Ale v originálne v divadle asi 2 roky dozadu v SND na jednej dobrej komédii kde hral M.Labuda starší a viem,že som sa celé predstavenie presmiala,lebo dával úžasné hlášky
Na anglickom spracovaní ženského zákona ..a bol to otras ..nepochopím, ako mohli tak otrasne miešať angličtinu so slovenskými frázami ..nehovoriac o tom, že predstavenie začínalo aj sa končilo nevkusným znázornením pohlavného styku so slovami "ou yeah ..come in!"
Testosterón v DAB v Nitre pred mesiacom cca. To bol proste divadelný orgazmus toto !!! neskutočná vec, hlavne to obsadenie a vôbec celé spracovanie. Tisíc krát za sebou by som išla ešte
pred dvoma týždňami LORDI..nasmiali sme sa .. budú u nás aj Koleník a spol. s hrou Kto zhasol svetlo? na to sa už teším.. inak chodím pravidelne,keď je u nás niečo Bosé nohy v parku s Hurajovou a Majeským, to bolo hrozne super ..aaa mamina pracuje v kultúrnom dome takže všetko z prvej ruky, väčšinou chodím odniesť kvety a taak .. ale ja som odchovanec divadelných súborov, takže super výhoda
Naposledy asi pred mesiacom na predstavení Rybárik kráľovský. Nebolo to zlé - výborné obsadenie a kvalitné dialógy, ale chýbalo tomu trochu akcie, prakticky sa tam celý čas len rozprávali.
Čo mi pripomína, mala by som zase ísť vybrať nejaké predstavenie a kúpiť lístky
naposledy zo školou na nejakej blbosti o láske pubertiakov, čo robili na vysokoškolských internátoch. Bolo to asi najhoršie divadlo, aké som kedy videla. A v takom normálnom niekedy v decembri na hru mastný hrniec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
uz 7 rokov . och treba zmenit.
a pacilo sa, ja by som este raz aj.
bol to zazitok na cely zivot
Ale v originálne v divadle asi 2 roky dozadu v SND na jednej dobrej komédii kde hral M.Labuda starší a viem,že som sa celé predstavenie presmiala,lebo dával úžasné hlášky
Neviem v akom časovom rozpätí
Na Pomádu idem ešte raz na budúci týždeň
asi pred rokom
Čo mi pripomína, mala by som zase ísť vybrať nejaké predstavenie a kúpiť lístky
naposledy som bola asi vo februári. GUnaGU. Poker face (pravda a láska vždy nevíťazí) - 5/5* jedna z najlepších hier, čo som tam videla.
» www.gunagu.sk/?kategoria=kata...
» retro.ticketportal.sk/podujatie_searc...