bolo ich dost, niektore si uz nepamatam, ale moj posledny, dost trapny bol ten, ze som napalila v kaviarni do presklennych dveri, lebo boli take ciste, ze som si myslela, ze tam nie su ziadne
naposledy keď som mala sluchátka, bola sama doma a dala ich dole že idem do kuchyne a poskakovala som jak šibnutá kým som si neuvedomila že domácnosť sa už vrátila
Tož to ja neviem...asi kedy som sa cítil tak fest trápne ? Keď som ležal v nemocnici a zrovna mi ráno nabehla vizita do izby,plno mladých báb,doktorov...asi viete,čo majú chlapi po ránu...no a tak nejak sa to nedalo nevšimnúť
@flyleaf ok išiel som odniest učebnice do jednej triedi a namiesto toho som išiel o jedne dvere vela a tom na mna šedci kukali jak na dementa a potom som si všimol spolužiačku jak sa prahána rukou že mam ist na spet ja som sa pozrel jaka je to treda a povedal som nahlas no do piče a bola tam učitelka
ja zažívam trapasy jedna radosť spomenula som si teraz na ten ako som šla prvý krát k môjmu priateľovi tak, že tam ostanem pár dní a bola som z toho trošku nervózna..a jeho mama ma privítala vraví vitaj a ja jej odpovedám vitajte keď som si to uvedomila smiala som sa zo seba a ona, že či som nervózna a ja že hej
V skratke... Spravila som ústnu skúšku z francúzštiny na áčko. Uvedomila som si to až keď som prechádzala školskou chodbou smerom do bufetu. Prešla som okolo jedného profesora a pozdravila sa mu klasicky: ,,Bonjour". Keď som počula franinu, všetko mi to došlo a ja som s vreskotom od radosti vyskočila do vzduchu. Žiaľ, zabudla som na fyzikálne zákony pôsobiace na moje krátke šaty. Som si však istá, že ten francúzsky profesor nikdy nezabudne na moje červené nohavičky
@patrik776699 Ked tak rozmýšlam nad tým "no do piče" tak som si 98% istý že to bolo absolútne naschval a že si to nepovedal omylom len si chcel zamachrovat aký si frajer...
Raz som bola v autobuse a vonku stál milý chlapec, ktorý sa na mňa usmial a aj ja na neho a ako sa autobus rozbehol nežne som si DRBLA hlavu o okno, čo mu prišlo vtipné a trápne som sa začala cítiť až keď som ho stretla v škole na chodbe zrazu Ale najviac trápne sa cítim keď hovorím nejakú moju trápnu príhodu (príde mi to proste vytrhnuté z kontextu
už si nespomínam ale išiel som raz k lekárovi s chrípkou a chodím tam ako vždy prvý o 7:20 lekár otvára ambulanciu 7:30... prišiel som tam ani som neskúšal či je otvorené predsa nebude tam chodiť skôr nie? Však to sa ešte nikdy nestalo... tak som tam čakal ako som čakal bolo už asi 7:50 keď tam bolo dosť ľudí cca 20 a nikto neskúšal či je otvorené lebo videli mňa a tí ďalší ľudí stojacich a čakajúcich pred dverami tak si boli istý, že je zatvorené... doktorovi bolo už podozrivé, že nikto nechodí a zvnútra otvoril odomknuté dvere a pozeral sa na nás všetkých ako na dementov ... našťastie nie všetci tí ľudia vedeli, že ja som tam prišiel prvý
Keď som išiel na plaváreň a jeden dementný holohlavý ujko dával kľúčiky, tak mne s kamošom dal len jeden do jednej skrinki i keď bli všetky ostatné prázdne... Tak som sa rozčúlil a povedal som "Keby že tu príde môj otec tak by mu dal vlastnú skrinku" -ani neviem prečo práve môj otec ale to je vedľajšie. Za mnou sa ozval hlas "Hej, to by som mu dal!" a bol to ten ujko.
Inač neviem čo bolo trápnejšie, ten pocit že mám s kamarátom jendu skrinku ako buzeranti alebo ten blbý incident.
mám jeden z nemocnice - v noci som šla na wc a cestou späť na izbu som sa akosi o jedny dvere sekla, ľahla si do postele k celkom cudziemu človeku a ležala tam hádam aj 5 minút kým som si to uvedomila
Veď ho nechajte, má 13. Btw mne sa nejaké extra trapasy nestali, len menšie pády a tak.V autobuse som jebol na chalana za mnou, neskôr som ho stretol na prijímačkách a teraz je to môj spolužiak.
Napriklad, ked som bol maly a robil neplechy, sli sme po moste a ja som mal v ruke maly kamienok priemeru mozno 3-5mm (štrk) a isla stara modra skodovka popod most, ja som ten kamienok len tak zvolna odhodil, sofer skodovky si to vsimol a strhol volant do protismeru, na jeho skodu tusim akurat tam letel ten kamienok. Nebudem rozoberat co preco ako, ale po chvilke si nas nasiel, vystupil cely najebacny holohlavy so slovami "no kde to je" a ukazal na krater na kapote ako keby mu tam spadla kovadlina a chcel po mne 30 tisic slovenskych korun a vediet ako sa volam a kde byvam a ze si nas bere sebou na zahradu dokial mu nedame svoje udaje. Na jeho nestastie sa mu zacal zo skodovky vylievat olej, taky giganticky flak to zacalo robit a nevedel to uz rozbehat tak vtedy mi bolo trapne, neskor urcite tomu soferovi.
Vcera som bola v McDonalde a prii pokladni obsluhoval tak cca 17ročný chalan asi bol brigádnik lebo ešte mu ta práca nešla tak dokonale.Zatial čo sme si objednavali jeho kolegyna umyvala podlahu kusok odtial,on išiel zaniest objednávku ku stolu a rovno na tom poumyvanom mieste hodi papuľu jak svet.Asi 2 metre ho to šmýkalo a o vysypadných nuggetkách a rozliatej vode ani nevravím Chudák ten chlapec potom sa vrátili a dorobil nam to objednavku ale tak sa hanbil,celý červeny bol
Veľa ich je. Naposledy sa mi stal včera.. išla som po ulici poobzerala som sa, nikto tam nebol, tak som si začala (zo sluchatkami v ušiach) tancovať .. potom som už išla odomykať bránu, keď som si všimla že zamnou celý čas niekto išiel (ach)
Ja som mala tiež dossť trapasov ako ked som v skole na velkej prestavke zakopla o kvet a všetci sa na mne smiali. Ale najtrapnejsie sa citim, ked niekto spomína aj moje najmenšie trapasy z minulosti...
Keď ma pozvali na pracovný pohovor (na moju žiadosť) do nemocnice, avšak nedopatrením ma pozvali na pohovory pre pôrodné sestry... (uchádzal som sa o post laboranta či také niečo)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
sem s nim...!
spochybňuje to moju povesť dobrej devy...
Ráno som sa ponáhľala lebo som zaspala a vôbec som si to v tej rýchlosti neuvedomila. Tak trápne som sa celý deň cítila...
"povedal som nahlas: do piče "
priklad @26 .. toto zaživam často, fakt velmi trapny pocit (ano,je to ironia)
Inač neviem čo bolo trápnejšie, ten pocit že mám s kamarátom jendu skrinku ako buzeranti alebo ten blbý incident.
Vcera som bola v McDonalde a prii pokladni obsluhoval tak cca 17ročný chalan asi bol brigádnik lebo ešte mu ta práca nešla tak dokonale.Zatial čo sme si objednavali jeho kolegyna umyvala podlahu kusok odtial,on išiel zaniest objednávku ku stolu a rovno na tom poumyvanom mieste hodi papuľu jak svet.Asi 2 metre ho to šmýkalo a o vysypadných nuggetkách a rozliatej vode ani nevravím Chudák ten chlapec potom sa vrátili a dorobil nam to objednavku ale tak sa hanbil,celý červeny bol
btw... nauč sa pravipis
btw=by the way= len tak mimochodom
môj zlatý
Ked som išiel za sestrou opýtať sa jej :
Aký bol ten Test? (na F
Opýtal som sa jej:
Aký bol ten SEX D