Nemali sme takto delené triedy proste sme boli na prvom stupni jeden ročník. A B sme mali na druhom stupni a my sme boli tusim B....a na strednej sme boli tusim D...lebo E boli silnoprudari C tusim mechatronici B strojari Ci Acko boli tiskarky tak nejak. Takze automatizacia vychádza uz len na D
Na základe sme boli iba jedna trieda, tak sme nemali písmenko, na strednej som chodila dve školy, na prvej škole som bola 1.B a na druhej 1.A.
Neviem teraz za ktoré mám hlasovať
Najskôr samá béčka, medzitým na druhom stupni aj céčka s malým počtom spolužiakov (nejakým 11), ale potom už strednou sa to otočilo a bol som len áčka.
nie som si 100% istá, pretože do prvej triedy som chodila u nás na dedine do školy a tam sme boli prváci a druháci v jednej triede (bolo nás ale len 7 - 8 dokopy). potom bola ešte maďarská trieda ... ale neviem ako sme boli značený, ale zdá sa mi, že to bola Ačka. každopádne od druhej triedy som chodila už do mesta do školy a tam som bola celý čas v Ačke a na strednej opäť Ačka
mali sme len jednu triedu každý ročník na zš, takze proste len 1. trieda .. na strednej sme boli AU (umelecká) .. Ačka boli autičkári, B elektrikári, C počítače a PC siete, BC pomiešané B a C, AUD bola umelecká drevorezbári, AUG umelecká grafici a jeden odbor si neviem spomenúť ani ako sa volal ani skratku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Neviem teraz za ktoré mám hlasovať
a na gympli celý čas C
Gympel: D
....takže tak
SŠ: I., II., IV. ŠA, III. ŠA-a
Ked som prestupila do mesta tak B a aj na strednej B
este boli 1.L a 1.B