Pominulé roky v lete to bolo aj do 22:00 . Vtedy som si ale veľmi rozumela s babami z ulice. No prestúpila som na gympel do mesta a vzťahy s kamarátmi zo sídliska už nie sú také ako bývali, alebo lepšie, nie sú žiadne. Fajn , nechýba mi to. Aj keď niekedy hej, som samotár.. ! povedala jedna, nasralo ma to ale asi to bude pravda.. ! Fúú ..
na intráku keď som môžem byť vonku do deviatej ale doma mi nikdy nevravia kedy mám prísť.. prídem kedy sa mi chce, odídem si kludne aj o polnoci síce s tým odchodom o polnoci majú problém, ale vždy sa vyrieši mojim odchodom
závisí od toho či idem von, do mesta alebo na koncert.. z koncertu môžme prísť aj o 1:00, ale keď sa len tak túlame s kadekým kadetade tak do 23:30 max môžem byť
záleží od okolností, cez školský rok cez týždeň tak do 10tej približne , a cez víkendy tuším nemám určený limit, ale záleží aj od toho kam idem ... a cez prazdniny tak isto bez limitu
Keď sa len tak motkám po vonku a krčmách, tak do 23:00, ale vykompenzujem si to na koncertoch a akciách, kde prídem na ďalší deň aj o 16:00 a mama mi ani nevolá.
Do desiatej večer to neriešia, do jedenástej s tým, že mi vrčia do telefónu, že sa nemám túlať v noci po vonku a neskôr mi už odporučia ostať tam, kde sa nachádzam až do rána alebo prísť domov s doprovodom...
môj otec si stále myslí, že byť o desiatej doma je najväčšia istota ale tak, od osemnástich ma už fakt nemajú ako ustrážiť, tak sa skôr len snažia zistiť, že či žijem, keď poviem, že sa vrátim o desiatej a sú štyri ráno a stále sa mi neuráčilo prísť domov.
sice sa po nociach netulam, ale ked, tak staci, ked mame oznamim, ze som okej a kedy mam v plane prist domov (aj ked ona ma z toho zakazdym strasnu nervozu ).
cez týždeň von aj tak nechodím veľmi (cez školský rok) tak ani neviem...cez prázdniny som bývala do 23:30 asi najdlhšie...piatky keď idem na diskotéku tak do 04:00 som bola najdlhšie zatial a ešte sa nesťažovali
naposledy som odišla v piatok poobede von a vrátila som sa nedeľu ráno.. a nebola som hľadaná ale mamča vedela kde som.. takže ja mám neobmedzené vychádzky..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
citový prejav!
uz davno mi nikto nereguluje prichody/odchody....chvalabohu
U matky sa nemôžem ísť ani vysrať oficiálne, ale chodím domov, kedy vyjde.
zabil
Teraz to neriešia duplom, len občas náhodne zavolajú, či žijem
Kedy prídem vtedy budem doma a bodka !