Dnes som mala ist s kamoskou do divadla,tesila som sa velmi,listky sme uz mali asi pred mesiacom kupene a pred chvilou sa len tak pozriem z nudy na stranku divadla a tam ze predstavenie je z prevadzkovych dovodov zrusene....No nenasralo by vas to??Bezohla
No, moji rodicia isli minule na jednu hru, na ktoru sa velmi tesili, ale pre chorobu hlavnej akterky museli toto predstavenie zrusit, a nahradili ho totaaaalnym brakom - Vykupenie.....vraj to bol otras, nechodte na to !!! :o)
no ja som s kamoškou tiež išla do divadla a tak a ked sme boli povedali že predstavenie je zrušené, ale nahradí sa iným,možme isť ak chcem a ak nie vrátia peniaze no a my sme šli a neluutujme to bola to bomba
no, ja v divadle travim velmi vela casu. Ved aj preco nie, ked som osvetlovac/zvukar Sice amatersky, ale predsa....
viete si predstavit, aka je to nuda, ked vidite tu istu hru 10-krat po sebe? ale aspon sa mi dobre spi, teraz hrame jednu hru, kde cele druhe dejstvo nemam nic na praci, tak si podriemem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
viete si predstavit, aka je to nuda, ked vidite tu istu hru 10-krat po sebe? ale aspon sa mi dobre spi, teraz hrame jednu hru, kde cele druhe dejstvo nemam nic na praci, tak si podriemem