nie, nevidel som ho. ale dik ze si sem klikol/klikla.
veris na existenciu mimozemstanov? myslis ze existuju nejake inteligentne formy zivota mimo nasu slnecnu sustavu? myslis ze nas uz niekedy navstivili? myslis ze tu na zemi (pod zemou) ziju mimozemstan
Bolo by dosť smutné keby jediný inteligentný život vo vesmíre bola taká chamraď ako tu na Zemi. Verím že nie je.
Ale nemyslím že nás niekedy navštívili , keby sa sem skutočne dostali až k nám tak by podľa mňa nemali chuť 50 rokov sa ukazovať na oblohe ako UFO , niekde v poliach v noci robiť kruhy v obilí a podobné pičoviny ale by pristáli proste niekde v strede mesta a nadviazali kontakt.
pardon ale podl'a mňa len debil si môže myslieť že iné formy života teda mimozemšťania okrem nás neexistujú...nikto si neviem ani len predstaviť aký vel'ký je vesmír...a že by sme v ňom boli iba my ? WTF
vzhladom na vek a teda aj velkost vesmiru podla mna skoro urcite existuje nejaka forma zivota.. ci inteligentna, to je otazne.. vyvoj z mikroorganizmov trval u nas niekolko mld. rokov.. avsak urcite nebude inteligentny na rovnakej urovni ako sme my.. a teda nejaku komunikaciou by som neriesil..
a pokial nenajdeme nejaky prevratny zdroj energie a presuvania sa, je dost vysoka pravdepodobnost, ze ine planetarne systemy a tak aj zivot tato civilizacia nikdy neuvidi..
definuj co je to podla teba mimozemstan...
minule som narazil na clanok v ktorom autor popisoval akymi roznymi sposobmi mozu ET vyhladit ludstvo no z niektorych ma az mrazilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
este si dovolim prilozit tento skvely gif
a samozrejme KAPITANA BOMBUU
Ale nemyslím že nás niekedy navštívili , keby sa sem skutočne dostali až k nám tak by podľa mňa nemali chuť 50 rokov sa ukazovať na oblohe ako UFO , niekde v poliach v noci robiť kruhy v obilí a podobné pičoviny ale by pristáli proste niekde v strede mesta a nadviazali kontakt.
davnejsie som cital, uz si nespomeniem kde ze je tam o 600% viac pripadov nahlasenia ufo ako kdekolvek na svete
a docela casto tam miznu ludia z noci na den
Skor najebani padnu do snehu , zaveje ich 5 metrov noveho a hned zmiznu z noci na den.
@method kurva nemam satelit co tam bezi?
nalad si jeho
» tomverenna.files.wordpress.com/2012/05/giorgio...
jasne ze robia na ldoch poksy, ved jasnym dokazom nezdareneho poks si ty
a pokial nenajdeme nejaky prevratny zdroj energie a presuvania sa, je dost vysoka pravdepodobnost, ze ine planetarne systemy a tak aj zivot tato civilizacia nikdy neuvidi..
@18
minule som narazil na clanok v ktorom autor popisoval akymi roznymi sposobmi mozu ET vyhladit ludstvo no z niektorych ma az mrazilo