Do čoho investovať, ako zarobiť peniaze, nejaký biznis?
nazdar všetci. chcem sa spýtať na nejakú investíciu z ktorej by sa dalo otočiť veľa lóve, alebo biznis, jednoducho ako zarobiť celkom pekné peniaze. ďakujem
@torpedo08 tu sa musí len vrážať stále ... lebo to by chcel každý zisky zisky ... ale ty musíš dať zozačiatku aj dušu pomaly do niečoho čím si si neni istý a najskôr to nevýde a ty skončíš na ulici s deravými drevákmi, ale potom zrazu z ničoho nič to príde ani nebudeš vedieť ako ... takže len kludne vrazte všetko čo máte do čohokolvek ... až potom sa mi podakujete ... život vás naučí
@salkaakoberec neber ma vážne iba si robím srandu ... v čom chceš podnikať? čo ťa baví? máš čo ponúknuť? ved máš 16 mal by si sa sustrediť na štúdium teraz ... viem že ti nestačí vreckové ale zvykni si pokial nevieš programovať jak macher tak dieru teraz neurobíš ... na to treba skúsenosti ktoré na strednej až tak nepochytíš, ibažeby na ulici u pochybných týpkov
vreckové nedostávam ja viem že by som sa mal sústrediť na štúdium len ono nejak to nejde tu nejde ani tak o to čo ma baví ale o to ako rýchlo zarobiť. nejaké tie kšeftíky sa mi už rozbiehajú vyzerá to tak že zatiaľ iba robiť, zarábať a potom niečo vo väčšiom rozbehnúť. nahrabať lóve a v 18-19 niečo vačšie či?
@salkaakoberec hej presne a v 30tich do lochu lebo sa ponáhlame
načo chceš rýchlo peniaze? na autá? na hodinky a kur*ičky? alebo načo? ... lebo pravda je taká že všetci chcú rýchlo peniaze ... dôležité je akú máš motiváciu, kolko a prečo ich chceš tak rýchlo ...
podnikanie je fajn ... zarobí ti to ak máš dobrý nápad ... no ten čo myslí len na zisk nikdy nezbohatne ... dokonca upadneš viac ako si dokážeš predstaviť ... tymto ludom peniaze kazia nielen charakter ale aj obličky ...
sústredil by som sa na školu, na kontakty ... (nerobil pochybné obchody) pretože to sa stebou bude ťahať ... a premýšlal nad tým čo ti ide najlepšie a skúsiť niečo tvoriť a ponúkať ... kludne aj sprostredkovať ...
kázať ti nebudem kludne pašuj herák mne to je fuk ale je to len rada
no na kokot mi budú peniaze na holý kokot. si ich budem šúľať a strkať do riti ty degeš. stráta času toto celé. nenehám si radiť od degeša čo celý deň sedí pri počítači
@salkaakoberec konečne rozumná reč toto sme chceli počuť .. typy ako si ty dobre poznám
a čo si čakal že čo sa tu dozvieš? že ti tu presne podsunieme vypracovaný podnikatelský plán a napíšem ti prípravnú reč pre živnostenský príspevok? (ty sám nevieš čo chceš a nikdy ti nikto presne nepovie čo máš robiť) chcel som len vedieť či na niečo fakt máš, či ťa niečo zaujíma ... no evidentne je to len holý kkt a degešovanie za počítačom
@melancholik ale sak jebat aj tak to je zbytocna tema a tak urciteee pecen v pici ale este drzi no ale uz musim este dopijem 2 deci bileho a idem chrapat brúúúúúúúúúú
do stetiek ..nejake si nazen a posli ich ku dialnici nech sa tam stetkuju ...a polovicu z toho co zarobia ti daju ..ale nie ja mam jedno tajomstvo ale to neprezradim kym som ziva ... mozem si spievat uzivam si je mi heej mam stale plne vrecka casu habadeej a mierim hore jak tie rucicky o dvanasteeej ...
včera bolo neskoro pred 5 rokmi sa dali kúpiť Ferrari F40-tky za 250 000 eur pozri cenu dnes, ešte to bude stúpať, takže ak chceš zarobiť len s námahou dvoch transakcií - odporúčam toto » suchen.mobile.de/auto/ferrari-f4...
Skúste toto: Je to online hra ako všetky ostatné ibaže tu si môžeš získané peniaze vybrat na účet alebo paypal a tak. Je to celkom ok za mesiac tam davam 5€ za deň:
www.goldentowns.com/?i=329638
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
načo chceš rýchlo peniaze? na autá? na hodinky a kur*ičky? alebo načo? ... lebo pravda je taká že všetci chcú rýchlo peniaze ... dôležité je akú máš motiváciu, kolko a prečo ich chceš tak rýchlo ...
podnikanie je fajn ... zarobí ti to ak máš dobrý nápad ... no ten čo myslí len na zisk nikdy nezbohatne ... dokonca upadneš viac ako si dokážeš predstaviť ... tymto ludom peniaze kazia nielen charakter ale aj obličky ...
sústredil by som sa na školu, na kontakty ... (nerobil pochybné obchody) pretože to sa stebou bude ťahať ... a premýšlal nad tým čo ti ide najlepšie a skúsiť niečo tvoriť a ponúkať ... kludne aj sprostredkovať ...
kázať ti nebudem kludne pašuj herák mne to je fuk ale je to len rada
a čo si čakal že čo sa tu dozvieš? že ti tu presne podsunieme vypracovaný podnikatelský plán a napíšem ti prípravnú reč pre živnostenský príspevok? (ty sám nevieš čo chceš a nikdy ti nikto presne nepovie čo máš robiť) chcel som len vedieť či na niečo fakt máš, či ťa niečo zaujíma ... no evidentne je to len holý kkt a degešovanie za počítačom
go to school
@salkaakoberec
www . socialmez . com
30 - 3000€ Mesacne
www.goldentowns.com/?i=329638