do nejakej druhej...niekedy do tretej...ale to stale, nielen cez vikend...a nie, ze by to bolo kvoli netu a nejakej zavislosti, ale mam comp v izbe a mam ho stale zapnuty, lebo nemam co ine robit, a tak som stale priebezne na nete...
Ja tu nevysedávam od rana ale do rana (iba keď robim niečo na PC... určite by som kôli chatu ani hram do rana nesedel ) a to iba v piatok/sobotu lebo inač by som v škole zaspal
no v poslednom case chodim najneskor o jednej...ked je otec doma vzdy po mne nakrici ked tu sedim dlhsie ako do jednej ale ma pravdu ked sedim pri pc denne aj 14 hodin
dnes som bola asi do jednej, ale pamatam sa ked som bola na nete asi do 4tej co som kecala s jednym chalanom, a okolo mna chodili opity ludia, no haluz to bola , to som bola na studackej ubytovni vo francuzsku
podla toho ako je mama unvena ked vydrzi len do deviatej tak to som tu aj do rana ale ked ona vydrzi len do 11, tak aj ja musim ist hajat buvat krasne snicky
Jej jak sa to tu rozbehlo maj rekord je do 5:30 a raz som si isla lahnut o 5:15 a potom som nespala takze som bola hore a o 8:00 uz zase na nete a spat som isla az o 13:30
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale teraz ked bude skola non stop to uz u mna urcite nebude
ale nie.. som tu dovtedy kym mam s kym kecat a obcas dovtedy kym kukam nejaky film..
vacsinou tu vsak nie som dlhsie ako do chvile ked si lahnem a zaspim ;o)