku proste tak medicinsky a vedecky ... inak to za moje divne predstavy z oblasti zdravotnictva moze slecna S. to ona ma stale berie to takeho obchodiku v mi kde su take divne kostymceky a mna to potom tak chyti
@27 aha no suuupeer same dobre veci sa dozvedam dnes...
a ehm... no ale asi nic z toho ako vzdy... jedine ze by slecna neako presvedcila rodicou aby mohla prist sem alebo povedat ze ide niekam inam a prist sem... ale tak nic z toho :/
@34 za tych par rokov sa zo mna asi fakt stane zoofil
nie nepojdes,si nevymyslaj... a nie su vobec dlhe... ani znicene a aj keby kupis si masku na znicene vlasy a bude to... proste strihat ich nebudes
noo bud ich neak presvedcis... alebo ich budes klamat lebo zomna sa stane hocicofil ....
alee... oni su fakt dlhe ani si uz nemozem davat emo ucesy ... uz budem musiet chodit na knihu ochvylu jak metlak neaky aj ked tak by som mal chodit podla tej mojej hudby
ale nie blew mi nemozme byt nejaky -filovia
budes nosit slusivu emo maslicku alebo sponecku ne nebudes mat cesticku na ritku to je hnusne ...hej ty si velky pan metalista
@bress tak ty sa pekne neorientuj podla mojich fotiek na birdzy lebo setky okrem tych co som v tej modrej siltke (a tie uz maju tiez 2 mesiace a nevidno tam poriadne vlasy) su stare asi tak pol roka alebo rok ...
@39 noo mna tiez nic nenapada...
sice su rajcovne ale to by som musel byt emo aby sa mohli volat emo maslicky... lebo ked si dam maslicku na hlavu tak to bude len maslicka alebo metalo/hardcore maslicka a nie emo maslicka
nie! normalne ti kupim emo maslicky a budes ich nosit... a kedze ti ich kupim v emo obchode tak to budu emo maslicky a ziadne tam ze hc maslicky,take ani nie su
@49 pravdepodobne nic
takze prvou prekazkou je to ze je gay a druhou to ze je jeden z mojich najlepsich priatelov... a to by bolo blbe,ja nechodim s kamaratmi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
ale nie, pre mňa sú extra dlhé tie moje, niečo okolo 4 cm
tak dlhé vlasy som už nemal od základnej...
@17 laska nekecaj hej
@23 hej chciet mozes ...sak ja ti nerobim zle ...podme sa dajak pekne hrat tak nejak vedecky
a ako presne sa chces hrat mna nic nenapada... ale to musis najprv prist sem
na lekara a pacientku alebo na lekara a sestricku alebo na pacienta a sestricku proste tak medicinsky a vedecky ... inak to za moje divne predstavy z oblasti zdravotnictva moze slecna S. to ona ma stale berie to takeho obchodiku v mi kde su take divne kostymceky a mna to potom tak chyti
a ehm... no ale asi nic z toho ako vzdy... jedine ze by slecna neako presvedcila rodicou aby mohla prist sem alebo povedat ze ide niekam inam a prist sem... ale tak nic z toho :/
a pojdem uz dlhe velmi dlhe a znicene velmi znicene
nie nepojdes,si nevymyslaj... a nie su vobec dlhe... ani znicene a aj keby kupis si masku na znicene vlasy a bude to... proste strihat ich nebudes
alee... oni su fakt dlhe ani si uz nemozem davat emo ucesy ... uz budem musiet chodit na knihu ochvylu jak metlak neaky aj ked tak by som mal chodit podla tej mojej hudby
budes nosit slusivu emo maslicku alebo sponecku ne nebudes mat cesticku na ritku to je hnusne ...hej ty si velky pan metalista
ach jaaaj neeee
preco nie? emo maslicky su rajcovne
a k teme asi by som dal tak ako mas na foto
sice su rajcovne ale to by som musel byt emo aby sa mohli volat emo maslicky... lebo ked si dam maslicku na hlavu tak to bude len maslicka alebo metalo/hardcore maslicka a nie emo maslicka
@47 ty mi nespravis raodt a nebudes nosit maslicky? punko nosi maslicky aj celenky a vies jaky je zlaty? ...
ano jasne... tak si si mala vybrat jeho a nie mna...
takze prvou prekazkou je to ze je gay a druhou to ze je jeden z mojich najlepsich priatelov... a to by bolo blbe,ja nechodim s kamaratmi...
a ved ... ale nosi maslicky a celenky tak to uz je zas dovod na to ze ano...