Zaujímalo by ma, ako prebieha písanie diplomovej práce, do akej miery spolupracujete so školiteľom, ako často ste s ním v kontakte, či Vám aj pomôže alebo či to všetko nechá na vás.. Kto má skúsenosť, nech napíše
všetko záleží od školiteľa.
napríklad bakalárku som mala u takého, čo nepomohol a mohla by som za ním chodiť aj každý deň, proste nič.
a teraz diplomovku som mala u takého, čo som za ním chodila pomaly každý týždeň, prácu čítal a radil mi.
niektorí moji spolužiaci zase majú takých, čo sa im vyhýbajú, neodpovedajú na mejl, proste sa tvária, že ja nie som tvoj školiteľ, napíš prácu a odovzdaj ju a mňa neotravuj.
v podstate @1 to vystihla...ja mám šťastie a diplomku robím u vedúcej ktorá mi vždy poradí keď to potrebujem, stretávame sa pravidelne raz do týždňa vždy jej ukážem čo nové som vyskúmala diskutujeme o tom a potom mi dá vždy podnety na rozmýšľanie na ďalší týždeň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
napríklad bakalárku som mala u takého, čo nepomohol a mohla by som za ním chodiť aj každý deň, proste nič.
a teraz diplomovku som mala u takého, čo som za ním chodila pomaly každý týždeň, prácu čítal a radil mi.
niektorí moji spolužiaci zase majú takých, čo sa im vyhýbajú, neodpovedajú na mejl, proste sa tvária, že ja nie som tvoj školiteľ, napíš prácu a odovzdaj ju a mňa neotravuj.