ja by som povedal, ze je to preto, ze muzi varia malokedy a teda si to uzivaju...
zeny to maju na dennom poriadku a kazdy den musia vymyslat co uvaria... mna by to tiez asi kazdy den nebavilo a ked to beries tak, ze to robis, lebo musis...nieje v tom cit, ktory do toho davame my...ked varime prilezitostne
tak rpeco teda nevyvaraju oni pre celu rodinu?? Ved ked zenam je odmala stepovane do hlavy ze MUSIA varit tak ich to nebavi a az tak sa do toho nevkladaju...ale ke chlapt raz za rok spravi nejake spagety tak je cely nadudrany ze aky je on kucharisko xD
Lebo chlap varí, keď ho to baví a ide mu to, ale ženská je k tomu prinútená, tak ak niektorá variť nevie, aj tak musí... Ale tak, našťastie to dnes už tak nejak nie je.
Ale od starej mamy i tak vždy chutilo najlepšie.
Ale môj oco varí fajn, ale málokedy, iba keď sa mu chce. Inač varieva mama a aj ona varí fajn, ale väčšinou ma to už nejak... nebaví jesť, alebo ako to povedať. Nie, že by sme mali často to isté, ale... ja vlastne neviem prečo.
no nepovedala by som...muzi skor radi experimentuju a tak sa aj zadari...ale napriklad moj oco raz vyprazal jogurt to by som nenazvala kulinarskym uspechom
aaale to je ine vo vseobecnom ohlade utlácaného zenského pohlavia v novodobom svete hje to i tak rovnake Ten je lepsi koho to viacej bavi a nezalezi ci je to svina alebo prasce
# 12 lvanka ja ti poviem preco....lebo mi sme spina ludia! Este stále sú ženské utláčané ,....vies akot o je? ženská spravý kuchírku štvoročák a vedšinou je v škole v jedálni a chlap? po styroch rokoch sa dostane do holiday in...
Ako nezálezí len na tom kdo je chlap alebo zena ale zena to má v práci podstatne ťažšie ako chlap....často obyčajný zvárač zarobí viac ako vyučená žena...
@14 Ale tie školské jedálne stoja za govno, tak sa ani nečudujem. Zas až tak to nie je.
Proste keď ženská varí fajne, tak to „by mala byť“ bežná vec, keďže kedysi ženské MUSELI variť stále a nikto nad tým nežasne, ale keď chlap, tak to už je niečo iné.
varenie je nahodou skvela cinnost ..... a najlepsie na vareni pre druhych je moment, ked pozrujete ako si davaju do ust prve susto a cakate ci padnu fialovy na zem alebo im to bude chutit
Muzi nie su vobec lepsi ,zeny su vzdy len podcenovane a utlacane ako vzdy preto pozname viacej sefkucharov ako sefkucharky .Muzi su nemehla co sa nevedia o seba postarat nie to este varit ,odkade by prosim vas
vedeli varit keby nie od zien
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
zeny to maju na dennom poriadku a kazdy den musia vymyslat co uvaria... mna by to tiez asi kazdy den nebavilo a ked to beries tak, ze to robis, lebo musis...nieje v tom cit, ktory do toho davame my...ked varime prilezitostne
Ale od starej mamy i tak vždy chutilo najlepšie.
Ako nezálezí len na tom kdo je chlap alebo zena ale zena to má v práci podstatne ťažšie ako chlap....často obyčajný zvárač zarobí viac ako vyučená žena...
Proste keď ženská varí fajne, tak to „by mala byť“ bežná vec, keďže kedysi ženské MUSELI variť stále a nikto nad tým nežasne, ale keď chlap, tak to už je niečo iné.
vedeli varit keby nie od zien
ale v telke sa mi páči teda viac,keď varia muži,ako ženy...
@andulili tak to bolo trefné,to by som napísala aj ja...