Kedze vlasy su v velkej casti tvorene vitaminom B, tak ak hop tie pripravky obsahuju, tak je logice, ze sa po nich pribera. Vitamin B totiz podporuje chut do jedla
Žiaden prípravok neexistuje na podporu vlasov!!!... jeden známy vyskúšal všetky prípravky ktoré poznám a on pozná... to sú podvrhy ako zarobiť peniaze!!!!!!!
@8 noo to je riadna hovadina.. vlasy sa ti nikdy nepredlzia ked ich budes strihat.. to je jedno kedy.. tieto veci si vymysleli nejake zakomplexovane kravy ved predsa strihanie nema nic spolocne s korienkami vlasov... prebohaaa!!!!!.. vlasy ti porastu rychlejsie ked sas budes zdravo stravovat a pouzivat kury urcene na tvoju pokozku a typ vlasov.. neni zac
@12 - náhodou to je pravda. niekedy tie čáry máry s mesiacom naozaj fungujú. dokonca je aj vhodný čas presne vyhradený podľa mesiaca, kedy si farbiť vlasy, atď.
K otázke, u mňa tiež funguje iba čakať , ale moje rastú rýchlo.
@ 15 @ 16 aj tak je to pi.ovina.. vlasy nepoznaju čáááááry mááááry... sa smejem na vas nejaky debil si to vymyslel a vy teraz ako cvičené opice skačete podla neho vlasy su jednoducho vlasy
@18 - lenze to nie su ziadne cary mary...mesiac velmi vplyva na ludske telo, takze az taky skepticky by som nebol...proste ked neveris astrologii, tak never, ale nepicuj tu do tych, co astrologiu neodmietaju...lebo mi pripadas, ako keby si zjedla vsetku mudrost sveta...a vyskusaj si podstrihnut vlasy, ked bude vrcholit nov mesiaca a sama uvidis...
a inac podla mna aj strihanie vlasov moze mat vplyv na ich rast...to mas ako s nechtami...ja si na jednej ruke nechavam dlhsie nechty a na druhej si ich striham uplne, lebo hram na gitaru...a na tej ruke, kde ich mam dlhsie, tak mi rastu pomalsie, ako na tej, ktoru striham castejsie...kebyze si teraz ostriham takto nechty, ze na jednej si ich necham dlhsie a na tej druhej ostriham uplne, a pockam nejake 2 tyzdne, tak ich budem mat na oboch rukach takmer rovnake, lebo na jednej mi rastu rychlejsie tym, ze ich casto striham...toto mam vyskusane, tak viem, ze to funguje...teoria je jedna vec, a prax druha...
Na take reci typu ze cim castejsie si vlasy podstrihujes tym viac rastu zabdni lebo vela ludi to sice vravi ale nic na tom neni pravda pretoze vlasy nerastu na koncekoch ale od korienkov ktore su inde ako konceky,to je na 100%,jedine z coho mozu urcite rast a byt zdrave,pekne su niake vitaminy,bud vo forme jedla alebo tabletiek (najlepsie na vlasy su bielkoviny)
@25 - a nechty rastu ako, od koncov? Tiez rastu podobne ako vlasy...a na ruke, na ktorej ich striham castejsie, mi rastu rychlejsie...neviem preco, ale je to tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
nie je nič čo by to urychlilo nejak zazračne...ale treba ich proste vyživovať
K otázke, u mňa tiež funguje iba čakať , ale moje rastú rýchlo.
cas je najlepsi liek... cas cas cas
a inac podla mna aj strihanie vlasov moze mat vplyv na ich rast...to mas ako s nechtami...ja si na jednej ruke nechavam dlhsie nechty a na druhej si ich striham uplne, lebo hram na gitaru...a na tej ruke, kde ich mam dlhsie, tak mi rastu pomalsie, ako na tej, ktoru striham castejsie...kebyze si teraz ostriham takto nechty, ze na jednej si ich necham dlhsie a na tej druhej ostriham uplne, a pockam nejake 2 tyzdne, tak ich budem mat na oboch rukach takmer rovnake, lebo na jednej mi rastu rychlejsie tym, ze ich casto striham...toto mam vyskusane, tak viem, ze to funguje...teoria je jedna vec, a prax druha...