ja som bola par krat a bavilo ma t a chcem ist aj na Carodejnik z krajiny Oz ak to este davaju na Novej scene a teraz je aj Maly princ v Narodnom, to to idem urcite Vzdy som mala rada kulturu, kino, divadlo..
Akurát v pondelok sme boli so školou na niečom, na čo som chcela už dlhšie ísť a veľmi sa mi to páčilo Aj keď som od toho predstavenia čakala viac a už by som naň nešla, som rada, že sme na ňom boli takto doobeda a večer môžem ísť zas na niečo iné a určite do konca roka ešte aspoň na jedno predstavenie pôjdem
Ale strašne ma mrzí, že do Bratislavy to mám tak ďaleko, lebo je mnoho predstavení (hlavne muzikálov), na ktoré by som rada išla
dnes som bol na predstaveni "ples upirov" bolo to celkom epicke a fakt ze to predstavenie bude odohrane uz len 4 krat ( celkom 5 krat ) .. to by som odporucal fakt dobre
@matus123 nebol to náhodou Nitre? lebo natom som bola aj ja ale este niekedy v jari a bolo fantastické robili to študenti z UKF ja som mala predmet divadlo z estetiky a dostali sme nato lístky zadarmo a bola som veľmi spokojná
@otvorenezahadna chodím do divadla, asi aj preto, že môj priateľ v ňom hraje, a ja som folklóristka, takže sa o kultúru zaujímam... dokonca mám divadlo radšej ako kino...
@matus123 hej, v starom divadle ved to ze to zahrali perfektne napriek tomu ze sú len studenti z odboru dramatických a muzických umení a z dramatického krúžku rezisér, ktorý rezíroval tuto hru ma ucil na dejiny divadla a je strasne šikovný a fajnový asi sú strasne úspešní ked to este stále hraju
@wooler no to divadlo malo byt zahrane len 5 krat , niekdo ( nechcem hovorit kdo , neviem ) im dal peniaze a za ne spravili toto divadlo neviem kolkate bolo toto predstavenie , ale bolo to jednoznacne super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale strašne ma mrzí, že do Bratislavy to mám tak ďaleko, lebo je mnoho predstavení (hlavne muzikálov), na ktoré by som rada išla
Volakedy som moc nechodievala,ale vždy je to častejšie a častejšie... tak naposledy som bola cca pred 3-mi týždňami a nabudúce sa chystám v novembri.
koncom novembra idem na "sluha dvou panu" s donutilom do Prahy
Neviem, o akú kultúru tu ide, no v divadelných hrách typu ,,Všetko o mužoch/ženách" je asi taká kultúra, ako v podzemných garážach predmestí.