Co si myslite o fakulte soc. a ekon. vied (v BA, Komenskeho)??? napr. program: socialna a pracovna psych. .ma to nejaku buducnost, alebo prac. miesta .po skonceni skoly?
nuz, studuje tam asi 5 bab z mojej strednej lebo sa nikam inam nedostali. a nejak nie som fanusikom skoly kde ta beru na zaklade prospechu. ale to je vsetko co na to mozem pvoedat, inak som tam nestudovala
dakedy dávno keď som ešte chcela študovať psychológiu, som chcela na tú pracovnú psychológiu ísť... vlastne kde sa dá z toho potom zamestnať? robiť niečo ako psychológa pri pohovoroch?
@elizRosa Baby z mojej skoly to studuju Im to vyhovuje lebo maju kopu casu popri tom Pozri ja si myslim ak ta to bude bavit a budes robit nad ramec skoly tak je kopa moznosti ako sa niekde prepracovat. A tie baby tam v podstate isli preto lebo do Ceska je na psychologiu sa dostat celkom hardcore. Akoze ja by som mal vyssie ambicie nieze co sa tyka odboru, ale skor by som siel niekam vonku to studovat pretoze bohuzial u nas je to skolstvo tovaren na ludi bez prace a ambicii, cest vynimkam. A asi je lepsie si dat psychologiu na filozofickej v BA ako hento na Fsev.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov