mam problem s CSSkom...kedysi som to s pomocou ochotnych ludi zvladla celkom dobre a nedavno som si povedala, ze webku prerobim. No mam problem s tym, ze sa mi obrazky z pozadia ukazuju ako dlazdice...skratka ze su malinke a nie su rozdtiahnute na celu st
no keď sa Ti to ukazuje ako dlaždice, znamená to, že ten obrázok je malý, preto ho webka automaticky opakuje, skús si nájsť nejaký vačší, alebo taký v ktorom opakovanie nepoznať... btw ak myslíš tie kvety, mne osobne to vobec nevadí
horné menu myslíš ako profil atď alebo smejkap, TSky atď... ?
@Demonicbass tak napriklad tento obrazok, co som tam dala teraz, som tam donedavna mala ako velky na celu stranu a teraz z neho robi dlazdicky....a tym hornym menu som myslala blogy, kamaratov, odkazovac a pod.
@5 to horne menu je prakticky tiez jeden obrazok, ktory staci normalne prekreslit..ja som si ho normalne spravil v skicare..nieje to sice ziadna slava, ale uz som videl aj o dost horsie
@Smejkap mmm tak to nechápem, prečo Ti robí dlaždičky keď si to tam už mala normálne roztiahnuté.. a nemenila si niečo? použila si presne to, čo si už mala nahraté v obrázkoch?
no a to horné menu... veľmi jednoduché.. dáš si do CSSka len
/*menu na webke*/
#sub LI A {background-image: url("/userskins/files/23271.jpg")}
a načítaš si obrázok toho menu, ktorý si stiahneš v návode na CSSko v zipe... alebo si ho podľa toho obrázku upravíš v nejakom graf. programe ako chceš a potom to už len načítaš do obrázkov a hodíš to toho čo som Ti tu skopírovala...
@stage co? ja si na nic nespominam... a aj ked ano, nas rozhovor s @Demonicbass je stokrat zaujimavejsi...hlavne pre mna ako cloveka co sa rozumie do sexu a nie do pocitacov
@freedomko Inak ten návod si písal ty?? Lebo vždy som chcela vzdať neskutočnú poklonu človeku čo toto napísal, ja som sa snažila urobiť si cssko asi pol roka ale som totálny antitalent a vôbec mi to nešlo, ale odkedy som hento našla na nete v pohode mením stále a už viem veľa vecí aj sama dokonca!! Neskutočne dobre je to napísané...
@h8u no bodaj by snahu napisat som to mal ale nenapisal som to
len som to precital upravil daco a inak skopiroval od kosmikloveho ktori tu robil bordel
par krat odisiel a tak som mu "ukradol" jeho dielo a zverejnil ho jednym malickym linkom na mojej webke aby bolo pristupne pre vsetkych ktori sa snazia
ja sam som nic podla neho nerobil takze neviem ci tam vsetko je vobec co je na mojej webke teraz ma napada ze urcite tlacitko logout na starej webke tam nie je
navod je pre stare webky to musim este podotknut cize nie je 100% kompatibilita s novymi ale lepsie ako nic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
horné menu myslíš ako profil atď alebo smejkap, TSky atď... ?
. . . horne menu asi nebude menu webky
/*horna_lista*/
#nnet {
background: transparent;
border-bottom: 3px double #49506b;}
#nnet li a {
background:transparent !important;}
#nnet li a:link, #nnet li a:visited {
color: #000000;}
#nnet li a span {
color: #000000 !important;
text-decoration: none !important;}
#nnet li em {
color: #000000;
background: #49506b;}
#nnet ul#MKM2 {
color 000000;
background: #FFFFFF;
border: 3px double #49506b;}
#nnet li.on img {
border: 1px solid #49506b;}
tak si to možeš prepísať napr. a hodiť do svojho csska
no a to horné menu... veľmi jednoduché.. dáš si do CSSka len
/*menu na webke*/
#sub LI A {background-image: url("/userskins/files/23271.jpg")}
a načítaš si obrázok toho menu, ktorý si stiahneš v návode na CSSko v zipe... alebo si ho podľa toho obrázku upravíš v nejakom graf. programe ako chceš a potom to už len načítaš do obrázkov a hodíš to toho čo som Ti tu skopírovala...
@0 pozrel som si tvoje CSSko chybu robis v zapisoch tu: 12345m.jpg nedavaj tam to m. Ak tie "m" ka zrusis malo by to byt O.K.
» www.birdz.sk/extras/menu.zip...
a s tym hornym menu sa idem hrat....to mam zabavu na cely vecer...ja a pocitace sa nekamaratime...
@Smejkap som rada, že si rada.. takže ... kedy dokončíme našu debatu?
len som to precital upravil daco a inak skopiroval od kosmikloveho ktori tu robil bordel
par krat odisiel a tak som mu "ukradol" jeho dielo a zverejnil ho jednym malickym linkom na mojej webke aby bolo pristupne pre vsetkych ktori sa snazia
ja sam som nic podla neho nerobil takze neviem ci tam vsetko je vobec co je na mojej webke teraz ma napada ze urcite tlacitko logout na starej webke tam nie je
navod je pre stare webky to musim este podotknut cize nie je 100% kompatibilita s novymi ale lepsie ako nic