Zdravím, chcem sa spýtať, či niekto z vás bol v Disneylande. Aké máte dojmy? Oplatí sa tam ísť, my totiž chceme zo školy ísť na poznávací zájazd aj do Paríža a chceli sme to spojiť, no nie sme si istí, či to je dobrý nápad. Budem teda vďačná za všetky vaš
k veci, bola so mv to mparížskom so školou na ceste do UK... vieš čo no ako každý sa tam vyžije, aj tí extrémisti aj tí čo sa dosť boja velm isa mi tam páčilo čiže odporučam... ak niečo, kludne sa pytaj
Ahoj, ja som bol, takto pred rokom... najkrajší výlet na svete... pobehal som každú atrakciu a cítil som sa ako 5 ročný chlapec...každý si príde na svoje... každopádne by som sa tam najradšej vracal každý rok dvakrát
Je to naozaj úžasné miesto, ale fakt je, že s tým, koľko ľudí tam chodí, na to jeden deň nestačí. Stihneš minimum atrakcií a uvidíš minimum vecí. Ale pravda je, že niektoré horské dráhy rozhodne pre deti nie sú a tá atmosféra, ktorá tam je, naozaj nemôže vadiť nikomu. Ešte aj personál je tam milý a... proste, určite tam choďte.
@likeahoney urcite chodte, ja som tam bol uz zopar krat, aj v Parizi aj na Floride a je to uplne super... a urcite to nie ej pre male deti len, kazda vekova skupina si tam podla mna najde, to co sa komu paci... len vstupne je podla mna celkom dost drahe, ale to uz zalezi od vas ci to obetujete, kazdopadne je to super zazitok
@thiness vela ludi tam nechodi kazdy... ked si zistis, kedy je pracovny den, niekedy v strede tyzdna, tak cakas na atrakciu max 10-15 min a to je uplne super, asi si tam bol cez vikend, to som zazil aj ja a hodinu a pol cakat na jednu vec ma tiez nebavilo
@likeahoney no na floride som bol pred rokom a pol ale na pozvanie, takze tam cenu neviem ale v parizi som bol uz davno mozno tak 5-6 rokov dozadu a vtedy sme mali nejaku specialnu ponuku tusim 109 eur na 3 dni... a teraz podla stranky je to 70 dolarov na den
@likeahoney ee tam v tom mas uz atrakcie, naviac platis, ked si chces co ja viem kupit nieco na jedlo, alebo suveniry... este je mozne ze sa doplaca trebars za nejake divadelne predstavenia, trebars Mulan, ale to si uz niesom isty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Teraz je opitá ale keď príde snáď ti poradí
k veci, bola so mv to mparížskom so školou na ceste do UK... vieš čo no ako každý sa tam vyžije, aj tí extrémisti aj tí čo sa dosť boja velm isa mi tam páčilo čiže odporučam... ak niečo, kludne sa pytaj
a kedy ste tam boli? v akom mesiaci? bolo tam veľmi veľa ľudí?
Co si taka vazna
@thiness vela ludi tam nechodi kazdy... ked si zistis, kedy je pracovny den, niekedy v strede tyzdna, tak cakas na atrakciu max 10-15 min a to je uplne super, asi si tam bol cez vikend, to som zazil aj ja a hodinu a pol cakat na jednu vec ma tiez nebavilo
a vstupné je teda koľko pre študentov, ak sa môžem spýtať?
cena je aj vrátane atrakcii? či to sa platí každé zvlášť?
super, ďakujem za info