Čo by ste robili cez týždeň, keb sa vám naozaj nechce učiť, ste v dedine kde nie su žiadny ludia vo vašom veku, tí čo aj sú, sú na intráku čiže nemáte s kým isť von. V škole nemáte žiadnych až takých kamarátov ktorí by s vami zašli von...a proste situacia
Obcas by sa mi to aj zislo lebo mna uz ani nebavy chodit kazdy den von ale musim lebo vzdy potom vonku ohovarame toho kto tam prave nieje takze obcas by som si to stebou aj rad vymenil A co by som robil? mo ja by som sa nenudil lebo ked mam pocitac a net tak neexistuje ze nemam co robit
ja? knihy, filmy, seriály, možno by som šla fotiť alebo sa hrajkala s nejakým Photoshopom alebo tak.... hej, väčšinu času by som sedela za PC, len som sa to snažila nejak honosnejšie vyjadriť
toooho by bolo.... gitara, klavir, postel, vyhrabat stare CD? precitat konecne daku knihu, napisat basnicku, nakreslit nieco.... vzdy je co robit alebo prinajhorsom popratat
a mam rovnaky problem po minulom piatku sa nikomu nechce ist do mesta a doma sa mi tiež nič nechce robit PC mi zaberie tak max.2hod. lebo potom mi z toho hrame ešte štastie že mam pejska za ktorym nestiham
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
» sk.grepolis.com/start?nosession...
Čo tak bicykel alebo beh? Ale to asi pre baby moc nie je...
koniec príbehu