Ahojte chcela som sa opytat ma niekto skusenost so stránkou plag. Sk? Je to doveryhodne? Lebo robim pracu a kedze mam dost vseobecnu temu dala som si predbezne overit zhodu na tej stranke no potom som niekde citala ze na podobne stranke neodporucaju ludom nahrávať... Ja som citala ze je to bezpecne aj studenti vo fore tu stranku odporucali, ale mam trz kus strach ci mi nevyjodi v crzp zhodu kedze som ju uz nahravala do toho systemu
Však ale ty musíš vedieť, či si niečo nekopčila alebo nie. Ak ti vyhodí nejakú banálnu zhodu ako úvodné strany alebo aj citáty, tak to je úplne OK. Aj keby máš vyššiu zhodu ak máš všeobecnú tému a veľa ľudí to isté pred tebou citovalo rovnako, tak nie je problém. Ale ak máš rovnaké vety a celé strany mimo citácií tak to už problém je. Ak len podstivo cituješ tak musíš mať pokojné "svedomie" a ani to nerieš. Väčšinou sa ale stresujú ľudia, ktorí aspoň časť plagiujú. Nestretol som človeka, ktorý písal poctivo a vypisoval na internetoch a bál sa zhody. To je prvý zlý signál.
@james98@4 no predstav ai, pisala som to poctivo, vsetko som davala do kopy z knih ale mam jednoduchp strach tak len som si to chcela overit... Prave z tpho dôvodu ze mam velmi vseobecnu temu
@james98@4 a btw pytala som sa uplne na nieco ine, ale tak vidim ze na birdzi spytat sa na nejaky nazor bez toho aby niekto nepodripol je ocividne asi nemozne? kedze neviem presne ako ten crzp system funguje a neviem co cakat dala som si to jednoducho predbezne overit... Dufam ze nebude s tym problem
Hlavne to máš úplne jedno lebo keby máš pri všeobecnej téme aj 35 percent zhodu ale len v citáciách tak ti nikto nič nemôže povedať. Zhoda je len informačný údaj pre školu, oponenta, nie pre teba. Veľmi individuálne sa posudzuje. Ja som písal 4 záverečné práce a nikdy ma to nezaujímalo. Ty z takej info nič nemáš ak píšeš poctivo Ak sa človek bojí, tak dúfa, že podlezie 20 percent.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov