Kde v Európe by sa podľa vás dnes najlepšie žilo? Aký štát by bol najvhodnejší aby ste si tam našli dobrú prácu, založili rodinu a mali kvalitnú zdravotnú starostlivosť? Ak by ste nebrali ohľad na prípadnú jazykovú bariéru, kam by ste šli?
Rakúsko , je najbližšie a dá sa tam zarobiť krásne ak sa vie človek obracať a niečo vie
Chcel som aj CZ napísať ale ja som tam zažil presne tú éru keď všetko začalo zdražovať a úroveň išla dole nafta stála 26 korún keď som prišiel a keď som odchádzal tak stála 36,60, daň na 20% a pod. ale inak s 30 000kč mesačne som aj tak nevedel čo s peniazmi XD jáj a ešte brutálne veľa ukrajincov tam je a tie ich mafie čo ich tlačia na čierno cez hranice tam do Prahy a okolia ja som im hovoril že sú biely cigáni... možno ešte horší od normálnych sú
ja by som tiež najradšej vypadla mimo Európu, najlepšie Austrália, Nový Zéland, čo je žiaľ takmer nereálne. ale keby som si musela vybrať z európskych štátov tak sever - Fínsko, Švédsko, Island. a keby mi chcelo niekedy už úúúúplne prepnúť, tak by som išla na Blízky východ, ale to sme zase inde...
ak budem mať okolo seba priestor a ľudí, ktorý budú môj život vypĺňat, tak je jedno čo to bude za krajinu ale najradšej by som sa chcel dostať do Bhutánu veru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Chcel som aj CZ napísať ale ja som tam zažil presne tú éru keď všetko začalo zdražovať a úroveň išla dole nafta stála 26 korún keď som prišiel a keď som odchádzal tak stála 36,60, daň na 20% a pod. ale inak s 30 000kč mesačne som aj tak nevedel čo s peniazmi XD jáj a ešte brutálne veľa ukrajincov tam je a tie ich mafie čo ich tlačia na čierno cez hranice tam do Prahy a okolia ja som im hovoril že sú biely cigáni... možno ešte horší od normálnych sú
inak europa pre zivot urcite nie
Buduci rok idem do Azie dlhodobo,pripadne sa tam aj prestahujem ak moznosti dovolia.