Škoda je ho,dosť mladý vek. Hlavne na japonské pomery.
Nintendo je dobrá firma a mám rád mnohé veci od nich. Verím, že Satoru bude mať dôstojného nástupcu.
a pôsobil ako fajn chlapík, minimálne raz radšej znížil plat sebe, ako by mal znižovať ostatným zamestnancom, čo je dosť nezvyklé a milé
a ešte vraj sám preprogramoval neviem koľko hier, keď iní nevedeli ako na to
@trdelniiiq možno že to bolo tak, čítala som tie veci ráno a len zbežne, ale proste viem, že radšej ubral sebe ako iným, čo bolo celkom sympatické
(a uznávam, Nintendo je asi jediná korporácia, ktorej som kedy bola ochotná dať svoje peniaze, ale to preto, že na mňa celkovo pôsobia dosť sympaticky na to, aká veľká firma sú)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Nintendo je dobrá firma a mám rád mnohé veci od nich. Verím, že Satoru bude mať dôstojného nástupcu.
a pôsobil ako fajn chlapík, minimálne raz radšej znížil plat sebe, ako by mal znižovať ostatným zamestnancom, čo je dosť nezvyklé a milé
a ešte vraj sám preprogramoval neviem koľko hier, keď iní nevedeli ako na to
(a uznávam, Nintendo je asi jediná korporácia, ktorej som kedy bola ochotná dať svoje peniaze, ale to preto, že na mňa celkovo pôsobia dosť sympaticky na to, aká veľká firma sú)
Too soon?