Ako by podľa vás mal vyzerať ideálny disco club? Club do ktorého by ste sa radi vracali a bola by tam tá správna zábava práve pre vás? Čo by ste chceli aby sa tam nachádzalo?
Klub, v ktorom by som rada vracala by mal vyzerat asi takto: pred klubom by na uvitanie lezali na zemi socky, ktore uz nezvladli horucku sobotnajsej noci. Cestu do klubu by lemovali grcky, baganice, rozbite sklo a spaky na dotvorenie tej spravnej atmosféry. Vstupne by bolo 15 evri, nech nezerem, na isic 10. Vyberali by ho aj traja sbskari dva metre vysoki a jedna starsia pani v ciernej bunde! ktori by ta podla sympatii ne/pustili dnu. Vodka s dzusikom akciova cena 4,8 € nech nezerem. Tancoval by tam aj nejaky nechutny (ch)ujo, vdaka ktoremu by to zo mna islo rychlejsie vonku. A na wecka by mali tiez vyberat nejaky poplatok, nech si nemyslia, ze si tam budu odskakovat tahat ciary len tak, kedy sa im zachce. Pri bare by mal robit vylucne personal so sluchovou poruchou (aby sme zamestnali aj hendikepovanych) na ktori budete vrieskat 5 minut v kuse a nakoniec sa obsluzite sami aby to bolo rychlejsie. Este som skoro zabudla, vsade budu nadrbane stoly, takze tancovat bude mozne len pri strope
@jarmulkazidan@Bunnyboy vlastnit taky chlub bol moj sen uz od mladosti, tak som sa trosku rozpisala.. este by som zabudla, ze parostroj je dost overrated, staci pustiti vnutornu cirkulaciu vzduchu a poctivy hulici zachvilku dotvoria spravnu atmosferu.. taktiez to netreba velmi prehanat s hudbou, bohate stacia zremixovane hity z expresu a didzej nebude hrat ziadne pesnicky na zelanie, kto by ho vyrusoval dostane po hube a za trest ostane zmyvat grcky spod baru. A bude platit aj nepisane pravidlo, kto najde penazenku, peniazky si moze nehat ale penazenku odhodit do najblizsich krickov aby si ju majitel mohol na druhy den najst.
Tak o cluboch, by som vedel básniť. Ale, môj najobľúbenejší je v Paríži/Club 79/
Ak, má niekto namierené do Paríža odporúčam tento club. Ťažšie sa dostať dovnútra, ale stojí to za to. Čo sa týka cien.. všetko je tam drahé. Vstupy sa pohybujú od 20€ a vyššie. Boli časy, keď sme chodili zapíjať pálenku na WC,(hh). Kto tam bol, pochopí. Takže, môj ideálny night club, by mal vyzerať takto. Ale, vedel by som tu básniť o viacerých night clubs.
Ako som spomínal, ťažšie sa tam dostať. Potrpia si na výzore a (čo má človek oblečené). S riflami, botaskami, tričkom sa tam človek skoro vôbec nedostane + prevažuje tam rasizmus.
ja by som radsej take tie tanecne saly ako z 50-tych rockov a do teho nejaky rocknroll a ozajstna tanecna hudba pre dvojice... obcas by sa zhaslo, zapli by sa svetla a mohli by pustit aj nejake disco, elektroniku... okolo parketu stoly s obrusmi, vsetci v oblekoch a na podiu ziva kapela...yea yea yea
Ja na Disko nechodím. Lebo som celý čas domnieval že tam chodia len muži "striedači" a ženy "ku*vy" Potom mi kamoš povedal že to nie je pravda že sa tam len chodia zabavať. Tak ma tam raz vzal. Špatne mi prišlo až keď nam začali rozdavať kondómy /Pepíno/ išiel som na WC lebo mi bolo špatne z toho. Tam som natrafil na súložiaci pár a pozvracal som sa. Z tým kamošom sa už od vtedy nebavím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ak, má niekto namierené do Paríža odporúčam tento club. Ťažšie sa dostať dovnútra, ale stojí to za to. Čo sa týka cien.. všetko je tam drahé. Vstupy sa pohybujú od 20€ a vyššie. Boli časy, keď sme chodili zapíjať pálenku na WC,(hh). Kto tam bol, pochopí. Takže, môj ideálny night club, by mal vyzerať takto. Ale, vedel by som tu básniť o viacerých night clubs.
+@1
+@8
Beriem to po takych okruhlych hraniciach... 15 - 20 - 25 - 30 atd, a 20+ je malo
Zajtra vo Večku (ba) - Someone like it hot - budes tam mat pekne oblecenych a aj taku hudbu cca
Kedze si autsajder, je to pochopitelne