Ja som napr. rozmyslal či existuje nieco iné ako to jedno velke mesto do ktorého som chodil
Vedel som, že injekcie su bolestive viac pre deti nez pre dospelych, lebo urobia rovnaku dieru to menšej plochy koze (pre menšiu plochu by mala byť menší priemer i
myslela som si že žirafa je žeriav (stavebny) a opačne
že pomaranče rastu zo zeme
že keď raz inemu decku požičam kinderko že mi ho vrati
že v tele a mozgu su naozaj mali ludia ktori ho ovladaju (ako v Bol raz jeden život)
aaa tak ďalej a ďalej
že v chladničke žije skryto trpaslík ,ktorý má na starosť to svetlo keď sa otvoria dvere alebo keď som videl auto autoškoly, tak som si myslel, žeto auto patrí nejakej základnej škole a vyvážajú sa na ňom učitelia a riaditeľ
@nymerio324 Jedna časť Holandska sa volá Seeland. A pomenovanie dostal podľa toho. Rovnako ako New York sa volá podľa anglického Yorku, Nové Škótsko atď. Takže je to správna úvaha
Nejak si nespominam, neviem ci som si niektore veci vymyslal po svojom. Viem, ze uz odmalicka som bol celkom racionalny a deti v skole/skolke ma mali za klamara, ked som im hovoril, ze jezisko alebo mikulas nenosi darceky a neexistuje alebo ze deti vznikaju milovanim
napr. moje chapanie fyziky a vyroby perpetuum mobile
ptm nejake texty co som si par rokov zle spieval
ze jezko naozaj nosi jablka a hrusky na chrbte
ze karicka ma naozaj roztancuje
a mal som rad slotu a nenavidel madarov
Neviem či si niekto spomína, ale ked sme boli malí, tak chodila taká reklama na tuhé žuvačky.. v tej reklame si ju dala jedna žena v bare a hned nato dýchla na pult a celý ho premenila na ľad.. tak som si tie žuvačky kúpila aj ja a celý mesic som revala prečo nepremieňam dychom veci na ľad
@12 - myslela som si, že som tehotná, lebo som sa v škôlke bozkávala s frajerom ale potom som ''prišla na to'', že sex spočíva v tom, že sa ľudia o seba šúchajú
starší bráškovia mi nakecali, že som mala byť chlapček, ale narodila som sa 2 dni po termíne, tak som sa zmenila na dievčatko
Popri @mielikki -nej teórii prechodcov, ktorá pre mňa tiež tvorila základ dopravných pravidiel, a @toxo -vom perpetum mobile, ktoré som si síce predstavoval trochu komplexnejšie, ale principiálne rovnako, som ešte pevne veril, že keby neexistovali priehrady, mohli by sa morské živočíchy dostať proti prúdu, cez výlevku až k nám do kúpelne/vane/umývadla.
Zároveň som bol veľmi dlho presvedčený, že pieseň Horí ti maštaľ od HS, je extrémne vulgárna a hoci som poznal len text refrénu, nikdy som si nedovolil spievať si ju pred mamkou alebo tatkom.
A k chápaniu sveta ako zemegule, som tiež mal svoje poznatky - no snáď jedniný, ktorý som si dodnes zapamätal je, že Austrálčania musia mať všetky nohavice s vreckami na zips, lebo ináč by im všetko vypadlo, keďže sú dole hlavou.
ked som jedla čokoládové mušličky v mlieku, predstavovala som si ako mám v bruchu malý svet na ktorom ľudia žijú na tých mušličkách a plávajú po mlieku.. a že keď zjem niečo iné buď som si predstavovala, že im pomáham a chovám ich tak, alebo, že ich zasýpam veľkým jedlom a ubližujem im tak (vždy som si to prispôsobila tomu o aké jedlo išlo ) ale to som bola veeeľmi malá a ešte som nejaký čas verila, že ak zjem jadierka z jablka, narastie vo mne strom
ze svet je taky obrovsky a ludi je tak vela ze je mozne ze daky typek robi presne to iste co ja v rovnakom momente takmer cely moj zivot nieco ako ja ale niekde v cine
Ze ma priniesli mimozemstania, lebo som si necitila nic vnutri tela a myslela som si, ze som prazdna, a ozaj som z toho mala velku detsku depresiu
Ze si zoberiem Samka hned ako dokoncime zakladnu (komplet mena pre tri generacie sme mali vymyslene)
Ze moji rodicia nemaju mena, ze proste su "mama" a "otec" (velmi ma trapilo ked som prisla na to ze nie
Ze som naozaj adoptovana ako mi sestra hovorila
Ze mam v tele srdce (taketo
ešte než som začala chodiť do školy tak som si myslela, že v škole deti sedia na gauči a že domáce úlohy sú to, že učiteľka povie deťom čo majú doma upratať
Tiez som si myslel, v podstate este donedavna, ze voalkedy bolo vsetko ciernobiele
A tiez som si myslel ze ludia co akoze zomreli vo filme/serialli, proste v telke, zomreli aj naozaj, akoze zomreli ti herci
A co take este hmm... nvm ked ma napadne doplnim
ked mama povedala ze nema peniaze na nieco co som chcela tak som jej hned povedala ze chod do bankomatu on ti da a ona ze ale ja nemam peniaze v bankomate .... TAK CHOD DO BANKY a som ju tam tahala a bola presvedcena ze to len staci prist a oni ti daju penazi kolko chces
ja som si myslel do určitého veku že ľudia su dokonalí a všetko vedia najlepšie a že všetci dospelí sú neomylní
a už ma nič také nenapáda myslel osm si len že život je väčšia zábava a viac radosti sa v ňom ukrýva, postupom času som si začal všímať že ani nie hh ľudia strácali na dokonalosti a mne klesal úsmev ...
a už si nespomínam na iné blbsoti ktoré som si myslel hh
som si ako asi 7 ročná myslela, že som vymyslela pesničku Loď do neznáma a Tublatanka mi ju ukradla
a inak tiež, že mama a otec sa skrátka volajú mama a otec
a že ocino tu bude navždy a mamina zomrie a ocino zostane môj manžel a potom ja umriem a on ostane mojej dcére
Hm. Ja som mala velku fantaziu, cize som si povymyslala mnoho kravin a vela z nich som aj verila.
Taka najdesivejsia bola ze sa deti rodia ustami Nie vaginou. Ustami. A celkovo som bola anatomicky nezdatna, myslela som ze mame len jeden vylucovaci otvor a ze ludia nikdy neprestanu rast do vysky az vyrastu na obrov. To ze ziadny obor nechodil po ulici som vysvetlovala tym ze sme prvi ludia na svete. Traviacu sustavu som si predstavovala ako jednu dlhu ruru a ze to co sa zje sa o pat minut vytlaci druhou castou von a raz ked som mala zapchu som sedela na zachode a tlacila zufalo do seba rozky a cudovala preco sa nemozem vykakat
A to ze som jedinacik som si vysvetlila tym ze moj otec ma ''len'' jeden penis Nechcite vediet aky penis (vemeno) som si predstavovala pri mojom strykovi co ma pat deti
Myslel som si že ma domov priniesol bocian. Vždy som mal potom strach keď som nejakého videl lebo som si myslel že si pre mňa prišiel naspäť
Keď som pozeral TV ako mrňous a šiel tam film myslel som si že sa to práve niekde deje
Tiež som si myslel že celý svet je čiernobiely a že len naše oči veci vyfarbujú
A tiež keďže som ako malý sedel skoro non stop doma a na vlastné oči som ciganov videl asi až v 5-6 rokoch tak som si myslel že neexistujú že to sú akoby len výmysly
že pod posteľou mám indiána
že keď zasadím žuvačku vyrastie žuvačkovník
že deti sa rodia ústami
že súrodenci sa v dospelosti berú - normálne som si myslela, že raz budem vydatá za brata a že preto niektorí ľudia ostávajú sami, lebo sú jedináčikovia/nemajú súrodenca opačného pohlavia
a raz mi babka povedala, že na obraze, čo má v kuchyni je Ježiš, a že to je skutočný naozajstný jediný Ježiš, a potom som nikdy nechápala, ako môže byť aj na inom obraze Ježiš, keď ten v babkinej kuchyni je skutočný jediný naozajstný
a ešte veľa blbosti, ale nepamätám si
Ja som nechápala že prečo existujú chudobní ľudia, pretože som si myslela že veď štát si môže vytlačiť a vyrobiť peňazí toľko, aby mal každý človek kooooopu peňazí.
No keď som bola malá mala som vlasy asi po plecia lenže potom ma mama ostrihala. A ja som sa zľakla (a vlastne aj začala veriť ) ,že keď prídem do škôlky tak ma kôli tomu nikto nespozná.
Viem, že raz po mna neprisli do skoly rodicia.. Mali proste nejaku prácu či čo. A ja som si začala mysliet ,že na mna zabudli až som sa rozplakala..
Taktiež som si myslela,že v minulosti bolo vsetko ciernobiele.
-že mi po izbe behajú trpaslíci
-že keď nechám pootvorenú skriňu tak z nej vyjde strašidlo
-že náš sused je nebezpečný človek
-keď nejaká teta pálila suchú travu tak som si myslela ,zhorí aj na ša bytovka
-že keď zasadím peniaze tak vyrastú nové... atd
-
myslel som si, že v lese žijú dinosaury a bol som si takmer istý, že v rybníku žije kraken a žraloky tiež som si myslel, že sa dá prechádzať cez stenu a ako padák som chcel používať dáždnik
@melancholik@31
tiež som si to myslel ale dosť rýchlo som prišiel na to, že to nie je pravda
ja som si myslela,že v telke žijú všetci ľudia,ktorých som tam videla a že su proste všetci takí maličkí a že keby sa telka rozbila,tak by som sa s nimi mohla hrať ako s barbinami
od skolky do nejakého 2.rocnika zs som si myslel ze som boh/poloboh a ostatní ludia iba nejake bezduche/malomyselne bytosti(nieco ako roboti).som si to vysvetloval tym, ze dokazem potvrdit existenciu iba svojho duchovna.a ano bol som dlho jedinacik
Um, myslela som si, že predavačky musia byť veľmi bohaté, lebo celý deň berú od ľudí peniaze.
A že Američania hovoria po americky a vlastne až keď som mala v prvom ročníku angličtinu a identifikovala som nejaké slová v pesničke, tak som sa spýtala babky, prečo tá Američanka (na to neviem ako som prišla, že bola) spieva po anglicky preboha
Ja som si myslel, že čas plynie iba na mieste kde sa práve nachádzam a že keď odtiaľ odídem tak sa všetko zastaví...
Alebo, že prezident je najbohatší človek v štáte
Kde sú tie krásne časy keď bol svet jednoduchý....
jo a teraz som si spomenula ze som si celkom dlho myslela, ze ludia spolu zacnu chodit tak, ze sa vidia niekde na ulici a jeden pride za druhym a spyta sa "chces so mnou chodit"? proste nejako mi nedochadzalo ze sa to moze vyvinut z kamaratstva alebo co, alebo ze sa ti ludia nejako spoznavaju najprv, som myslela ze to je taka neosobna vec uplne, ze si clovek vyberie ineho a su spolu
no a strasne som sa toho desila ze ako to ja dokazem takto za niekym prist, a neviem preco vzdy som si predstavovala taku situaciu ako nejaky vysoky typek sedi na lavicke v BA na hlavne, ta lavicka tam ani neni, v mojich predstavach bola umiestnena na tom platenom parkovisku pred stanicou a ja za nim idem a pytam sa ho to, on ze hej mozme spolu chodit tak si vedla neho sadnem a on mi da pusu xDD proste wtf
a este som si myslela ze kazdy clovek je do osemnastich rokov uplne dieta ktore sa hra s hrackami a tak, a od dna osemnastky musi zacat nosit kostymceky, kufriky, uplne najviac vyrastie, nesmie uz hovorit smiesne veci ani sa blaznit a tak
- raz keď som s babkou pozerala telenovelu a išlo do erotických scén, chcela to prepnúť, ale ja som ju presviedčala, že sa nemusí báť, že ja budem slušná a pred mojím mužom sa nikdy nevyzlečiem -.-
- rodičia ma nikdy nebrávali na zabíjačku k babke, a keď som sa potom pýtala, kde je prasiatko, povedali, že išlo na dovolenku -.- ....chceli ma tým nejak uchrániť od "pre dieťa traumatizujúceho zážitku" ..ale teraz si to vyčítajú, pretože bravčové mäso jednoducho do úst nedám
-myslela som si, že všetky moje hračky ožívajú v mojej neprítomnosti a rozprávajú sa o mne, tak som k nim vždy bola milá, aby na mňa potom nepičovali
-celkovo som si myslela, že všetky veci okolo nás dokážu rozmýšlať a cítiť a preto som sa snažila prejavovať im čo najväčšiu lásku (nešlapala som po tráve, lebo by ju to bolelo, pravidelne som objímala stromy alebo skrine..) ..no bola som trochu zvláštna..
- súcitila som s farbičkami a ceruzkami, pretože vždy keď som ich strúhala, bola som v tom, že ich to bolí ako keby som ich rezala a preto som ich vždy po strúhaní hladkala
-veľmi ťažko som znášala, ked som raz rozbila pohár, lebo som si myslela, že som ho zabila
- myslela som si, že na svete žije 365 ludí a že každý má narodeniny v jeden deň v roku a že ked niekto umrie, tak že narodené bábo sa musí narodiť v ten deň, čo ten človek umrel ..potom čo mi mama raz povedala, že jedna jej kamarátka má narodeniny v ten istý deň ako ja, som si myslela, že sa asi nervovo zrútim.. proste som si to nemohla pripustiť :ehm:
- v časoch, kedy som ja bola malá išli do módy trojkolesové kočíky a ja som si myslela, že sa pri ich výrobe pomýlili, alebo že jedno koleso odpadlo a prišlo mi to zakaždým velmi vtipné ..ale až tak, že som bola schopná zvaliť sa na zem a šúlať sa od smiechu na chodníku a matka sa preto musela nejednkrát tým ženám, čo išli s takými kočíkmi ospravedlňovať
-keď som videla písané písmo, myslela som si, že sú to nejaké tajné šifry, čo ovládajú len dospelí
-na zápise do prvej triedy som sa mamy pýtala, či v škole budeme bývať tak dlho ako v škôlke a keď povedala, že asi nejak tak, začala som protestovať, že nechcem chodiť do školy, lebo aj tam budeme musieť poobede spávať .. a keď mi povedala, že v škole sa nespí, myslela som si, že od šťastia asi vyskočím z kože... aach to mládíí
-vždy keď v rádiu išla nejaká pesnička, myslela som si, že spevák čo ju spieva je priamo tam v rádiu .. teda na mieste odkial sa to vysiela a preto som závidela moderátorom rádii, že kolko slávnych skupín a sólistov môžu stretnúť len v priebehu jedného dňa!
- a tak samozrejme rakúšania hovoria po rakúsky, američania po americky
- že krava sa môže vydať za koňa a mačka za psa
- že vyprážaný syr je mäso
- že ľudia, ktorí fajčia sú zlí
- že turci vedia lietať na kobercoch
- že ostrov je iba kopček v strede mora s jednou palmou uprostred a truhlicou zlata
- že existujú ježibaby ........a určite vela iných, na ktoré si teraz nezmyslím
Dlho som si myslela, ze môj brať je môj ujo a bola som do neho zaľúbená
A este ked hral nejaký klip, tak som si myslela, ze to ten spevák spieva naživo...a ak aj tancoval pri tom, tak som ho obdivovala, ako zvláda aj tancovať aj spievať tak pekne naraz
myslela som si že 8 je menej ako 7.
myslela som si že na vianoce chodí ukrižovaný Ježiš a v kríži má raketový pohon a levituje okolo stromčeka a prstami nazančuje kam majú anjeli dať ktoré darčeky. (novorodenec predsa ani nevie čí je.)
ze v televiznej vezi je strasne vela na sebe poukladanych vhs prehravacou a su tam ujovia co sedia na kolieskovych stolickach a kazdy jeden ma na starosti jednu televiznu stanicu a do prehravacou vklada vhs kazety. Na kazdej kazete je iba jeden film ci serial a tak. A strasne sa chudaci namakaju, lebo tych kaziet je velmi vela a musia v tom mat poriadok
vždy som rozmýšľala nad tým, že keď ľudia v telke pozerajú na iných ľudí v telke, tak či aj na nás niekto pozerá v telke. Bola som z toho dosť zmetená a pre istotu som sa snažila správať čo najlepšie, veď čo ak sa na mňa náhodou niekto práve pozerá A samozrejme som si myslela že hračky v izbe ožijú keď pri nich nie som. A moja sestra bola dosť dlho presvedčená o tom, že iba ona jediná na svete sa volá Lucia. Keď zistila že mám spolužiačku Luciu, nechápala ako je to možné, veď ona sa tak volá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
že pomaranče rastu zo zeme
že keď raz inemu decku požičam kinderko že mi ho vrati
že v tele a mozgu su naozaj mali ludia ktori ho ovladaju (ako v Bol raz jeden život)
aaa tak ďalej a ďalej
že deti sa robia bozkami
a potom veci, ktoré myslím do dnes a som jedna z mála a nebudem ich rozkrikovať
ptm nejake texty co som si par rokov zle spieval
ze jezko naozaj nosi jablka a hrusky na chrbte
ze karicka ma naozaj roztancuje
a mal som rad slotu a nenavidel madarov
že pod prahom a pod skriňou v izbe žijú trpaslíci
a že svet vyzerá asi takto (musím to nakresliť
» sketchtoy.com/63036602...
starší bráškovia mi nakecali, že som mala byť chlapček, ale narodila som sa 2 dni po termíne, tak som sa zmenila na dievčatko
Zároveň som bol veľmi dlho presvedčený, že pieseň Horí ti maštaľ od HS, je extrémne vulgárna a hoci som poznal len text refrénu, nikdy som si nedovolil spievať si ju pred mamkou alebo tatkom.
A k chápaniu sveta ako zemegule, som tiež mal svoje poznatky - no snáď jedniný, ktorý som si dodnes zapamätal je, že Austrálčania musia mať všetky nohavice s vreckami na zips, lebo ináč by im všetko vypadlo, keďže sú dole hlavou.
Iste sa toho nájde viac, ale nespomeniem si už
Ze ma priniesli mimozemstania, lebo som si necitila nic vnutri tela a myslela som si, ze som prazdna, a ozaj som z toho mala velku detsku depresiu
Ze si zoberiem Samka hned ako dokoncime zakladnu (komplet mena pre tri generacie sme mali vymyslene)
Ze moji rodicia nemaju mena, ze proste su "mama" a "otec" (velmi ma trapilo ked som prisla na to ze nie
Ze som naozaj adoptovana ako mi sestra hovorila
Ze mam v tele srdce (taketo
A tiez som si myslel ze ludia co akoze zomreli vo filme/serialli, proste v telke, zomreli aj naozaj, akoze zomreli ti herci
A co take este hmm... nvm ked ma napadne doplnim
a už ma nič také nenapáda myslel osm si len že život je väčšia zábava a viac radosti sa v ňom ukrýva, postupom času som si začal všímať že ani nie hh ľudia strácali na dokonalosti a mne klesal úsmev ...
a už si nespomínam na iné blbsoti ktoré som si myslel hh
a inak tiež, že mama a otec sa skrátka volajú mama a otec
a že ocino tu bude navždy a mamina zomrie a ocino zostane môj manžel a potom ja umriem a on ostane mojej dcére
Taka najdesivejsia bola ze sa deti rodia ustami Nie vaginou. Ustami. A celkovo som bola anatomicky nezdatna, myslela som ze mame len jeden vylucovaci otvor a ze ludia nikdy neprestanu rast do vysky az vyrastu na obrov. To ze ziadny obor nechodil po ulici som vysvetlovala tym ze sme prvi ludia na svete. Traviacu sustavu som si predstavovala ako jednu dlhu ruru a ze to co sa zje sa o pat minut vytlaci druhou castou von a raz ked som mala zapchu som sedela na zachode a tlacila zufalo do seba rozky a cudovala preco sa nemozem vykakat
A to ze som jedinacik som si vysvetlila tym ze moj otec ma ''len'' jeden penis Nechcite vediet aky penis (vemeno) som si predstavovala pri mojom strykovi co ma pat deti
A podobny huf kravin
Keď som pozeral TV ako mrňous a šiel tam film myslel som si že sa to práve niekde deje
Tiež som si myslel že celý svet je čiernobiely a že len naše oči veci vyfarbujú
A tiež keďže som ako malý sedel skoro non stop doma a na vlastné oči som ciganov videl asi až v 5-6 rokoch tak som si myslel že neexistujú že to sú akoby len výmysly
že keď zasadím žuvačku vyrastie žuvačkovník
že deti sa rodia ústami
že súrodenci sa v dospelosti berú - normálne som si myslela, že raz budem vydatá za brata a že preto niektorí ľudia ostávajú sami, lebo sú jedináčikovia/nemajú súrodenca opačného pohlavia
a raz mi babka povedala, že na obraze, čo má v kuchyni je Ježiš, a že to je skutočný naozajstný jediný Ježiš, a potom som nikdy nechápala, ako môže byť aj na inom obraze Ježiš, keď ten v babkinej kuchyni je skutočný jediný naozajstný
a ešte veľa blbosti, ale nepamätám si
Viem, že raz po mna neprisli do skoly rodicia.. Mali proste nejaku prácu či čo. A ja som si začala mysliet ,že na mna zabudli až som sa rozplakala..
Taktiež som si myslela,že v minulosti bolo vsetko ciernobiele.
-že mi po izbe behajú trpaslíci
-že keď nechám pootvorenú skriňu tak z nej vyjde strašidlo
-že náš sused je nebezpečný človek
-keď nejaká teta pálila suchú travu tak som si myslela ,zhorí aj na ša bytovka
-že keď zasadím peniaze tak vyrastú nové... atd
-
@melancholik @31
tiež som si to myslel ale dosť rýchlo som prišiel na to, že to nie je pravda
ja som si myslela,že v telke žijú všetci ľudia,ktorých som tam videla a že su proste všetci takí maličkí a že keby sa telka rozbila,tak by som sa s nimi mohla hrať ako s barbinami
a potom ani v prvej triede
A že Američania hovoria po americky a vlastne až keď som mala v prvom ročníku angličtinu a identifikovala som nejaké slová v pesničke, tak som sa spýtala babky, prečo tá Američanka (na to neviem ako som prišla, že bola) spieva po anglicky preboha
Ja som si myslel, že čas plynie iba na mieste kde sa práve nachádzam a že keď odtiaľ odídem tak sa všetko zastaví...
Alebo, že prezident je najbohatší človek v štáte
Kde sú tie krásne časy keď bol svet jednoduchý....
som si tak chcela "vypestovať" súrodenca tajne
no a strasne som sa toho desila ze ako to ja dokazem takto za niekym prist, a neviem preco vzdy som si predstavovala taku situaciu ako nejaky vysoky typek sedi na lavicke v BA na hlavne, ta lavicka tam ani neni, v mojich predstavach bola umiestnena na tom platenom parkovisku pred stanicou a ja za nim idem a pytam sa ho to, on ze hej mozme spolu chodit tak si vedla neho sadnem a on mi da pusu xDD proste wtf
- rodičia ma nikdy nebrávali na zabíjačku k babke, a keď som sa potom pýtala, kde je prasiatko, povedali, že išlo na dovolenku -.- ....chceli ma tým nejak uchrániť od "pre dieťa traumatizujúceho zážitku" ..ale teraz si to vyčítajú, pretože bravčové mäso jednoducho do úst nedám
-myslela som si, že všetky moje hračky ožívajú v mojej neprítomnosti a rozprávajú sa o mne, tak som k nim vždy bola milá, aby na mňa potom nepičovali
-celkovo som si myslela, že všetky veci okolo nás dokážu rozmýšlať a cítiť a preto som sa snažila prejavovať im čo najväčšiu lásku (nešlapala som po tráve, lebo by ju to bolelo, pravidelne som objímala stromy alebo skrine..) ..no bola som trochu zvláštna..
- súcitila som s farbičkami a ceruzkami, pretože vždy keď som ich strúhala, bola som v tom, že ich to bolí ako keby som ich rezala a preto som ich vždy po strúhaní hladkala
-veľmi ťažko som znášala, ked som raz rozbila pohár, lebo som si myslela, že som ho zabila
- myslela som si, že na svete žije 365 ludí a že každý má narodeniny v jeden deň v roku a že ked niekto umrie, tak že narodené bábo sa musí narodiť v ten deň, čo ten človek umrel ..potom čo mi mama raz povedala, že jedna jej kamarátka má narodeniny v ten istý deň ako ja, som si myslela, že sa asi nervovo zrútim.. proste som si to nemohla pripustiť :ehm:
- v časoch, kedy som ja bola malá išli do módy trojkolesové kočíky a ja som si myslela, že sa pri ich výrobe pomýlili, alebo že jedno koleso odpadlo a prišlo mi to zakaždým velmi vtipné ..ale až tak, že som bola schopná zvaliť sa na zem a šúlať sa od smiechu na chodníku a matka sa preto musela nejednkrát tým ženám, čo išli s takými kočíkmi ospravedlňovať
-keď som videla písané písmo, myslela som si, že sú to nejaké tajné šifry, čo ovládajú len dospelí
-na zápise do prvej triedy som sa mamy pýtala, či v škole budeme bývať tak dlho ako v škôlke a keď povedala, že asi nejak tak, začala som protestovať, že nechcem chodiť do školy, lebo aj tam budeme musieť poobede spávať .. a keď mi povedala, že v škole sa nespí, myslela som si, že od šťastia asi vyskočím z kože... aach to mládíí
-vždy keď v rádiu išla nejaká pesnička, myslela som si, že spevák čo ju spieva je priamo tam v rádiu .. teda na mieste odkial sa to vysiela a preto som závidela moderátorom rádii, že kolko slávnych skupín a sólistov môžu stretnúť len v priebehu jedného dňa!
- a tak samozrejme rakúšania hovoria po rakúsky, američania po americky
- že krava sa môže vydať za koňa a mačka za psa
- že vyprážaný syr je mäso
- že ľudia, ktorí fajčia sú zlí
- že turci vedia lietať na kobercoch
- že ostrov je iba kopček v strede mora s jednou palmou uprostred a truhlicou zlata
- že existujú ježibaby ........a určite vela iných, na ktoré si teraz nezmyslím
ja si teraz na nič nespomínam
A este ked hral nejaký klip, tak som si myslela, ze to ten spevák spieva naživo...a ak aj tancoval pri tom, tak som ho obdivovala, ako zvláda aj tancovať aj spievať tak pekne naraz
myslela som si že na vianoce chodí ukrižovaný Ježiš a v kríži má raketový pohon a levituje okolo stromčeka a prstami nazančuje kam majú anjeli dať ktoré darčeky. (novorodenec predsa ani nevie čí je.)
a mala som vlastný jazyk, ktorému som nerozumela.