@mm47 lebo som to tu videl uz desatkrat za posledny tyzden. a k dne NATO som sa vyjadril a k dnom NATO som ti poslal link, cize v konecnom dosledku som obsiahol obidve veci
a ostravu mas od BA len tri hodiny vlakom, to mas to iste, ako keby si siel do ziliny
bez ešusa nejdem @esus preco sa ti neche ist do CR?
@flagrantine no ved , ale kedze ja niesom zastanca myslienky gramatickej policie co tu kedysi bola , alebo stale je tak mi je uplne ukradnute ci niekto ma chybu v texte.
Napisal som mu to len preto ze poznam zenu o ktorej som hovoril , jeho sice z videnia nie ale trochu z rozpravania.
Do pice blbne mi to... pokracovanie: ked tak tak este na Slovensku by som isiel ale do Ostravy? @mm47 na Slovensku je na nejakom letisku nieco podobne....
hej dnes sú na sliači letecké dni ktoré bývali zvyčajne v PN. A o tom čo to je tu padlo už toho dosť. A či som spravil chybu vnadpise ? nie. Pretože je to česká akcia a toto je jej oficiálny názov. Over.
@mm47 na meeting neviem kedy bude nechces sa pridat do skupiny? a dneska som musel ocovi pomahat, nemohol som odist z domu.... teraz som sa konecne osprchoval....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
kde to je? kedy? isiel by som
Dna - Dny
deň - dni
alebo druha alternativa je, ze pozerate strasne vela ceskych stranok a nerozlisujete cestinu od slovenciny
Tak naco sa vobec vyjadrujes ked to nie je k teme
a ostravu mas od BA len tri hodiny vlakom, to mas to iste, ako keby si siel do ziliny
@blackteras keby bolo -10 stupnov tak nevaham sadnut na 3 hodky do vlaku.
@flagrantine no ved , ale kedze ja niesom zastanca myslienky gramatickej policie co tu kedysi bola , alebo stale je tak mi je uplne ukradnute ci niekto ma chybu v texte.
Napisal som mu to len preto ze poznam zenu o ktorej som hovoril , jeho sice z videnia nie ale trochu z rozpravania.
Nelegálne ich majú tajne a legálne to takto vytrubujú
Neviem preco to nemoze byt v BA ako kedysi , prislo by 6krat viac ludi.
@esus už je hádam aj po nich
@mm47 presne tak alebo ako po starom v PN nie niekde pánu bohu za chrbtom že keby tam chcem ísť tak 5x prestupujem a prídem tam v polovici programu.
@esus No ani sa nejdem pytat , alebo predsa nejaky meeting tej skupiny? .....
@mm47 to bolo na noci múzeí ale s rpgčkami od ČSLA alebo slovenskej armády sa neodporúčam fotiť kým nie sú z plastu delaborované načisto nefunkčné
@horsiq CSLA seriem , chcem prave ruske