Pre tých, ktorí cvičia. Rád by som sa opýtal, aký dlhý čas vám trvalo, kým ste dosiahli postavu, s ktorou ste ako tak spokojní, odo dňa keď ste sa cvičeniu začali naplno venovať. Môžte napísať aj koľkokrát do týždňa sa tomu venujete.
Ja som vždy bola celkom štíhla no aj štíhle dievčatá nebudú mať pevný zadok či brucho len tak alebo nie večne a okrem toho mi vadila nečinnosť. Začala som cvičiť kalanetiku a potom som k tomu pridala kardio (rôzne videá na YT by Fitness Blender) cvičila som (kalanetiku alebo kardio) každý druhý deň, približne polhodinku až štvrť, podľa toho na čo som sa cítila. Trvalo mi necelé 2 mesiace kým som mala skutočne spevnený zadok a ploché brucho. Taktiež som sa vzdala jedla tri hodiny pred spaním. Ale teraz som zase nejaká lenivá
zo zaciatku bude tie vysledky vidno dost rychlo ale potom sa to spomali..mne uz po 2 mesicoch hovorili v triede spoluziaci este na strednej ze som nabral..a taka spokojnost co ja viem..to je relativne nie vzdy mam cas pravidelne cvicit a dodrziavat aj stravovanie a brucha sa neviem zbavit nejak ale inak celkom v pohode postavu mam si myslim
Zacal som 17. februara cvicim doteraz , sice uz su vidno výsledky ale este musim makat dost aby som bol ako tak spokojny ... Cvicim 2dni a den volno ... Ale jun celý až do 20 jula som necvicil 1 mesiac problem s ramenom a potom dovolenky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
7krát
Ale trvalo to tak rok až dva kým som dosiahol v podstate základ dnešnej formy.