Chcel by som si tak trochu utvoriť predstavu o tom, čo za ludia ako si tak sú na tomto fóre, a myslím si že dosť o každom vypovie aj takáto téma. Napíš sem, čo najviac láka teba, kam najradšej chodíš - či tráviš každý piatok a sobotu na diskotéke, alebo i
chodím najradšej na undergroundové koncíky, ale keďže nie všetky stoja za to, tak najčastejšie sedím niekde pri pifku s kamarátmi. tanečné párty ma nikdy nelákali ja by som sa tam nedokázal zabaviť
na diskoteky uz chodim len obcas pokecat so starymi kamosmi...aj tak su tam len deti a hrjau tam iba sk hip-hop ci techno a pod picoviny...na koncerte som bol parkrat na jednom ma nasralo pogovanie(och pubertiacky ukrizujte ma), na druhom skakajuci Tasler a pod...party? v zivote som na ziadnej nebol...pre mna su party iba tie co vidim v USA filmoch a na Slovensku som o takom niecom este nepocul...a k festivalom - jednam sa mi listky zdaju prilis drahe, nemam tam s kym ist, byvaju vacsinou daleko a su plne fetakov...
Samozrejme na prvom mieste su koncerty. male, velke, punk, hardcore, crustpunk, grindocre, ska, metal, ono je to vlastne aj jedno, dolezita je tu okrem hudby aj atmosfera, ludia a piv
Cez leto festivaly, pri ktorych su opat velmi doleziti ludia, s ktorymi tam som. moze to byt skvely festival, ale ked som na nom sam, tak to nebude nikdy ono.
Diskoteky - tak toto nie, fuj v mojom meste jedina moznost, napriek tomu ju nevyuzivam. vsade same male hlupe husi a "cavovia", ktorym patri svet.
Party - nenavstevujem a ani ma to nelaka. ale viem, ze by som tam nasiel asi inteligentnejsich ludi ako u nas na diskoteke
Ja som v tomto dosť atypická - na diske som v živote nebola a ani nechcem, no zabite ma, keď ma to ani najmenej neláka , a ... čo ja viem, no na rovinu - nie som bohvieako superspoločenský tvor, a akosi nemám s kým chodiť na koncerty, pretože nepočúvam nič konkrétne a s ľuďmi, čo poznám, máme dosť diametrálne odlišný hudobný vkus. V piatky chodím do čajovne.
najlepšie sú koncerty veľkých kapiel v malých kluboch. Má to svoju atmosféru. Len škoda, že je dosť veľký problém, dostať sa na takú akciu a to ani nehovorím o tom, ako je podobných podujatí málo
@4 v podstate suhlaism, na diske som este nebola ale zas enevravim ze nikdy nepojdem no urcite to nebude rutina, nijak ma to nelaka. koncerty mam rada ale urcite nie kazdy tyzden, festivaly nemam rada lebo sa tam prespava a to je stanovanie a to ja neznasam ja potrebujem svoju postel, kozmeticke pripravky a vodu....no a tiez chodim do cajovne alebo na kavu a este chodievam do kina alebo divadla.alebo len nieco si zajest ci na prechadzku
diskoteka je volovina.. bol som tma dva krat aj to sa smiat na tych ludoch a opit sa s kamaratmi.. diskoteka je o tom ze idem sa nadrbat a kurvit... nechapem tuto kulturu a ani nechcem..
koncerty su super.. ja mam rad rockove... festivaly su zvlast super... proste vypadnut prec a nic neriesit..
a party..ak sa to rata ako chatove party,triedne na vyletoch to veru ano.. pustime si riadnu hudbu a fici sa
party je v podstate chlastacka a robenie hovadin a vela smiechu s priatelmi..nic viac v tom nehladam..
ja chodievam hlavne sa diskoteky..ale nech tam hraju elektro hudbu......moc take rockove sracky ma nezaujimaju......(ospravedlnujem sa milovnikom rocku).....ale je to tak...a party su tiez dobree..
Najcastejsie sme s kamosmi zapadli do nejakeho pubu na pivo, pokecali atd. Ale niekedy nie je odveci ani taka diskoteka, ale zalezi kedy tam clovek ide (v piatok najskor po 1 rano aby som sa vyhol kindermafii) a zas niekedy mam chut ist na poriadny koncert (ale ked koncert tak nieco fakt ppc velke... nic proti malym koncertom, ale tie velke ma bavia proste viac)
koncerty milujem, či už malé v kluboch alebo veľké, poprípade festivaly party, tam nechodím, ale nič proti nim nemám... a diskotéky neznášam, nepočúvam tú hudbu, nepijem, nekurvím sa, čiže tam nemám čo hľadať
koncerty ale ne take normal, ale underground aspon myslim, ze taq sa to wola... proste ked hraju kapely mojich spoluziakow abo braskow... abo bola haluska, ked my sme parkrat hrali ...potom sme sa radsej rozpadli... chapete, pre dobro hudby lol
jednoznacne party,(dnb,rj) ale aj to si velmi vyberam, musi byt niekto na koho sa fakt oplati ist, urcite tak netravim kazdy sobotny(piatkovy) vecer, dokonca ani kazdy druhy nie
ja mam najradsej presne to co ty,party s tanecnou hudbou,techno party,cez leto najradsej festivaly (Beefree),diskoteky kde su deti alebo hraju hiphop alebo pesnicky ktore pocut hrat z kazdeho kuta neznasam. Na koncerty nechodim,iba ak su nejaki dobri DJ-i tak ano A este by som velmi chcela ist na Sensation White,snad to niekedy bude aj tu na Slovensku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Cez leto festivaly, pri ktorych su opat velmi doleziti ludia, s ktorymi tam som. moze to byt skvely festival, ale ked som na nom sam, tak to nebude nikdy ono.
Diskoteky - tak toto nie, fuj v mojom meste jedina moznost, napriek tomu ju nevyuzivam. vsade same male hlupe husi a "cavovia", ktorym patri svet.
Party - nenavstevujem a ani ma to nelaka. ale viem, ze by som tam nasiel asi inteligentnejsich ludi ako u nas na diskoteke
koncerty su super.. ja mam rad rockove... festivaly su zvlast super... proste vypadnut prec a nic neriesit..
a party..ak sa to rata ako chatove party,triedne na vyletoch to veru ano.. pustime si riadnu hudbu a fici sa
party je v podstate chlastacka a robenie hovadin a vela smiechu s priatelmi..nic viac v tom nehladam..
rockove sracky =D =D =D =D
rozosmial si ma
koncerty su jednoznacne najlepsie:p
2. koncerty...
posledne, este pod vsetkymi ostatnymi diskoteky
Najcastejsie sme s kamosmi zapadli do nejakeho pubu na pivo, pokecali atd. Ale niekedy nie je odveci ani taka diskoteka, ale zalezi kedy tam clovek ide (v piatok najskor po 1 rano aby som sa vyhol kindermafii) a zas niekedy mam chut ist na poriadny koncert (ale ked koncert tak nieco fakt ppc velke... nic proti malym koncertom, ale tie velke ma bavia proste viac)
party
koncert
diskoteka
Ale fakt zalezi od otho kde a kam, no aj tak najlepsie su chatove ci bytove akcie, tie stoja za to.
2. Party
3. Koncerty a festivaly
Ja taky koncert, v Randali najcastejsie, kamosi, pivo, pogovacka a poriadny headbang.
Sice na druhy den je to sama modrina a stuhnuty krk ale vzdy mi to stoji za to
@Ivanka - Sensation White nie je nič nesplnitelné začneš zarábať, tak sa tam kludne dostaneš nie je to nejaká hrozná pálka.