Ahojte mám otázočku, keď ste išli na svoju 1. diskotéku(nie na rozlúčkovú a pod...) ako ste to oznámili rodičom?, spýtali ste sa ich či môžete ísť von?, do koľkej ste tam boli? ...?
@cvirik888 v tomto som problem nemala, mama vie ze na seba viem dat pozor, ale inak na prvu som sla tak ze o tom nevedela a potom som jej na druhykrat povedala ze idem cez vikend na disko a pohoda ak sa chystas na nieco take tak uz musis mat nejake tusenie ako zareaguju, poznas ich uz natolko nie?
ešte som na žiadnej nebola a ani neplánujem, ale čisto hypoteticy keby "keby bolo keby", nemám s nimi natoľko dôverný vzťah aby som im hlásila vždy kam idem, čiže pravdepodobne by o tom ani netušili
rubrika sport D ok ..... a k teme nepustily by ma podla toho jakych mas rodicou ked su chapavy, veria ti a rozumies si s nimi tak nemas dôvod im to tajit :Q
@normane Predstav si ze nie je. Hlavne ak u svojich rodicov byvas a ak s nimi chces mat dobre vztahy tak nie je hanba sa spytat, skor budu aspon jeho rodicia vediet kde je a co robi.
@ygor Nj... mamička, idem do školy...miláčik môj spravím ti desiatu do školy? A syn 20 rokov...a potom "Ale mami, veď už mám štyridsať!" a granko do postielky
@normane ano, lebo z toho ze sa chce spytat ci moze ist na diskoteku (na ktorej nikdy predtym nebol) vies vyvodit jeho kompletny vztah s rodicmi a jeho domace chovanie a fungovanie v rodine.
@ygor Ti spravím jeho psychologický posudok podľa nicku...čiže volá sa cvirik to znamená, že cvirik je zdrobnenina pre malé vtáča.....trpí komplexom malého ftáka. To mu neumožňuje naviazať kontakt s alfa samicou a preto nikdy nebol na diskotéke...teraz ale cíti , že semeno sa mu leje po celom tele a tak by si chcel zatrtkať...no problém spočíva v jeho konzervatívnom charaktery, ktorý zdedil po mamuške ako ju on nazýva...bojí sa, čo by povedal oco a či by nezlomil na ňom remeň, tak preto založil túto diskusiu...Podpis: Normane...
Normálne som sa spytala či môžem ist na diskotéku a pustili ma až po zodpovedaní na všetky ich otazky (s kym, kam, do kedy, ako...). Robím to tak do teraz.
mala som zaracha práve, takže to spracovávanie chvíľu trvalo a povedala som niečo v zmysle: "mamiiiiiiiiiiiiiiii, vieš, (meno kamošky) má narodeniny, chceme ísť do (meno podniku), môžem ísť?" a po spracovaní sa dohodla s mamou že po mňa o druhej príde
teraz by som povedala "možem si zobrať auto?", keďže bez únikovej možnosti by som na diskotéku určite nešla
Doteraz nevedia, že som na tej 1.diskotéke bola, nie preto, že by mi to nedovolili, ale preto, že by sa zbytočne báli a nakoniec som spala aj tak u súrodenca
A "diskotékovať" som začala až od 18tky,takže nie je o čom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
nikdy som nesla
a keby som isla, tak na otazku "kam ides?" odpoviem "na diskoteku". ako mozu deti chciet, aby im rodicia verili, ak nebudu uprimne?
a ma to aj druhu stranu samozrejme - ako mozu rodicia chciet, aby boli deti uprimne, ked im neveria?
ale nechcela by som ani
Ja som nikdy na trsanici nebol, ale asi by som iba oznamil ze tam idem...
potom by mi zmerali teplotu ze ci nahodou nie som chory, kto som a co som spravil s ygorom.
"...idem na disku... no nepozerajte tak na mňa, ona ma donútila! "
a potom nic, klasicky sa spytali s kym tam budem a ako a kedy pridem... tak som povedala ze pridem rano a ze sa o mna nemusia bat toť vsjo
už som nebývala doma
teraz by som povedala "možem si zobrať auto?", keďže bez únikovej možnosti by som na diskotéku určite nešla
A "diskotékovať" som začala až od 18tky,takže nie je o čom