amerika bol vždy môj sen! však to je úplne úžasné. najradšej by som šiel z štyreku zo severu kanady, tú si pekne popozerať, prejsť naprieč celým usa, kuknúť sa do new yorku, winnipeg, san francisko, las vegas, dallas a všetky tie malé dedinky. proste to je úplne iný svet, ako európa
v prvom rade u mna vedie Bora Bora to sa radi snad medzi exoticke miesta snad vam nemusim vysvetlovat dovod no proste je tam nadherne,krajsie miesto na svete asi nepoznam a potom Brazilia-Rio de Janeiro
a este by som chcela navstivit opat aj Ameriku,konkretne severnu-U.S.A. ale najskor by som isla na zapad pozriet(California) kedze na vychode som uz 3 krat bola na navsteve u tety- N.Y. city
ja by som sla do severnej ameriky, hlavne miesta kde zili cowboy a indiani yellowstone a podobne krasne parky, potom aljaska, kanada....tie velke mesta ze new york a tak tam by som asi nesla.... no a potom este anglicko, irsko....
chcela by os ist do severnej Ameriky, na novy zeland a do australie...este v europe do francuzska, VB, finska, svedska, danska a tieto severske krajiny ...no teraz chcem ist hlavne do turecka do nasho domu..joj keby sa tak podarilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
inak najradsej by som siel na novy zeland.. postavil tam domcek uprostred luky a oviec .. a bolo by
Dovolenkove destinacie ma nebavia - je tam mrte turistov
Kuba by mohla byt fajn ale nejako ma to netaha
India to staci pozret v telke osadu (inak podobne ako kuba)
Exotika to je ono take destinacie ako bora bora, maledivy atd
Ameriku som navstivil snad sa este raz podari...
Hraniciace staty som niektore pozrel a niektore ma nelakaju.
Cestovanie ma bavi.
A nikdy si nebudem moct povedat vsade som bol
uuuf to bolo zdlhave
inak so zaskrtol indiu - nesmierne fascinujuca krajina
ja dávam Ameriku.