caute, chcel by som sa vos spytat ci sa oplati ist sam na diskoteku alebo na na akciu armin only v BA?? Ani raz som nebol na diskoteke, tak nwm ako to funguje. Dakujem za rady
Najlepšie je, keď ideš aspoň s jedným kamarátom/kamarátkou, no nevadí, keď pôjdeš sám...keď budeš tancovať, dostaneš sa do toho a určite spoznaš nejakých ľudí.
Ale nie, že tam pôjdeš, sadneš si, budeš piť a pozerať sa...potom to nemá zmysel.
ak si komunikativny a najdeš komunikatyvnych ľudi a neopiješ sa ako doga môže to byť zabava už dosť dlho niesu na diskotekach len diskofilne osoby s nagelovanymi hlavami a keď sa o 1-2 rano zatvaraju bary tak kopec ľudi čo nejde domov smeruje prave na disko
zachvilu mam 17 bol som na 1 disco je to kravina moj nazor co sa tam da robit ? dokopi nic asi som vesnicky balik ale racej nejaky autoslide alebo tuning zraz moto zraz kde su ludia rovnakej krvi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ani sám, ani s nikým iným.
Ale nie, že tam pôjdeš, sadneš si, budeš piť a pozerať sa...potom to nemá zmysel.
Ani sám, ani s nikým iným
Neoplatí.
Ani sám, ani s nikým iným.
..kvak..