Prečo sa neporozpravaš s tým chlapcom? proste by som sa ho opytal na rovinu či mastí člnok mojej milej a podľa toho ako by sa správal pri odpovedi by som
ale to nejde len tak sa na nu vyjebat, ked sme spolu dlhsie a proste, vo vela veciach si sedime, ona je uplne ako moja druha polovicka.. uz som raz zazil rozchod skoro po 2 rokoch a polozilo ma to a vobec to nebolo medzi nami ako toto, ani z daleka.. len teraz som sklamany a nasraty aj na nu, aj ked asi nemam dovod alebo ja neviem, asi len zas chcem od cloveka nemozne.. hodit si slucku a bude pokoj so vsetkym uz
"Ja som to priatelke zacal vycitat a oni dvaja sa pohadali.. ona mi slubila, ze uz nikdy mu nebude verit atd, ja som pre nu prvorady a veri len mne (to mi vravela aj predtym)"
ako keby sa dala taka vec slubit. jeeezus.
take veci neovplyvnis velmi, ako si pisal, nemozes partnerke odrezat kontakt s okolitym svetom, ale zaroven nevies ani zabranit tomu aby casom z toho "kamaratstva" nevzniklo nieco viac.
mozes sa maximalne voci tomu ohradit, co si uz teda aj zjavne spravil, vidis ale ze u nej sluby a ciny asi spolu nesuladia. a pride mi divne ze sa bavi s niekym kto pred nou ohovara jej partnera.
takze asi by som zacala rozmyslat ci to je ozaj to co hladam.
asi by som jej dala dosť jasne najavo že veci z vášho súkromia sú veci LEN medzi tebou a ňou. nikým tretím. je jedno akokoľvek sa pohádate a akokoľvek sa na teba nasere, ak to nedokáže pochopiť asi nie je pre teba tá pravá.
tiež mám za kamaráta chalana ale nepríde mi normálne že by sme sa mali baviť o našich partneroch a už vôbec nie súkromné veci. tak to proste nefunguje. nech si určí priority - buď si to ty alebo kamarát.
toho kamaráta predpokladám poznáš dobre a bavíte sa spolu normálne a ste kamarátmi že?
ja mam naj kamosa ktoremu poviem vsetko, uplne ze vsetko zase o frajerovi ani tak brutalne ne ale tak proste vsetko a nevyjebala by som sa nanho keby to moj kamos pozaduje, a poviem mu aj veci co frajerovi nie lebo je to proste naj kamos ... a hotovo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ako keby sa dala taka vec slubit. jeeezus.
take veci neovplyvnis velmi, ako si pisal, nemozes partnerke odrezat kontakt s okolitym svetom, ale zaroven nevies ani zabranit tomu aby casom z toho "kamaratstva" nevzniklo nieco viac.
mozes sa maximalne voci tomu ohradit, co si uz teda aj zjavne spravil, vidis ale ze u nej sluby a ciny asi spolu nesuladia. a pride mi divne ze sa bavi s niekym kto pred nou ohovara jej partnera.
takze asi by som zacala rozmyslat ci to je ozaj to co hladam.
moj nazor.
tiež mám za kamaráta chalana ale nepríde mi normálne že by sme sa mali baviť o našich partneroch a už vôbec nie súkromné veci. tak to proste nefunguje. nech si určí priority - buď si to ty alebo kamarát.
toho kamaráta predpokladám poznáš dobre a bavíte sa spolu normálne a ste kamarátmi že?
pokial ju tajne nemiluje tak by som to nahala tak
tak chalan moze len dufat ze to nebude zo strany jeho frajerky no