Isteže nie! Vie aj fajčiť, chľastať a pohlavne sa aktivizovať A ešte sú aj hlúpi a všetkého sa boja. A tak by sa dalo kydať na všetky generácie, veď frfľanie nám ide.
No je to takto oni všetci chodia von s kamošmi.. a pri počítačoch sedia pre to aby ked pridu z vonku domov od kamošov aby sa s nimi dorozumievali aj virtualne nemaju od seba pokoj.. a robime to všetci....
Dnešna mladež len upada do stupiity. Pozna len pokec a facebook to ich drzi nad vodou.
No ja sa priznam, dost vela travim casu na pc no niesom na facebooku a ani na pokeci. No som na pc kvoli tomu aby som bol kazdym dnom o nieco mudrejsim a lepsim.
Je to pravda . Ale vecsinou ta mladsia generacia od 12 rokov dole. Ty starsi chodia aj do krcmy a len mala cast sportuje a som velmi rada ze patrim do tej tretej skupiny
to uz je dnesná doba, pre túto dobu je to normálne, kedysi boli normálne iné veci...bohužiaľ...nemyslím si, že je to takto správne, ale to sa len tak zrazu zmeniť nedá...len nezávidím dnešným deťom čo nepoznajú také veci ako behať od rána do večera po vonku, loziť po stromoch, naháňať sa a podobne...
No moja vekova skupina je este taka pol na pol ale tie deti co teraz chodia do netiek atd 12,13 rocne tak z tych uz ozaj asi nic ine nebude len vysedavaci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
Druhá polovica sa pravidelne cez víkend ožiera.
to je ako dešťná ale to by bolo po česky ako dažďová ak majú vôbec taký výraz pre to.
a inak podla mna je to "väčšinou" pravda. u dosť vela ludí. tí ostatní zas chlastajú alebo robia aj to aj to. XD jedno lepšie jak druhé.
Ale vo všeobecnosti je to pravda, ale to je dnešnou dobou.
Dnešná mládež je pohroma sveta. Ako povedal ujo stavbár na našej streche.
Je pravda,že veľa mladých ľudí vysedáva celý deň za počítačmi,a je pravad aj to,že druhá časť mládeže sa ožiera ,alebo robia to aj to
takých 80%žije z tohoto
tých zvyšných 20% sa venuje štúdium a nejakým záujmovým krúžkom ..
p.s.-niekto tu písal,že dnešná mládež neovláda gramatiku.. ..
ale to nie je pravda
Dnešna mladež len upada do stupiity. Pozna len pokec a facebook to ich drzi nad vodou.
No ja sa priznam, dost vela travim casu na pc no niesom na facebooku a ani na pokeci. No som na pc kvoli tomu aby som bol kazdym dnom o nieco mudrejsim a lepsim.
Ak by tam ale nebolo napísane "nevie NIČ iné", tak by som súhlasil...
Nemám rád tieto stupídne názory, že dnešná mládež je otrasná a, že speje do sračiek.
Mládež je rovnaká ako pred 100 rokmi, len má viac možností.
Vlastne keď to počujem otvára SA MI VO VRECKU NOžíK... a mám neuveriteľnú chuť daného človeka vypičovať.
PS: pardon za vyrazy...
dávaj si pozor bo sa z toho môže stať maniactvo!
Radšej budem sedieť doma za počítačom, ako chodiť piť. (smajlík)
Ale tak ono s tym pocitacom je to zaujimave. Aby som citoval The Hacker Manifesto:
Dnes som spravil objav. Objavil som počítač. Počkaj sekundu, je
cool. Robí to čo chcem. Ak sa pomýli, je to preto, že
som to posral. Nie preto, že ma nemá rád...
Alebo že sa cíti mnou ohrozený...
Alebo že si myslí, že som zasratý hajzel...
Alebo že nemám rád učenie a nemal by som tu byť...
Posraté decko. Všetko čo robí je, že hrá hry. Všetky sú rovnaké.
A potom sa to stalo... otvorili sa dvere do sveta... rútiac sa
telefónnou linkou ako heroín žilou narkomana, elektrický impulz je vyslaný,
hladá útočisko pred dennodennými neschopnosťami... našiel board.
"Toto je ono... sem patrím..."
Každého tu poznám.. aj keḋ som ich nikdy nestretol, nikdy s nimi
nehovoril, možno o nich už nebudem počuť... Všetkých vás poznám...