nechce sa mi pisat o dnesnej hudbe nejake clanky tak sa vas iba chcem opytat aky mate na to nazor , napr taka katy perry , niekomu sa paci niekomu nie ale podla mna je to traaapne davat jeden song firework 9 krat za den v radiu (minule som to pocital) ci
@matus123 mne osobne to nejako neprekáža... keď sú menej známi, aspoň im to nestúpne do hlavy a môžu sa stále snažiť čoraz viac zlepšovať, aby si ich aj tak dakto našiel a počúval
tak to je. to co hraju v radiu nie je dora hudba. ale nechapem preco kazdu pesnicku co tam 10 krat denne zahraju nazyvaju hitom. za 5 rokov si na tie "hity" niekto nespomenie, pritom tie hity spred desiatich rokov pozna kazdy.
nech si radsej kazdy pocuva co chce. bodaj by vsetky take radia ako europa2, expres a fun zdochli do rana
pocuvam co sa mi paci , a paci sa mi rozna hudba ale najviac asi ta moderna,dnesna a nenavidim ludi ktori sa jebu do toho co pocuvaju ini ... je to kazdeho vec, ja nemusim hip hop a nemam rad ani hoperov (niektorych ) a nie preto co pocuvaju,ale jak sa spravaju sice ten rap a hip hop im k tomu len napomaha.. alebo taky Justin Bieber.. ale nech si ho pocuvaju niektore 14tky..
@spekacik ale ako neber si to nejak ze ja tu ohovaram hudbu , ja hovorim niekomu sa to paci niekomu nie ale ok moze sa ti to pacit ale ja len hovorim co si myslim o tej hudbe
@uspavanocka mozno som nejaky hudbo-rasista ale nech sa radsej deti maluju na cierno a nech si spievaju emo ale urcite to je lepsie ako ked budu robit nieco ako koment cislo @9
ešte stále existujú aj dobré veci. len niesu toľko propagované ako napríklad taká Katy Perry. zoberme si napr. Nirvanu alebo Soul Asylum. aj teraz ich ešte hrajú občas v rádiu. tak raz za mesiac. alebo na želanie ti to zahrajú lebo to stále majú v databáze ja osobne nepodpotujem populárnu hudbu. teda, podľa toho čo berieme za populárnu hudbu..
deturence, stale su aj radia s dobrou hudbou, ale musite ich hladat v internetovych vodach (teraz nejde ani tak o to, ze v jednom takom robim a este k tomu, ze sa hraju zname veci, ktore su uz opocuvane, to je preto lebo v ramci dramaturgie skor prevazuje urcity konzervativizmus a preto sa nesie hudba na modernom mainstreemovom radiu a nevyhladavju sa moc nezname veci, lebo tam je vacsi risk, ze sa stratia posluchaci
@matus123 kecy, stále je dobra hudba, akurat nie az tak casto ta mainstreamová, plus akosi autor nemá absolutne ziadny vplyv na to kolkokrat pustia jeho pesnicku v radiu, resp. minimálny...
dobrá hudba existuje hlavne mimo rádii a väčšina ľudí o tom ani nevie... kopa tých rádiových stár je na pc upravená tak, že keby tam bolo prasačie krochkanie ani to nespoznáte...
poznám kapely a songy ktoré by sa určite stali hitmi keby ich niekde občas zahrali a ľudia by ich spoznali
@matus123 - staré koľaje neexistujú, kedysi sa hrali popové odrhovačky rovnako ako sa hrajú dneska, a takisto sa omieľali stále dookola, akurát:
1. si vtedy nežil, takže o tom nevieš
2. definícia slova "pop" sa zmenila
3. katy perry má náhodou absolútne úžasný hlas, a podmazy má síce jednoduché ale tiež dosť dobré
4. ...skúsil si si niekedy vôbec nejakú hudbu nájsť sám, alebo poznáš len to čo chodí v rádiách a to čo chodilo kedysi a dneska sa považuje za zlatý fond ľudstva, a to pokladáš za všetku dneska vznikajúcu hudbu?
sleduj napríklad úroveň (a žánrovú bohatosť/širokosť, a originalitu) týchto vecí:
...a pritom stačí tak málo - prestať počúvať odpad = vypnúť rádio, a ísť si nájsť na youtube, last.fm, hocikam, niečo čo sa ti bude páčiť
skutocna kvalita sa nezabuda len tak, akurat si pustam The Dark Side of The Moon, vydany v roku 73, a myslim ze este dalsich 40 sa nan len tak nezabudne
a to co ide v radiach... tak nejak tusim, ale radia/telku nesledujem, je mi to jedno
katy perry je sice shit, ale aj v pope je vela dobrych a znamych interpretov. bohuzial pseudointelektuali (i tu) ich programovo odsudzuju, lebo "zly skaredy mainstream"
@matus123 co narobis, jazz sa inovoval, bluesmani vymreli, rock je vo vývoji, cistrokrvný britpop je dost tazke najst ... ale hej rok sa este len zacal
Z dnešnej hudby akceptujem iba Christinu Aquileru a Byonce. Nepočúvam ich ale podľa mňa oni tvoria hudbu fakt fajn, na to aká sa tvorí. Inak dnešná hudba je pre mňa dosť, že PASÉ!
nepočúvam komerčné rádiá...a dnešnú tú "hudbu" nemusím...počúvam to, čo sa mi páči, takže rock...aj keď aj tam sú nováčikovia, ale jedine ich akceptujem...a hej, v minulosti vznikla dobrá hudba, čo sa týka aj stredoveku, či už blues alebo v 80. rokoch pop to môžem a mám tú hudbu rada...
@midnight ale mne nejde o mna , vobec l, ja mam kopec dobrej hudby uz az moc a takze neviem co zacinate so mnou ze ci som skusil najst hudbu... ja hovorim ze vsetko co dnes "leti" je jedna velka sracka dakujem za pochopenie =D
Podľa môjho názoru dobrá hudba prežije, pokiaľ budú žiť ľudia, ktorí ju budú počúvať a podporovať... Nie som nejaký zástanca určitého druhu hudby, ale myslím si, že kopa kvalitnej muziky sa udrží... Nie sú všetci ľudia rovnakí a vždy sa nájde niekto, kto si vypočuje niečo normálne
@nicoolka pocula si najnovsie pesnicky od christiny? to ked je kvalitna hudba tak..ewwww... navyse aj s nou to ide dole vodou. vcera ju zatkli, dojebala americku hymnu. onickom
@matus123 - tak sorry, znelo to ako taká osobná sťažnosť, ktorá vychádza z tvojho osobného vnímania/videnia hudby všeobecne, možno som hlúpy, a možno to bolo len kvôli tomuto
"myslite ze pride este doba ked sa zase vsetko vrati do starych kolajy ako kedisy ? ked hudba mala takzvanu nejaku uroven? -ja si to osobne nemyslim-"
(mimochodom, tyvole, myslíte že sa ešte niekedy gramatika vráti do starých dobrých koľají keď ešte mala nejakú úroveň? (no offense)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
(trocha naivná logika, viem, ale aj tak
nech si radsej kazdy pocuva co chce. bodaj by vsetky take radia ako europa2, expres a fun zdochli do rana
kazda kudba ma nejaky vplyv, len je na clovekovi, do akej miery sa necha ovplyvnit
ale nepocuvam radio, len v kuchyni, ale tam mame slovensko 1 vacsinou a tam Firework nehravaju takze 9x za den nehrozi
ešte stále existujú aj dobré veci. len niesu toľko propagované ako napríklad taká Katy Perry. zoberme si napr. Nirvanu alebo Soul Asylum. aj teraz ich ešte hrajú občas v rádiu. tak raz za mesiac. alebo na želanie ti to zahrajú lebo to stále majú v databáze ja osobne nepodpotujem populárnu hudbu. teda, podľa toho čo berieme za populárnu hudbu..
poznám kapely a songy ktoré by sa určite stali hitmi keby ich niekde občas zahrali a ľudia by ich spoznali
Tak to bolo vždy, kapely, ktoré boli pred 20timi rokmi prepadáky sú dnes milované, neviem prečo by sa to malo meniť
1. si vtedy nežil, takže o tom nevieš
2. definícia slova "pop" sa zmenila
3. katy perry má náhodou absolútne úžasný hlas, a podmazy má síce jednoduché ale tiež dosť dobré
4. ...skúsil si si niekedy vôbec nejakú hudbu nájsť sám, alebo poznáš len to čo chodí v rádiách a to čo chodilo kedysi a dneska sa považuje za zlatý fond ľudstva, a to pokladáš za všetku dneska vznikajúcu hudbu?
sleduj napríklad úroveň (a žánrovú bohatosť/širokosť, a originalitu) týchto vecí:
...a pritom stačí tak málo - prestať počúvať odpad = vypnúť rádio, a ísť si nájsť na youtube, last.fm, hocikam, niečo čo sa ti bude páčiť
(výber je veľký
)
a to co ide v radiach... tak nejak tusim, ale radia/telku nesledujem, je mi to jedno
Netuším, čo spieva najnovšie.
Tak prepáč, že som to myslela dobre.
"myslite ze pride este doba ked sa zase vsetko vrati do starych kolajy ako kedisy ? ked hudba mala takzvanu nejaku uroven? -ja si to osobne nemyslim-"
(mimochodom, tyvole, myslíte že sa ešte niekedy gramatika vráti do starých dobrých koľají keď ešte mala nejakú úroveň? (no offense)