@0 - potrebuješ pravidlá, kocky, ďalších ľudí ochotných hrať a niekoho kto tie pravidlá už pozná, najlepšie veľmi dobre, kto vám bude radiť a robiť PJa.
ja som hraval s kamaratmi akurat DrD, co je ceska obdoba DnD ... potrebujes pravidla pre zaciatocnikov (do pokrocilych a rozsirenych sa zatial nepustaj lebo kopu veci aj tak nebudes vediet vyuzit) .. dalej potrebujes stvor, sest a desat stennu kocku na zakladne ukony ... dalsie "kocky" zhanaj az ked prejdes na dalsie pravidla.. zatial potrebovat nemusis.. ak nemas niekoho, kto bude robit PJ (pana jaskyne - dungeon mastera) a kto ma PJknihu tak si musis zohnat aj knihu pre PJ, ktora sa nesmie dostat do ruk ostatnym hracom
dalsia vec co potrebujes su ludia, a to naj nja njadolezitejsie MRTE GIGA HAFO vela casu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
dalsia vec co potrebujes su ludia, a to naj nja njadolezitejsie MRTE GIGA HAFO vela casu