spať...ráno sa nažrať bábovky potom vyvenčiť psa a povyberať mu tie bodliaky či si dnes nazbieral a potom možno za kamoškou, a potom s kamarátmi von ak by NÁHODOU bolo viac ako 28°C - kúpalisko
este neviem ale neska stretnem babu svojich snov mi to vislo na facebooku takze to bude urcite pravda a vecer si kuknem futbálek a potom pojdem niekam von..takze drzte palce nech sa to vsetko podary
00:20 nevien..budem tu blúdiť ešte asi dáke 3 - 4 hodiny, potmo pôjdem spať, budem sa ešte minimálne 20 minút prehadzovať...zobudím sa okolo 13.stej a zasa sadnem sem..
no uz sa tesim ako si dam rano ranajky, lebo uz teraz som strasne hladna, ale nechcem uz teraz jest...a potom sa budem cely den flakat..pc, umyt riad, pozerat simpsonovcov atd...take blbosticky ako kazdy den
Ráno idem k doktorke na kontrolu, hneď potom kaderníčke nafarbiť vlasy, potom ma kamarát pozval na obed a navečer by som tiež chcela ísť niekam s kamarátmi, aspoň na kofolu alebo tak..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ráno vstavať.
Do Rakúska s kamoškou na nákupy.
Potom sa uvidí
ale možno mi zavolajú z roboty, že príď robiť, tak či onak, narobím sa jak vôl ...
hou