@neviemcomamdat ze ti nieco poviem ...... ten vas Facebook vam detickam vymiva mozocky , a ten takzvany "status" nebol vobec vtipny ....
odkaz ludom na facebooku ze mi ich je luto ako si kazia zivot .... ze ked budu takto furt sediet na facebooku , tak budu absolutne dementni ked budu dospeli .... a ze ludia ako ja , co sa aspon trocha chcu ucit , budu milionary , pretoze budeme aspon trocha vzdelani , pretoze ludia z facebooku budu chciet byt len na facebooku .....nedavno mi niekdo nemenovani povedal : kaslem na skolu , facebook je lepsy .... zamysli sa nad tym .....
@rischo robi sa tak ze ( ? ) bez medzier ..... ale suhlasim z tebou ... podme sa hromadne zabit a zachranit sa pred facebookom lebo uz mam toho plny chrup , ak sa sem nastahuju drbnute decka z facebooku , tak rusim net a idem zit ako za starych dobrych casov bez internetu ... jak bolo dobre mojim starym rodicom ked boli mladi ...
3x hurá, hurá, hurá...tešme sa a dajme si to do statusu!!!
Každý chce niečím zaujať na fb tak už vymýšla hocičo, a potom každý už to len obmieňa a je to už trááápne...Kebyže mám na niektorých ľudí niný kontakt tak tam už niesom....
@etelnair Jasné diskusia na tému prečo je tráva zelená je jedna z mojich najoblubenejších
Počul som pár názorov, že je to preto, že zelená je ukludňujúca farba, takže ju príroda zvolila naschvál aby zvieratká neupadali do depresii z toho, aký je tento svet občas krutý....
@inequity jezis ja ked pisem rychlo , tak sa pomylim vzdy , vzdy ! ja v skole dokazem bez problemov napisat diktat za jedna , ale vtedy sa nikam nenahlim , teraz mi tu blika ze 6 TS , tak sa trochen ponahlam...
a nechcem sa s tebou hadat , co si blazon ?!
(len tak medzi nami , to som povedal obrazne ja ani milionar v zivote byt nechcem , viac posrat zivot , ked si milionar , sa ani neda .. )
a ja neviem , tiez ako aj ta janica66 sa robis na tom ze opravujes cudzieho chyby ? a k tomu , ty mas 18 , tak preco sa porovnavas s mladsim ? .. dobre tak si si dokazal to ze ja som neni stroj a neovladam gramatiku , a teraz mozes ist s kludnym svedomim spat dobru noc...
@matus123 aj v tvojom veku som vedel že po š sa nepíše y ._______. a nie, nerobím sa na tom že môžem opravovať ľudí, ale keď tu píšeš o vzdelaní a sám robíš také chyby že mi nad tým rozum stojí, je to dosť jebnuté. Plus, nadávaš na FB a robíš ty niečo iné na birdzi ako ľudia robia na FB? Tiež si píšeš statusy (ktoré sa iným môžu zdať trápne), tiež ľuďom komentuješ veci, na birdzi sú rovnako prijebaní ľudia ako na FB čiže ja v tom rozdiel nevidím.
@inequity jak ze som vedel ze povies : "ja v tvojom veku" ..... a vies jak mi je ukradnute ze si lepsy v gramatike nez ja ? mam to uplne v zadnej casti tela , proste ma to nezaujima ... ja neplanujem ostat v tomto zapadakove zvanom Slovensko ...
heh , kokos tak teraz si ma rozosmial ne , ...
preco by sa niekomu zdali trapne statusy , do ktorych davam akurat hudbu ? heh , so taka ista osoba ako aj moj brat ... stoj co stoj musi vyhrat v hadke , a ked si mysli ze vyhral , ma z toho nieco ako orgazmus .....
a myslim si ze na Birdzi su neni zdaleka taky prijebani ludia ako na FB .... a vobec , co sa do prdele do mna staras ? zi si svoj zivot a nekaz si ho hadkami z debilmy , ako som ja , teda ty ma povazujes az za neuveritelneho debila , cize nekaz si naladu dohadovanim sa z negramotnim kokotom z birdzu , ktory ta ma hlboko v anale
proste , sa vo mne absolutne mylis , posudzujes ludi podla toho ako ovladuju takzvanu "gramatiku" , ak su v nej lamy , tak su to debili a pod tvoju uroven .. z takymto pristupom si v zivote nenajdes dobreho priatela ..... ale ako som povedal , nezaajem
@matus123 priateľa ani nepotrebujem, mám dokonca niečo cennejšie hlavne že ty si s tou tvojou gramatikou ktorá je tak strašne nepodstatná nájdeš určite inteligentnú babu No bodaj by som nepovedal "ja v tvojom veku", keď sa tu ohradzuješ tým, ako si mladší. Ty často poučuješ iných birdzákov, zvykaj si, že to budú robiť aj oni tebe, najmä keď mudruješ sám o niečom čo ti vôbec nejde ako osočuješ ľudí na FB, rovnako hovoríš sám o vzdelaní a tvoje je.. naozaj smutné.
@inequity ale zivot nieje len o vzdelani nebus smiesny .... da sa zivit aj hudbou kvalitnou hudbou taka sa dnes nevyraba , cize chapes , kazdy chce byt len velmy vzdelani ako aj ty , aj sa ti to dari , prajem vela stastia , ale su tu aj taky co sa chcu zivit inak
tak ber ohlad aj na inych nez si ty , buduci ing. ok ?
@matus123 To chcem vidieť ako si zarobíš hudbou dokiaľ nebudeš kontroverzný ako Gaga alebo celý zdrogovaný. Život nie je LEN o vzdelaní, tiež nemám samé 1, ale keď by si si napísal do nejakej firmy životopis sám s touto gramatikou ver mi, že by ťa nezobrali. Aj keď nie je všetko, aj keď každý niekedy spraví chybu, aby robil také chyby ako ty musí byť naozaj exot. V zlom slova zmysle.
@inequity ziadna gaga , nenavidim dnesnu hudbu , mal som na mysli jazz ... ale sak uvidis raz si tak zarobim , si hrozne pesimisticky clovek ...
jesus christ , najprv zacnes rozpravat aby som sa nehadal a sam zacinas sa hadat ... a co ? ved ja mam pred sebou este dlhe roky skoly , este mam cas sa naucit , proste , sa zmier uz stym , ze kazdy niesme taky genius ako si ty a uz nemam chut sa s tebou dohadovat , a taky pekny den to bol (ach)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
tlieskam
odkaz ludom na facebooku ze mi ich je luto ako si kazia zivot .... ze ked budu takto furt sediet na facebooku , tak budu absolutne dementni ked budu dospeli .... a ze ludia ako ja , co sa aspon trocha chcu ucit , budu milionary , pretoze budeme aspon trocha vzdelani , pretoze ludia z facebooku budu chciet byt len na facebooku .....nedavno mi niekdo nemenovani povedal : kaslem na skolu , facebook je lepsy .... zamysli sa nad tym .....
Každý chce niečím zaujať na fb tak už vymýšla hocičo, a potom každý už to len obmieňa a je to už trááápne...Kebyže mám na niektorých ľudí niný kontakt tak tam už niesom....
(a nie jediná chyba, a keď si myslíš že budeš milionár, tak si vedľa .____.)
Počul som pár názorov, že je to preto, že zelená je ukludňujúca farba, takže ju príroda zvolila naschvál aby zvieratká neupadali do depresii z toho, aký je tento svet občas krutý....
(tým žvástom o chlorofyle sa vyhnime prosím )
a nechcem sa s tebou hadat , co si blazon ?!
(len tak medzi nami , to som povedal obrazne ja ani milionar v zivote byt nechcem , viac posrat zivot , ked si milionar , sa ani neda .. )
a ja neviem , tiez ako aj ta janica66 sa robis na tom ze opravujes cudzieho chyby ? a k tomu , ty mas 18 , tak preco sa porovnavas s mladsim ? .. dobre tak si si dokazal to ze ja som neni stroj a neovladam gramatiku , a teraz mozes ist s kludnym svedomim spat dobru noc...
heh , kokos tak teraz si ma rozosmial ne , ...
preco by sa niekomu zdali trapne statusy , do ktorych davam akurat hudbu ? heh , so taka ista osoba ako aj moj brat ... stoj co stoj musi vyhrat v hadke , a ked si mysli ze vyhral , ma z toho nieco ako orgazmus .....
a myslim si ze na Birdzi su neni zdaleka taky prijebani ludia ako na FB .... a vobec , co sa do prdele do mna staras ? zi si svoj zivot a nekaz si ho hadkami z debilmy , ako som ja , teda ty ma povazujes az za neuveritelneho debila , cize nekaz si naladu dohadovanim sa z negramotnim kokotom z birdzu , ktory ta ma hlboko v anale
proste , sa vo mne absolutne mylis , posudzujes ludi podla toho ako ovladuju takzvanu "gramatiku" , ak su v nej lamy , tak su to debili a pod tvoju uroven .. z takymto pristupom si v zivote nenajdes dobreho priatela ..... ale ako som povedal , nezaajem
tak ber ohlad aj na inych nez si ty , buduci ing. ok ?
jesus christ , najprv zacnes rozpravat aby som sa nehadal a sam zacinas sa hadat ... a co ? ved ja mam pred sebou este dlhe roky skoly , este mam cas sa naucit , proste , sa zmier uz stym , ze kazdy niesme taky genius ako si ty a uz nemam chut sa s tebou dohadovat , a taky pekny den to bol (ach)