Čo si myslíte o ich obsahu, reklamách, vplyve... kupujete nejaký? Ak áno, ktorý konkrétny / aký typ (historický, vedecký, módny...) máte najradšej? Prečo?
Ktoré sú podľa Vás lepšie: ženské či mužské?
Môj názor: Ja si osobne radšej prečítam chlapský mag
už si ani nepamätám, kedy naposledy som kupoval akékoľvek noviny/časopis etc. proste čo ma zaujíma, si prečítam na internete. Ěra papierových novín skončila.
@trtken Podľa mňa by to bola škoda. Osobne sa mi nepáči celý tento prechod do virtuálnej roviny. Rada čítam pravú knihu a pravé noviny, ktoré si môžem zobrať so sebou, listovať a ňuchať Nechcem aby to zaniklo.
Aj keď si uvedomujem, že by bolo možno ekologickejšie čítať všetko na nete.
kupujem si hlavne vedecké, historické, o záhadách a pod
napr: Zázračný svet, GEO, Enigma, Historická revue, History a podobne a prečo? Baví ma čítať také veci, články sa mi páčia atd. A z tých teen si kupujem iba Kamaráta
@7 súhlasím presne s tým vyjadrením, že "Rada čítam pravú knihu a pravé noviny, ktoré si môžem zobrať so sebou, listovať a ňuchať"
prešla som si množstvo časopisov, od roku 2007 som mala každé číslo Evy až kým som nezistila, že sa tam opakujú články
ženské časopisy mám však rada práve pre tie fotky modeliek a make-upu a módu, ktorú si práve nemôžem dovoliť.. ale baví ma aspoň snívať, že možno raz.. preto si kupujem sem-tam český Bazaar, tam je tých drahých reklám požehnane
potom ma dlho držala Enigma, avšak tých konšpiračných teórií tam fakt bolo na mňa akosi veľa a tak som z toho upustila
teraz si občas kúpim Geo, taktiež viac pre to, že snívam o ďalekých cestách a aj pre to, že sú tam aj fajn články, ktoré ťa naozaj niečo môžu naučiť
noviny, casopisy, atd necitam, nevidim v tom ziadny zmysel; inak tie zenske casopisy je len bezduche krmenie hnoja ludom, ktory to citaju (najdu sa aj vynimky, samozrejme)
nekupujem nič,ale ešte ked som žil v CZ tak som kupoval Enigma /myslim sa to volalo,take o mimozemtanoch a zahadach/ a ešte jedno ale nwm jak a to volalo boha....ale take dokumentárne to bolo a práve to začínalo .....
Inak to,že nečítaš ženske kktiny je velmi dobre,lebo dneska su ženy uplne vymleté z toho čo vidia v týh časákoch a v tv ...Maju komplexy ,že nevyzeraju jak tamtá a hentá a pritom si nedokážu uvedomit že to je šetko vyretušované,maju 20 kadernikov okolo seba atd.
@17 myslím, že my si to viaceré uvedomujeme, že je to retuš ale tie komplexy sa aj tak z času na čas dostavia
hej Enigma to je
..a zas je to len akési "predsudkové" že v časopisoch pre ženy sú na x% len takéto veci, ako keby nerátali s tým, že nás môže zaujímať aj niečo iné ako trendy a varenie. (Áno, ak ma zaujíma niečo iné, kúpim si iný časopis ale princíp)
nekupujem ziadne casopisy, mesacniky ako Eva, Ema, alebo napr. Muscle fitness co sa sem tam doma povalovali na kazdej druhej strane reklama, fotky na cele strany, recepty a stale to iste dookola, a navyse su aj drahe... Tiez si myslim, ze era casopisov, magazinov, novin skoncila. Vsetko je na internete
mamka odoberá Geo a Historicku Revue, brat PC Revue, takze si vzdy precitam vsetky tri a ja si najcastejsie kupujem nejake casopisy o vareni, peceni atd. a dovod: zaluba. A k tym zenskym magazinom sa radsej ani nejdem vyjadrovat, cele zle...
Zvykla som kupovať evu a teraz po novom aj madam evu. Pod stromček som dostala tablet od priateľa a trošku som inovovala z » istanok.cas.sk/ringier-predpla... som si predplatila evu aj madam evu a keďže mam tablet stále po ruke tak čítam a listujem hocikedy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
cista pravda
Emma, Eva a toto je dosť odveci časopis. 20 strán modeliek v podivných oblečeníčkach. No nevím :ehm: :ehm:
uvedomil som si to čo @trtken
a nielen to, ani si nepamätám kedy som naposledy nejaký mal v ruke vôbec, alebo aj len videl inde ako v stánku
Aj keď si uvedomujem, že by bolo možno ekologickejšie čítať všetko na nete.
napr: Zázračný svet, GEO, Enigma, Historická revue, History a podobne a prečo? Baví ma čítať také veci, články sa mi páčia atd. A z tých teen si kupujem iba Kamaráta
prešla som si množstvo časopisov, od roku 2007 som mala každé číslo Evy až kým som nezistila, že sa tam opakujú články
ženské časopisy mám však rada práve pre tie fotky modeliek a make-upu a módu, ktorú si práve nemôžem dovoliť.. ale baví ma aspoň snívať, že možno raz.. preto si kupujem sem-tam český Bazaar, tam je tých drahých reklám požehnane
potom ma dlho držala Enigma, avšak tých konšpiračných teórií tam fakt bolo na mňa akosi veľa a tak som z toho upustila
teraz si občas kúpim Geo, taktiež viac pre to, že snívam o ďalekých cestách a aj pre to, že sú tam aj fajn články, ktoré ťa naozaj niečo môžu naučiť
Asi si skúsim kúpiť to Nat geo, keď ho tu viacerí spomenuli..
Inak to,že nečítaš ženske kktiny je velmi dobre,lebo dneska su ženy uplne vymleté z toho čo vidia v týh časákoch a v tv ...Maju komplexy ,že nevyzeraju jak tamtá a hentá a pritom si nedokážu uvedomit že to je šetko vyretušované,maju 20 kadernikov okolo seba atd.
hej Enigma to je
..a zas je to len akési "predsudkové" že v časopisoch pre ženy sú na x% len takéto veci, ako keby nerátali s tým, že nás môže zaujímať aj niečo iné ako trendy a varenie. (Áno, ak ma zaujíma niečo iné, kúpim si iný časopis ale princíp)