Diplomovaná vseobecná sestra alebo osetrovatesltvo?
Teraz chcem ukoncit stúdium na humanitnom odbore,pretoze moj terajsi odbor nemá uplatnenie.Neviem sa rozhodnút,ze na ktory odbor mám ist,rozmyslam sa nad tym,ze podám prihlásku na osetrovatelstvo na SZU,ale nemám ziadne informmácie o tohto odboru-nikoho t
Chceš byť sestrička s vysokou? Dúfaš, že dostaneš viac než tá so strednou? Ako si prišla na to, že ťa to baví? Ošetrovateľ je na tom podľa mňa horšie aj keď v zásade sa to až tak nelíši, lebo obaja sa starajú o nechutnosti v telách takže je to pre mňa približne podobne nechutné. Sestrička podľa mňa robí viac tej administratívnej roboty. Neviem si predstaviť, že ošetrovateľ by mohol pričuchnúť k zapisovaniu d kurzov ( tie zakladače s údajmi o pacientovi ), vie toho menej čo je vlastne s pacientom...Diplomovaná sestra je na tom lepšie....
Chcem byt sestricka,ale neviem,ze tomu stací nadstavba,ci treba ist na vysku,zdravotníctvo ma od detstva baví,pretoze od troch rokov casto som bola v nemocnici,prisla som na to,ze chcem robit v nemocnici
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty