Alooha! Cem sa opytat...ako je to wlastne s holkami..paci sa im ked je chalan wystrihany uplne na kraatko,ma kratsie wlasy alebo ich ked ich ma dlhsie ?.hmm.. xD a nesmejte sa..btw.co si myslite o tom ked "chalani na ježka" zdrbavaju "chalana ktory ma dlh
co sa riadis tym co sa lubi ostatnym?..abo podobne... maj take haro ake sa tebe lubi.. kazdemu s alubi nieco ine.. zavisi to aj od toho ci mu to svedci ...
tak tak, cocca-colla ma pravdu, kasli na to, čo si ostatni myslia, je podstatne, čo sa lubi tebe a tvojej holke a presne, nebudes hadam nosiť na hlave nosiť niečo, čo sa ti absolutne nebude hodiť, len preto, že sa to pači nejakym pipkam, nie? ...
Mne osobne sa pacia aj dlhe vlasy. Niektori chalani su strasne zlati s dlhymi. Inym sa zasa hodia viac kratke Zaroven si myslim, ze je treba obcas dat aj na nazor ostatnych, moja sestra mala kedysi napr. strasne vlasy a nechcela si dat povedat a dnes, ked sa pozrie na nejaku starsiu fotku, pyta sa nas, ze ako to, ze sme ju nechali tak chodit po svete. Ale radsej, ak chces robit prieskum, tak sa pytaj bab. Ale samozrejme, ze sa nenut do niecoho, co ti nie je prirodzene.
wed jasnee..ja mam nahodou thake jake sa mi paci.ale wies.mno..zdrbawaju ma obcas..a uz mi to niekedy fakt lezie na nerwy =oP ked ja tu bywam..na thakej priteplenej dedine..de leti "ježko móda"..a staci.ked idem .wecer..bikowat..stretnem nejakych a uz su problemy ..ale ja to kaslaal.. kazdemu sa hodi nieco ine..heh
Ale hej, predpokladam ale, ze ta stentuvavaju len chalani. Podla mna uplne v pohode, mne osobne sa zasa nepacia uplne kratucke vlasy, ale poznala som chalana, ktoremu sa zasa hodili, tak neviem. Chalani to maju lepsie, baba s centimetrovym zostrihom... asi nic moc pre chalanov.
dlheeee! nieze zase uplne dlhe ale take ze po plecia no stipku kratsie a ete ked maju ofinku a ked sa im na konci kruuuutia boze boze... no ale tak niektorym chalanom sa dlhe nehodia a su krajsi v kratkych no ale kazdemu sa paci nieco ine..
mozes zacat naplnat flasticky od samponov depilacnym kremom ... kazdemu sa hodi nieco ine niekomu jezko niekomu klasicky na kratko dakeych par cm niekomu dlhsie a niekomu dlhe... len mne sa nepaci ak ma chalan dlhsie vlasy ako ja..to mam potom taky pocit menejcennosti
Mne sa dlhe moc nelubia...ale kazdemu daco ine..jak napsala Mirage_a...podla xichtu...take normlane dlhe abo kratke...ale taki ti metlaci...to nemusim...
Kazdy je iny ...teda kazdemu sa hodi nieco ine,zalezi od celkoveho dojmu.A tak ako sa kazdemu hodi nieco ine,tak sa aj kazdemu paci nieco ine.Neznamena ze ked budes mat take alebo take vlasy,ze sa budes pacit kazdemu...atd,atd,atd,...no ale ja jednoznacne preferujem dlhe,nie az velmi ale take po plecia.
no tak ja si na chalanoch skorej vsimam charakter a tak....... ale ako vizualne sa mi strasne pacia dlhe vlasy.... taki metlaci a tak.... dlhe vlasky proste zboznujem
jezin a teraz kukam na tvoju foto.... chlape ty mas bohove vlasy.... nechaj si ich take ake mas.... ziadne strihanie... si fesak .... ja by som ta brala hned
to je uplne na tebe ake vlasy mas...treba vysksuat setko si myslim,co ti najviac sadne si nehas ....ale hlavne je nech sa to paci tebe,inak nebudes spokojny nikdy s tym co mas na hlave
no uz ta vidim ako sa ides ostrihat ,ked ti napise väcsian ludi ze ti dlhe vlasy nepristanu...neviem naco si zakladal diskusiu, ked aj tak z nej nic nemas..dlasia zbytocna tema...a v podstate aj moj dalsi prispevok a reakcia na teba...peace
dlhe, kratke, to je jedno. dolezite je, aby boli cistucke, umyte. a ked mas dlhsie vlasy, musis sa o ne viac starat a castejsie umyvat a to nie je prave chlapska parketa.
tak po prve, chvelim ta za ten pozdrav aloha! he, a k tym vlasom, mne sa pacia dlhsie vlasy, ale ked sa to tak vezme, paci a sa mi chalani aj s kratsimi, no dlhe si aj skor vsimnem a tak... no ale urcite nie vyholena halva.. to je asi to najhorsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
mam v pečku ze ich mam znicene a hnusne hlavne ze je rock n roll
každému sa nemusí páčiť tvoje hááro a asi sa ti potom ani nehodíí
takze to je dost tazko povedat ci kratke albo dlhe
a nie neadi mi ked ma chalan dlhe,pokial nevyzera jak debil:d