piči nemožem nájst moje fórum FUCK OFF EMO!!!do piči...ako to nájdem??poradí nekdo??
EMO=sú to wyfetowaný kkt-i čo newedia čo zo sebou...dopiči šak to neni normálne...kkt a tie hára čo nosia no hotowo...by som im oholil gebeňu do p**i...
Ja som ti to zmazal. Máš s tým problém? Lebo ja som s tým fórom teda problém mal a keď niesi debil, tak zistíš aj sám prečo. Len čo prídem domov, tak zmažem aj toto fórum. Založ niečo podobné ešte raz a zmažem aj teba. Ďakujem za pochopenie a rešpektovanie varovania.
a mysslim si ze ze zalkadatel tejto diskusie nevie ani citat tym ze to tam vy....kuje tak akoze nejsu to nadavky ale inak aj tak blba diskusia?a rada hladaj ne?
tesim sa na dalsi hudobny styl.... zasa toho budu plne fora a ja sa zasa z chuti zasmejem.... a ja som si myslela ze vlna hip-hop fuj,alebo emo fuj uz vyprsala....asi nie...
JOU...uz som si aj myslela ze si normalny...az ked som uvidela hip-hop 4ewer...ASI NEEE....akoze ked chces zajebavat do EMAKOV poho...nebranim....ale aspon nehovor ze si hopkac...
normallny clowek ked pozrie na ema.. tha povie si : preboha toe co za cierny flak? ... a hip-hoper nejaky taký : ma svoj styl aspon nejaky.. radsej zadavt rymi ako podrezavat zily
budem slusny su tu asi drsni chlapci zo zahoria zeby? to uz ako pouzivat take nadavky je tam akoze znak drsnych chlapcov? sa ti nepaci ze ti zmizlo forum? tak tomu daj menej prijebany nazov. logicky take forum ti zrusia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Do piči! čo tu pičuješ????
Mayo, The admin.
a na zaklade takych ako si ty ludia nemaju ani radi "hip hoperov"..čo už..
alebo obsahovo nevhodné - admin ho vymazal,
tak ti treba, nadávky sú trápne
nech je kazdy co chce
ale emo tiez velmi nemusim