@kurtka tak teda netajím sa tým, že mi rýpanie ide Ale niektorí ľudia to v mnohých prípadoch ani nepochopia, a treba im to vysvetliť až doberaním. a väčšinou mám na to dôvod, a príčinou je moja rodina,
btw: Ja síce rýpem, ale ty vieš byť sakra hnusná, čo sa týka expresívnych slov. Moja odpoveď je často krát zmilovanie oproti tvojim vulgarizmom bez pochopenia
Áno, doberám, pretože je to najlepšia cesta akou by som mohla niektoré konverzácie ukončiť. Používam iróniu spojenú so sarkazmom a rada hrám na tej najtenšej strune dotyčného, pretože na to nemá, čo povedať, a ľahko umlčím jeho názory nezhodujúce sa s tými mojimi. A ak chceš vedieť ako, tak sa spýtaj ľudí okolo mňa
@ryuk takže je príčinou rodina, ona ťa "naštartuje" a potom si to odnesú ľudia, ktorí s tým vlastne nemali nič spoločné. ale ako každý aj ty sa potrebuješ nejak odreagovať, a keďže oni rýpu do teba, ty si to vykompenzuješ tým, že si rýpneš do človeka, ktorého máš buď po ruke, alebo do ktorého vieš, že si môžeš dovoliť.
@ryuk , to že na to pristúpim ráznejšie je len dôsledkom toho ako neznášam naťahovanie a to tvoje hranie na tenkej strune. ja to poviem narovinu a tým to u mňa končí. lenže ty vydržíš rýpať. občas je to tvoje podpichovanie hnusnejšie ako vynadanie. hlavne ak toho človek má dosť z každej strany.
@kurtka nemyslela som to tak, že ona ma naštartuje rýpaním a už potom idem bez zamyslenia, či si to človek zaslúži alebo nie. Myslela som to celkovo, že som vyrastala v rodine, kde to bolo bežné, a zaužívané, ale to si si mohla všimnúť. Čiže moja povaha je ešte v normále, keďže ešte vidím skutočnosť, kedy sa to hodí. A často krát moje rýpnutie má aj nejaký zmysel, nielen typu, "choď do pi**, keď máš dlhé vlasy" (príklad). A dokonca viem, čo myslím naozaj vážne.
@ryuk tým chceš povedať, že ja neviem ako to myslím, len to trepnem kde sa mi to hodí? nemyslím si, že práve toto fórum je miesto, kde by sme to mali riešiť.
@kurtka ja som nenarážala na teba, ale ako príklad,, nie často vyskytujúci sa u teba, ale stalo sa,, môžem uviesť, keď si po odpovedí aj skonštatovala, že si to nemusela, ale že ti to je fuk, keď sa Klaudia pýtala, kam ideme, a určite si spomenieš, ako si jej odpovedala. Z určitého hľadiska to môžeme pokladať za istý druh doberania si ľudí, v ktorom však nenachádzam zmysel.
@ryuk tu ale ide z časti aj o to, že ty nevidíš, aké to máme doma a ako sa ona chová keď nie je niekto pri nej. rada sa predvádza a to, čo som podala ja voči nej nebolo podpichovanie. už sa nebudem chovať tak, ako nechcem, aby sa iní chovali ku mne. budem sa chovať tak ako sa oni ku mne chovajú nech vidia aké to je. mám nejaký prah trpezlivosti aj tolerancie. prekúsnem hocičo, ale už je toho moc.
@kurtka takže tiež z toho vychádza rodina, ale aj u Kešu si tak zareagovala a pri tom ju v rodine nemáš, takže aj v tebe je kus egocentrizmu, a neviem, čo ju viac urážalo, moje "podpichovačky", na ktorých sa často krát smiala alebo tvoje expresívne slová, u každého je to iné, ale treba sa sem tam postaviť pred zrkadlo,
@ryuk nehovor mi prosím čo mám robiť. keby si ona tiež niekedy uvedomila. to by sa mal každý aj ja a aj ty. nepoukazuj tu na iných, ale na nás. tu sa nejedná o kešu či Klaudiu, ale o nás.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
This, moj zivot bez toho by bol tak... nudny a prazdny?
ale mna si dobera kazdy asi cely zivot
btw: Ja síce rýpem, ale ty vieš byť sakra hnusná, čo sa týka expresívnych slov. Moja odpoveď je často krát zmilovanie oproti tvojim vulgarizmom bez pochopenia
Ty si ma tu uvítala,a vieš, že radšej odpoviem
veď sranda