@mort je to celkom dosť náročne spracované, trvá to skoro 4 hodiny, čiže človek, ktorý nevie dopredu o čom je Faust nemá šancu to prežiť tak, aby ho to bavilo... takže fakt odporúčam aspoň trochu dopredu naštudovať stojí to za to
najbližšie chcem ísť na Richarda III. na Shakespearovské slávnosti
@antifunebracka treba ísť na nejakú príbehovo jednoduchú komédiu, keď ťa nebaví živelnosť a afektovanosť napríklad niečo od Georgea Feydeaua... neverila by som, že sa dá v divadle plakať a krochkať od smiechu
@mrcionka praveze v tom je ten hacik, ze v komediach ti herci hraju este viac na silu nez dramach a ten humor je strasne krcovity a nasilny proste divadlo uplne neni moj "sialok" kavy... nebyt tych mrtvych dusi, nevidel som nic dobre
@antifunebracka nebudem ti tu tĺcť do hlavy niečo nasilu, venuj sa naďalej svojim "šialkom"
@mort treba vidieť Tak sa na mňa prilepila... fantastická hra, nehovoriac o tom, že Maštalír tam je celé druhé dejstvo len v uteráčiku, čo sa mu tak nemravne zosúva (podľa mňa kvôli tomu ako ho celá ženská časť publika z neho pohľadom strháva)
@antifunebracka ja odporúčam ten Testosterón, i keď býva vždy beznádejne vypredaný už v prvý deň... je to komédia, ale ti garantujem, že tí herci to nasilu nehrajú... väčšinou prehrávajú a zabáavajú sa na tom sami, za čo boli aj dosťkrát kritizovaní, ale o to je to zaujímavejšie a zábavnejšie
@mrcionka Nie, prosím len Maštalíra nie.. My sme boli na zájazde - teda ja som bola s našimi hercami na zájazde v SND a on hral práve večer predstavenie.. A skončili sme zhruba narovnako a ja som sa s ním viezla výťahom.. Mám strach z uzavretých priestorom a ja som šla sama s Maštalírom výťahom takže to bolo vtipné.. Predýchavala som a on nevedel teraz že čo..
Viac ako on ma dostal pohľad na živého Alexa Bártu, to sa mi normálne kolená podlomili
@antifunebracka je to fakt perfektné predstavenie... išla som tam s nevoľou a nechuťou a domov som odchádzala z bolesťou hlavy (migréna od nadmerného smiechu)
hrajú tam síce len chlapi, ale fakt sa to oplatí (dokonca aj chlapom sa to páči)
eh, Dom v stráni? Baby sa tam poväčšinou zamerali na Koleníka a jeho milenecké scény ale mňa ani on, ani ten román nejak neberie čiže...
Ale boli sme v Nitre na Kto chytá v žite a bol tam taký super dedulo DJ ktorý vyzeral ako šedivý Disco Stu zo Simpsonovcov (a mal zlatý flitrový oblek)
@stevn samozrejme, že sa oplatí, len si vygoogli aspoň základný dej, aby si sa v tom nestratil... fakt odporúčam, prvé dejstvo Fausta bolo suverénne to najlepšie, čo som videla v divadle a už mám toho pochodeného celkom dosť
dobre tak, že Bártu... keby si povedala, že Roth, tak by som sa s tebou asi začala hádať... ten je môj ja ani neviem ako som sa vlastne dostala k tomu, že práve on taký "škaredý" sa stal mojou platonickou láskou videla som ho prvýkrát na Hamletovi a úplne taký herecký výkon to bol, že som otvárala papuľu dokorán ale neviem ani kedy sa to prehuplo do fázy hlbokého citu snažím sa chodiť na každú jeho hru... teraz mám zameškaného Ivanova a už skúšajú zase ďalšiu kde bude hrať musím to dobehnúť
na Faustovi som bola naposledy- super, dnes som kupila vstupenky na Ksicht- len za 3 eura, povodne stali 15 a SND milujem, to divadlo v Nitre neznasam...
naposledy som bola asi pred 4 dnami v SND na Coriolanovi... ale ze by som teda bola nejak unesena sa neda povedat, pacilo sa mi rezijne spracovanie, velmi pekne urobene mizansceny, Javorkova a Jamrich boli skvostni! inak som nebola nadsena velmi :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Hrá tam môj známy..
@15 moze napisat len niekto, kto nema prehlad o mne
najbližšie chcem ísť na Richarda III. na Shakespearovské slávnosti
A navyše @antifunebracka
Vrelo najvrelejšie ti odporúčam žilinské predstavenie Sexuálna perverzita v Chicagu..
Nie, že by som ťa pokladala za nejakého vhodného kadidáta, ale ešte som nestretla mladého človeka, ktorý by sa na tom nezabával..
@mort treba vidieť Tak sa na mňa prilepila... fantastická hra, nehovoriac o tom, že Maštalír tam je celé druhé dejstvo len v uteráčiku, čo sa mu tak nemravne zosúva (podľa mňa kvôli tomu ako ho celá ženská časť publika z neho pohľadom strháva)
Viac ako on ma dostal pohľad na živého Alexa Bártu, to sa mi normálne kolená podlomili
@ohavnost mne sa improvizacia nahodou dost lubi. ale nikdy som o tom nepocul
hrajú tam síce len chlapi, ale fakt sa to oplatí (dokonca aj chlapom sa to páči)
a aj jeden taký bozk je tam, keď jeden učí druhého takého ťuťka ako sa balia ženské
ono je to vlastne celé o tom, že čo by robili muži bez žien a ženy bez mužov
Lebo aj my tuto v ZA máme lakomca..
Ale boli sme v Nitre na Kto chytá v žite a bol tam taký super dedulo DJ ktorý vyzeral ako šedivý Disco Stu zo Simpsonovcov (a mal zlatý flitrový oblek)
@mort ty si herečka?
dobre tak, že Bártu... keby si povedala, že Roth, tak by som sa s tebou asi začala hádať... ten je môj ja ani neviem ako som sa vlastne dostala k tomu, že práve on taký "škaredý" sa stal mojou platonickou láskou videla som ho prvýkrát na Hamletovi a úplne taký herecký výkon to bol, že som otvárala papuľu dokorán ale neviem ani kedy sa to prehuplo do fázy hlbokého citu snažím sa chodiť na každú jeho hru... teraz mám zameškaného Ivanova a už skúšajú zase ďalšiu kde bude hrať musím to dobehnúť
@mrcionka Nie, nie som herečka, moja mama robí v divadle.. A ja som tam vyrastala
A čo sa Rotha týka môj tatino sa s ním pozná