Objednala som si z eshopu vec na dobierku cez slovenskú poštu.. a kedže s tým nemám príliš skúsenosti, zaujímalo by ma ako to funguje.. to znamená, že mi príde domov do schránky ten "žltý papier" kde bude napísaná pošta na ktorej leží môj balík, tam si ho
pochopila si správne.. prípadne ak budeš v tom čase doma keď príde poštárka, tak ti dá ten balík ak ťa nezastihne tak ti dá ten papierik.. podľa mňa je možné že už aj v piatok by si to mala a obciansky tam tuším treba, keď si to pôjdeš vyzdvihnúť
a riki viem, že je tam od.. len ma zaujímalo či slovenská pošta funguje tak "dobre" ako pomaly všetko tu na svk že mi to príde na poslednú chvíľu alebo sa to snažia vybaviť čo najskôr.. tak uvidíme..
nám to nosí domov normálne to ich žlté auto, len keď nie sme doma, nechávajú žltý lístok a treba do mesta ísť pre to na tú poštu, čo tam je napísaná a tam to zaplatiť...
a závisí od toho obchodu... sú obchody, kde mám veci doma do dvoch dní, niektoré do týždňa a potom je taký super obchod, kde najskôr mesiac čakám, kým to pošlú a potom ďalšie tri týždne, keď mi je to pošta schopná doručiť
mňa pošta naposledy osrala. dala som balík dobierkou s tým, že adresát si vyzdvihne balík na pošte ešte to tam bolo napísané 2€ za dobierku. a típek ti mi zaklope na dvere s balíkom a dobierka hneď o 3€ drahšia... "
Ja som nemal zatiaľ zlé skúsenosti. Len jednu. Sestra mi posielala obal na iPhone. Poslala mi 2 a prišla mi obálka pofidérne zalepená. Otvorím a bol tam iba jeden obal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale inač hovoríš správne AFAIK.
a riki viem, že je tam od.. len ma zaujímalo či slovenská pošta funguje tak "dobre" ako pomaly všetko tu na svk že mi to príde na poslednú chvíľu alebo sa to snažia vybaviť čo najskôr.. tak uvidíme..
že či nahodou nejaka zatulana dobierka na mna k niekomu nepriletela
a závisí od toho obchodu... sú obchody, kde mám veci doma do dvoch dní, niektoré do týždňa a potom je taký super obchod, kde najskôr mesiac čakám, kým to pošlú a potom ďalšie tri týždne, keď mi je to pošta schopná doručiť
žlté lístky sa posielajú i keď poštár nezastihne adresáta doma. vypíše mu lístok a strčí do schránky. to je vtedy keď je niečo do vlastných rúk
Ja som nemal zatiaľ zlé skúsenosti. Len jednu. Sestra mi posielala obal na iPhone. Poslala mi 2 a prišla mi obálka pofidérne zalepená. Otvorím a bol tam iba jeden obal.
a do 5 pracovných dní znamená, že to pravdepodobne už v piatok budeš mať