Ahojte. Poslala som knihu na dobierku, a poštárka ju vydala kupujúcej bez zaplatenia. Mám podací lístok aj dôkaz, že zásielka bola prebratá. Stalo sa to už niekomu? Ako mám ďalej postupovať? ďakujem
no podla mna by to malo byt preplatene tak ci tak ked to podpisala a potom budu s nou riesit preco chyba 20 eur ktore zaplatili a ona ich na postu nedorucila Ale zas toto je asi aj o tom ako si sa vlastne o tom dozvedela ze dotycna osoba nezaplatila ak priamo od nej tak stale verim ze to je tak ako pisem ale ak ti to nejako z posty oznamili uz to neni tak vtipne
stalo sa raz, ja som zabudol napisať na balik ,,DOBIERKA-SUMA,, ... poštarka to nedopisala, zabudla, na pidacik listku bola dobierka, kupujuci mi vtedy dokonca sam napisal že nič neplatil, že mi to pošle na učet - 40€ ... ale keby neposlal / neozval sa tak reklamacia na poštu kde vyplniš tlačivo odovzdaš a čakaš
@valki áno bola @tomtoylc mne sama poštárka písala na balíček že dobierka, takže to tam bolo. na pošte sa dejú magické veci. Tiež som napísala kupujúcej či mi to vie poslať na účet.
@alex458 ak bolo označené na balíku aj na podacom lístku tak ta poštárka bola asi mimo vtedy ... jednoznačne jej chyba ... ale tak hádam kupujúci pošle peniaze
@valki ... no takto, ona musí uznať tak či tak ... ved v mojom prípade ... ja som vtedy chcel od pošty tiež náhradu resp. vrátenie sumy dobierky aj napriek tomu, že ten pán sa mi ozval a sá peniaze poslal ... ved to je chyba pošty ... pošta kontakt na toho pána nemala, žiadny takže keby som povedal že sa mi neozval, peniaze neposlal tak by som mal 2 násobok ... ale nechcel som byť blbec tak som sa na to vykašlal, tlačivo mam dodnes doma na reklamaciu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@pubertslatinocelny hah, dobré odovodnenie
@tomtoylc mne sama poštárka písala na balíček že dobierka, takže to tam bolo. na pošte sa dejú magické veci. Tiež som napísala kupujúcej či mi to vie poslať na účet.