Asi pred 4 mesiacmi som spoznala jedneho chlapca na diskotéke,píšeme si odvtedy každý jeden deň aj sme spolu chodili...9 dní on to ukončil pretože má stále paranoje a mysli si že vždy niečo s niekým mám,tak sme to ukončili že budeme len kamaráti lenže zrazu si začal pridávať moje kamarátky lebo vie že to neznášam ,vždy keď sme sa pohádali tak písal mojim kamarátkam a hral sa tam vždycky na obeť (že jemu je vždy ublizovane)je to super človek len veľmi žiarli a podľa mňa sa to zmeniť nedá lebo vkuse sa k tomu vracial,vkuse robí zo seba tu obeť že ja som mu ublížila atď raz ma chce a raz nie a k tomu ešte kamarátky s ním hrajú tú istú hru ...
Byt s ním či nie?alebo ako len kamarátka ? Aj keď ho milujem ale nedá sa tak žiť ,ďakujem za rady
S ním by som nebola ani kamarátka. Šak je to kus retarda. Akože píše tvojim kamarátkam a hrá sa na obeť ma dostalo. Ty vôbec nad niečím uvažuješ? Máš 17 kašli na neho, príde lepší s aspoň o kúsok väčším rozumom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Byt s ním či nie?alebo ako len kamarátka ? Aj keď ho milujem ale nedá sa tak žiť ,ďakujem za rady
Na diskoteke, tam su na to vsetci hrdi..