no ja neviem, ja som bola naposledy na diskotéke, na ktorej púšťali od 18 rokov a zdalo sa mi to tam byť naozaj na úrovni. keď to teda porovnám s inou diskotékou, na ktorej sú tieto mladšie ročníky.
@lukas299 raz na koncerte... a to bol koncert na úrovni
.. prepáč ale takéto zábavky nie sú pre mňa a myslím, že pre zdravého človeka v tej vekovej kategorii, o ktorej píšeš by ani nemali byť.. tobôž nie od 13tich.. ved to je... ale nič.. asi to nemá zmysel
asi len raz som bol na diskotéke, kde neboli staré jedince, polovicu som prespal na gauči, keď som vyšiel von na lavičku, zamierili si to dve takéto baby s vodkou ku mne a keď som zdôraznil, že som tam "bohužiaľ" bol, tak sa vrátili, odkiaľ prišli a mal som pokoj, neviem či to má nejaký súvis s tým, čo si chcel, ale no...
na disko som bola v meste tak 2x a aj to bol so mnou frajer a aj to sme o 2:30 išli každý svojou cestou domov a nepili sme nie každý na tej disko je taký, ako si napísal..
Poznam to, neznašam to, a ignorujem to (pokial sa dá), nakolko chodivema na diskotéky pravidelne, tak som svatkom toho čo sa tam deje, aj ja som si nadtým neraz lámala hlavu..je to hrozné ako s atam ludia správajú chalani tam chodia preto že vedia že su tam ,,lahke´´baby ktore su ochotne sa na každého chalana hodiť, bozkavať sa s nim a v tom horšiom pripade i ine veci...a chalani to radi využivaju..a potom sa všetci navzajom chvalia že kto s kym skončil..ja osobne tam chodim len preto aby som si zatancovala, zabavila ale nikdy som tam s nikym neskončila, pretože mi to pride nechutne ked poznam ludi ktory sa zajebavaju aj s 5-timi ludmi za jeden večer...proste no comment
hram..? Sam som povedal ze tam chodievam, neraz som vysiel s dievcatom von.. Vyjadrujem ale svoj nazor, tak si tie tvoje pripomienky na urovni 13 rocnej wannabe gogo tanecnice nechaj dobre?
hmmm...ja na diskotéky chodím rada, ale musím sa tam všeličím po novom potužiť, teda ak to nieje diskotéka minimálne 16+ ako napr. ministry, lebo ked vidím tie baby fakt mladučké čo dorábajú, ale neber im to , každá druhá také veci robila/robí/bude robiť. moj skromný názor...
neviem kam chodíte na diskotéky, ale tam kam idem ja občas, vôbec nie sú dievčatá až také rozbité a správajú sa normálne a to som tam vždy do záverečnej, nikdy som také nevidel, len rozbitých chalanov, ale z báb ani jednu
fakt az take mlade tam pustaju?....co som bol zoparkrat, tak to bolo minimalne od 18, a vrcholom bolo bozkavanie. a to nie u vsetkych...a v minulosti sa dievcata kurvili nie na diskotekach, ale na sukromnych parties v bytoch, chatach a vselikde inde
je to ich vec, ja mám iné starosti a komentovať druhých ľudí, čo robia, ako to robia, kde to robia a s kým to robia, je hlúposť. žiadny iný výraz nenachádzam
no predsa lebo je rto kul a dieca postupuje v hierarchickom rebricku podla toho kolko penisov okostovalo... To je dnesny trend.... Ay grcam z toho... Najôepsie je ked take mlade pre fety jebavaju... Aj take poznam...a take zlatô deti to boli...
akože na diskotétky som začala chodiť od konca augusta toho roku a jediné čo sa mi tam páči je to že keď si sadnem k baru mám asi 5 pozvaní na drink takže sa schlascem zadarmo a vlastne sa mi nič nestane, lebo vždy chodím so spolužiakmi a oni na mňa dávajú pozor
ale akosi by som otázku sexu na disko neriešila. fuj tie hajzle.
Nikdy som nechápal čo je tak úžasné na diskotékach , hrajú nejaký gangnam style na plné pecky , každý ťa oblieva pivom , smrdí to tam od cigariet a v každom rohu nachcaté-nagrcané .
Ja chodím iba na drum väčšinou alebo na nejakú akciu kde sú normálni ludia a je tam normálna hudba(aspoň pre mňa) a tam som zatial žiadne také indivíduá nevidela. Našťastie.
Moc ma to tez nebavý, avšak pokial je dobrá partia a sbskar práve nemá naladu ma vyhodiť tak som tam, ale to raz za čas Ale tiez som spoznal viacere baby, spatne, dopité, problém dokonciť pomaly základné vzdelanie atď. takže bieda preto ani nemam chuť tam chodiť časo lebo čo iné by tam človek stretol, ale tak chodia tam aj tie slušnejšie a krajšie našťastie
ja mám 15 rokov a viem si dať na seba pozor a chodím na diskotéku ale s ludmi ktorým maximalne verim a viem o nich že nezneužívaju situacii a nikdy niesom sama..a nestrácam zabrany a myslím si že je ubohe ked sa na diskotéke niekto takto dá dole že o sebe nevie a chlapi to využijú..veľmi vela takýchto prípadov poznám..
nechodím veľa na diskotéky, aj keď tam som tak určite nepijem a viem sa kontrolovať
naposledy som na diskotéke videla asi 13-14 ročné dievča, ktoré behalo s holým pupkom a videla som ju asi 7 krát s iným chlapcom ako sa oblizuje. takže nechápem, kde majú niektoré dievčatá rozum
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
vzdy som bola krcmovy/pajzlovy typ
V zivote si nebola na diskoteke/festivale/koncerte?
Inak ale celkom nerozumiem tomu trendu, ist na diskoteku s cielom mat sex. Na to su specialne miesta totiz
.. prepáč ale takéto zábavky nie sú pre mňa a myslím, že pre zdravého človeka v tej vekovej kategorii, o ktorej píšeš by ani nemali byť.. tobôž nie od 13tich.. ved to je... ale nič.. asi to nemá zmysel
Ja ta nekritizujem, to bola otazka..
A ano, 13 rocnych je tam hodne
hram..? Sam som povedal ze tam chodievam, neraz som vysiel s dievcatom von.. Vyjadrujem ale svoj nazor, tak si tie tvoje pripomienky na urovni 13 rocnej wannabe gogo tanecnice nechaj dobre?
Neviem sa dockat 18-tych narodenin
Najkomickejsie je, ked vidim 21 rocneho chalana obletovat 14 rocne "pipky"
To mas ine diskoteky, ja vravim vacsinou o tych teenagerskych
@lukas299 nabudúce choď radšej na nejaký koncert
na 2. strane som pocul, ze to robia len extremne spatne zeny, ktore tak maju aspon minimalnu sancu zasukat si s peknym chalanom.
opravte ma, axa mylim
ale akosi by som otázku sexu na disko neriešila. fuj tie hajzle.
akože každý je tam mierne pripitý, ale že by som tam videla nikoho namol alebo šukať niekde za rohom o stĺp. -,-
A ďalej?
-pozor, aby ste okrem ďalšieho zárezu na pažbu nedoniesli domov aj nejaké breberky...
vysvetľovať potom svojej detskej lekárke prečo ti z kokota kape to hnusné svinsvo je trochu iná káva
tak len jebte
naposledy som na diskotéke videla asi 13-14 ročné dievča, ktoré behalo s holým pupkom a videla som ju asi 7 krát s iným chlapcom ako sa oblizuje. takže nechápem, kde majú niektoré dievčatá rozum