@damien11 a čo sa toho týka, rob to v čom máš perespektívu, ak ťa modeling baví a máš vyhliadky aj do budúcna tak ti moc vzdelanie ani netreba a vysokú školu môžeš spraviť aj v 40-tke... čiže by som ti odporučil modeling ak už si v tom.
pozri sa na mna, mne nic ine ako vyska neostava, hehe. Ked si raz v tom a mas moznosti, tak urcite nemas dovod ist na vysoku. K tomu vsetkemu len tolko, ze si davaj na seba pozor, mam rozne kamaratky (vo vseobecnosti netusim, preco poznam tolko modeliek) a naozaj si v tomto odbore na seba treba davat velky pozor a do niecoho nespadnut, chapes co myslim. Inak si to uzivaj, cestuj, zarabaj - nikdy nevies, ci z toho este nebude herectvo alebo nieco podobne...
Pre aku vysku by si nieco take chcel nechat? Ja by som hned siel robit modela keby som mohol
Ser na modeling, škola ťa naučí Pojdeš na modeling, tam to bude samí buzik aj zo šéfom a baby iba namyslené lebo nič iné ich nebude zaujímať len či si naniesli dobre make-up , školu si daj externe a modeling môžeš tak z lahka robiť aj v Blave popri škole, v škole spoznáš nových ludí a cestovať môžeš cez prázdniny. Je to síce trochu ťažšia cesta, ale tak....
no tak ked uvazujes trocha vidis ci ten modeling ma perspektivu na cely zivot alebo iba na par rokov, a v tom pripade chod radsej na tu skolu a dobre sa zamestnaj
výška.... inak po tebe s prvými vráskami a kilami "navyše" ani pes neštekne, hentak máš zabezpečené aspoň niečo na celý život... alebo ako tu už bolo povedané, aspoň externe čosi
Neverím, že toto píšem, ale modeling..Využi príležitosť, pokým na to máš vzhľad.Výšku si môžeš dorobiť kedykoľvek, a ako píšeš, na modelingu zarobíš...čo sa týka cestovania, nemyslím, že cestovanie kvôli foteniu má niečo spoločné s klasickým dovolenkým, ale budiž.
ano modeling ti da toho vela ale aj tak skolu potrebujes.... modeling cely zivot nebudes moct robit a potom bez skoly sa asi nedostanes na nijake normalne miestno
mozes modelingovat kym si mlady a krasny a potom ked uz ta nebudu chciet si spravit VS a ist pracovat normalne... teraz popri modelingu ak ti nezvysia plat za VS to nema zmysel
@husky vieš, nehovorím že máš potom zabezpečený život naveky, ale s dlhodobejšieho hladiska je to tak, že máš aspoň papier a možno uľahčené pracovné uplatnenie, pokiaľ nechceš skončiť ako robotník alebo niečo také.
Spolužiačka je modelka a chodí na strednú. Ona sa chce venovať skôr tej škole, ale na ňu potrebuje prachy, ktoré si musí zarobiť tým fotením a jej mater chce, aby dala prednosť tomu modelingu. Sprostá to mater. Čo z toho bude mať?! Ho...!
asi by som si vybrala ten modeling ak na to mas....a potom po case napr keby som mala 27-28 proste uz ta to omrzi alebo co ...tak by som zacala robit nejaku vysku...ale ja na to nemam cize nad modelingom by som ani neuvazovala...asi tak
jednoznacne by som to skombinovala, pracovat a studovat externe, resp. si dohodnut so skolou individualne studium...su moznosti, len sa treba informovat
zvolila by som modeling a ak na to máš, tak popri tom externe výšku. Zober si, školu si môžeš urobiť hocikedy a z modelingu ak vyjdeš, tak cesta späť je už zatvorená (ak nie si Kate Moss ). Len dôležité je prežiť v tom žraločom svete a nespadnúť do žiadnych drog, alkoholu a liekov...
pozri teraz si pekny ziadany ber kym mozes ked pojdes az potom na yvsku to bude lepsie nikto na teba nebude brat ohlad ci si rapavy alebo pekny ber kym sa nerozpadnes
to cestovanie, fotenie je lákavá ponuka, len ako dlho ti taká to robota vydrží, aj škola je dôležitá do budúcna. Keby si sa rozhodol pre modeling, tak Vš môžeš študovať aj dialkovo, takže by nemal byť problém
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
pozri sa na mna, mne nic ine ako vyska neostava, hehe. Ked si raz v tom a mas moznosti, tak urcite nemas dovod ist na vysoku. K tomu vsetkemu len tolko, ze si davaj na seba pozor, mam rozne kamaratky (vo vseobecnosti netusim, preco poznam tolko modeliek) a naozaj si v tomto odbore na seba treba davat velky pozor a do niecoho nespadnut, chapes co myslim. Inak si to uzivaj, cestuj, zarabaj - nikdy nevies, ci z toho este nebude herectvo alebo nieco podobne...
Pre aku vysku by si nieco take chcel nechat? Ja by som hned siel robit modela keby som mohol
ak clovek robi to co ho bavi, naplna ho to a dava dostatok penazi na zivot, naco si ten zivot narusat nejakou vysokou skolou ze?
ja ju tiez nemam a som tu
Vyšku si možeš spraviť aj neskor, z modelingu vyrastieš...
ale záleží na tom, akú prácu máš.. či robíš prehliadky a beháš od jedného castingu na dalsi, alebo mas nieco trvale..
tá znama robila v miláne show rooms pre D&G a stihala v pohode skolu
Teraz má doštudované a cche robiť modelku pokiaľ sa bude dať, keďže jej to vynáša..
Je pravda, že škola sa dá urobiť aj neskôr, ale čím je človek starší, tým je to ťažšie.
ak maš postavu na modeling, tak asi modeling.
a škola sa da študovať aj dialkovo nie?