Môže podľa vás u mladých ľudí 15-18 rokov fungovať vzťah dlhodobo?
Neprestane vás po určitej dobe priťahovať vaša polovička? Tým že vás bude lákať nová žena ,nové telo pretože vás dlhodobo nudi to isté? Že vás bude lákať vyskúšať niečo nové?
moja naj kamoška sa dala dokopy s chalanom keď mala 15, on mal myslím 19. sú spolu už cez 3,5 roka a nemyslím si že to len tak skončí. ale zasa mám inú kamošku, ktorá sa dala dokopy s chalanom keď mala 14 a on je od nej starší tak o 5 rokov. po 4 rokoch vzťahu ju opustil. čiže môže to fungovať ale nemusí.
sestra je s priateľom od 17 a sú spolu už hodne dlho a dokonca keď boli mladší teda keď mali 17 tak do 25 rokov od seba bývali takmer 4 hodiny cesty, keďže on bol doma a aj sestra bola doma, takže budúci týždeň to bude 12 rokov, čo sú spolu, čakajú spolu dieťatko a chcú sa vziať Takže ak niekto povie, že vzťah kvôli diaľke nikdy nevydrží tak riadne trepe
Urcite moze, ale podla mna je uplne ine 5 rocny vztah ked su spolu od 14 a ked od 22 proste to sa neda porovnavat ked su to prakticky este deti, neziju spolu, neriesia hociake problemy, dospelacke veci, nerobia spolu vazne zivotne rozhodnutia..
cize mi skor pride ze je jednoduchsie a skoro aj pravdepodobnejsie mat dlhorocny vztah na strednej nez v dospelosti
nikdy by som nebola povedala ze to poviem, ale ano...ja som mala vztah 17-22 a dobre ze sa rozpadol, lebo som si skusila iny, krajsi, dobrodruznejsi, volnejsi vztah takze ano keby sme spolu nejako zostali, isto by ma to casom prestalo bavit a tuzila by som po zmene.
ale...je to silno podmienene vekom...v takom teen veku sa clovek este markantne vyvija, meni svoje nazory, tvori si zivotne hodnoty a musi poskusat vselico aby zistil co mu vyhovuje...v starsom veku to uz je ine, ked clovek vie co chce...uz napriklad teraz si myslim, ze by som partnera nevymenila len preto, ze by som mala tuzbu poznavat nieco "nove".
hej bežne ma prestáva baviť niekoho milovať, ja všeobecne inak nechápem ľudí ktorí majú partnera ktorého údajne milujú ale láka ich sexovať s inými ľuďmi, akože sympatie ešte pochopím aj príťažlivosť keď dokážem zhodnotiť či ma iná žena priťahuje ale aby ma lákalo mať s ňou niečo pretože by ma na mojom vzťahu niečo nudilo ?
prečo mi konštrukčne takéto myslenie príde čudné ?
minuly tyzden som bola na svadbe, kde zacali spolu chodit v 16, pre obidvoch prva laska...takze ano, moze
moj brat mal 17 ked mal frajerku, ona bola o nieco starsia ale vydrzalo im to 9 rokov...aj spolu byvali ale nakoniec sa rozisli, lebo niekto mal nezbednu va...čicu
všetko je možné,
osobne neverím na vzťahy ktoré vznikali v 15 rokoch života jedinca.
Časom sa vytvorilo len nejaké puto niečo ako brat a mladšia sestra, pritom obaja trtkajú hoooore-dooole (prvú ligu , a hrajú sa na šťastní pár ...
a ešte jedna vec- ako si může 15 -16-17 ročný človek vybrať niekoho na celý život... je to podľa mňa smiešne...
Tým čo to vyšlo - prezradte nám SKUTOČNÚ PRAVDU ...
Mne pride smiesne ze 14 rocne dieta riesi vztah v style seriozny vztah,buducnost,sex. V takomto veku dietata by mali byt vztahy akor o takom tom chodeni ze drzime sa za ruku ideme na zmrzlinu a nie preboha riesit dospelacke veci.Ved ste len deti!
ja keď som zaľúbená, tak šialene zbožňujem toho človeka a ostatných ani moc nevnímam/nezaujímam sa...čiže sa ani ´nezahľaďujem´ do iných a nikdy mi nenapadlo partnera vymeniť, ani som nikdy nemala pocit, že by sa mi okukal...
akosi takéto zmýšľanie a konanie nechápem.. a je jedno, koľko má kto rokov, vždy mi to príde ako blbosť
Ak obaja chcú a snažia sa, tak áno.
Ono to nie je tak, že si v 15tich rokoch povieš, že tak a teraz budem s týmto človekom až do smrti. Jednoducho spolu ste, zažívate dobré aj horšie časy a zrazu si uvedomíš, že vám to spolu jednoducho klape, že ťa robí šťastnou/ým len tým, že je a nevieš si ani predstaviť, že by to mohlo byť také s niekým iným.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Nie, isto taký vzťah fungovať nemôže a generalizovanie je strašne super.
cize mi skor pride ze je jednoduchsie a skoro aj pravdepodobnejsie mat dlhorocny vztah na strednej nez v dospelosti
ale...je to silno podmienene vekom...v takom teen veku sa clovek este markantne vyvija, meni svoje nazory, tvori si zivotne hodnoty a musi poskusat vselico aby zistil co mu vyhovuje...v starsom veku to uz je ine, ked clovek vie co chce...uz napriklad teraz si myslim, ze by som partnera nevymenila len preto, ze by som mala tuzbu poznavat nieco "nove".
hej bežne ma prestáva baviť niekoho milovať, ja všeobecne inak nechápem ľudí ktorí majú partnera ktorého údajne milujú ale láka ich sexovať s inými ľuďmi, akože sympatie ešte pochopím aj príťažlivosť keď dokážem zhodnotiť či ma iná žena priťahuje ale aby ma lákalo mať s ňou niečo pretože by ma na mojom vzťahu niečo nudilo ?
prečo mi konštrukčne takéto myslenie príde čudné ?
moj brat mal 17 ked mal frajerku, ona bola o nieco starsia ale vydrzalo im to 9 rokov...aj spolu byvali ale nakoniec sa rozisli, lebo niekto mal nezbednu va...čicu
osobne neverím na vzťahy ktoré vznikali v 15 rokoch života jedinca.
Časom sa vytvorilo len nejaké puto niečo ako brat a mladšia sestra, pritom obaja trtkajú hoooore-dooole (prvú ligu , a hrajú sa na šťastní pár ...
a ešte jedna vec- ako si může 15 -16-17 ročný človek vybrať niekoho na celý život... je to podľa mňa smiešne...
Tým čo to vyšlo - prezradte nám SKUTOČNÚ PRAVDU ...
Do 25 sa rozídu
akosi takéto zmýšľanie a konanie nechápem.. a je jedno, koľko má kto rokov, vždy mi to príde ako blbosť
@15
Ono to nie je tak, že si v 15tich rokoch povieš, že tak a teraz budem s týmto človekom až do smrti. Jednoducho spolu ste, zažívate dobré aj horšie časy a zrazu si uvedomíš, že vám to spolu jednoducho klape, že ťa robí šťastnou/ým len tým, že je a nevieš si ani predstaviť, že by to mohlo byť také s niekým iným.