pred mojimi očami zbili môjho kamoša, pred jedným pubom..... nemohla som nič robiť, ale chvalabohu zasiahli druhý chalani.... čo by som zmohla proti tým obrovským tupým hovädám....
dnes uz to neni take drsne ako kedysi,vtedy bolo dost ohubu ist aj na punkovy koncert,chvala PZSR ze si konecne robi svoju robotu a nemazna sa s tymito individuami
Väčšina "bitkárov", ktorí si hovoria "nacisti" sa potrebujú len pobiť..stlčú aj bieleho, poprípade nejakého metalistu, prípadne punkáča, zoberú mu jeho veci a za rohom to predajú. Fakt, nežartujem...už som to zopár krát videl a počul z dôveryhodných zdrojov.
@semhamforas - Sú vlastenci, skíni, ktorý bielych nebijú, nevyhladávajú bitky za každú cenu. Nemusí to byť len banda deciek. Samozrejme, sú tam aj taký.
@semhamforas Sám si kokot, chcel som tým povedať že by som nejaké to narieknutie z rasizmu len z dôvodu holej hlavy rád videl dakedy, ale sa asi nedočkám, asi to bude tým že to sú paranoidné pakárne o tom jak vás každý nemá rád, ale šak v pohode, ukrivdenosť a mučeníctvo sú nezbytné súčasti akejkoľvek NS propagandy Nasrat
Rasistickí skinheads neexistujú btw, na takých ľudí čo si tak hovoria sa má používať jedno podobné anglické slovo, že boneheads
zdravím @admin a zasa. je v poriadku, keď tu daný užívateľ poučuje, že bielym treba pomáhať? že sa nepriamo priznal k svojmu NS aktivizmu? presne za takéto veci má veľmi veľa hákošov podmienky. a my ich tu budeme tolerovať, pretože sme slobodný portál, ktorý si vytvorí krásnu krajinu so semhamhamom v ružovej dečke, ktorý bude bozkávať zajka. ach.
je mi tu na zvracanie z par uzivatelov, kokoti skurveni hlupi ste.. nic viac, nic menej.. by som ti prial, aby si sa ty narodil ako zid alebo "farebni" a aby ta kokoti kadejaki isli za to bit a tvojej rodine zle robili tiez, to ti prajem, ty chrapun prijebany
Do nás si včera začali skákať skinheadi , len tak sme traja sedeli na hlavnej v košiciach a hrali sme si na gitare dovod že nás napadli bol pravdepodobne že sme punkači keď celí čas kričali že skurvení punkači D Skineheadi boli tiež traja okrem nadávok do nás drgali a asi po 15 min. sme sa najebali a povedali sme že no poďte tam do tej uličky sa biť jednen skinhead sa necchel bit tak tych dvoch sme horko-tažko zbili ale aj my utrzili nejake zranenia moj kamarat dokonca mal rozbity nos potom ten jeden tam zostal a povedal opet ze skurveni punkaci moji kamosi u6 boli ticho lebo mali podstatne viac zraneni jak ja a nechcel dalsie ael ja som sa najebal a zajebal som mu a este na zemi som aprkast donho kopol a nakoniec my teraz z kamosmi z toho mame na policii problemy .. Jak hovoim mali sme radsej utiect pretoze ty skinheadi nemali svaly ale tuky by nas nechytili ani keby D Ale ako yvyhrali sme ale co z toho amme kamos rozbity nos druhy ma neico z krkom a ja asi 40 odrenin a modrin ..
3-krát... A nie náckovia ale Oi!!!! Áno antifa skinheads... Prvý krát to bolo tak že sme sedeli v krčme , a došli skíni... Boli pri bare a ja som sa na jedného pozrel , a to som ani nechcel ale stál pred televíziou a ja som chcel kukať telku... No ale pleško to zobral asi ako provokovanie a už do mňa išiel... Aspoň jeden z nich mal rozum a držal ho aby mi jednu nedal po papuli... Ale aj tak vylial na mňa nejaký poldecák a skoro mi otrepal hlavu o stôl...Druhý bol taký komický Idem si po ulici a zrazu ma zastavila banda chalanov (Punkáči a Skíni)... A opýtali sa ma že komu fandím.. Hovorím že AS trenčín.. A jeden z nich že dobre to sa mi páči.. A zrazu jeden ten skín na mňa zahučal že som fašista skurvený... Ani neviem ako tak usúdil.... Asi preto že som blond a mám modré oči... Fakt neviem... No ale k veci... Tak ma sotil.. Padol som na zem , a skoro mi kopol do hlavy , kebyže sa neuhnem!!!! Postavil som sa o opýtal som sa ho že z kade má že som fašista? Ale on bol nadrbaný a zas do mňa išiel... Ešte že ho držali chalani.... A na tretí príbeh ma vtedy dosť rozosmial To som bol v meste a zrazu 2 Skíni za mnou dobehli či nemám oheň. Tak som im dal že nech si zapália. Jeden z nich povedal že díky... A zrazu j.....b mi na papuľu! Som padol na zem.. Schytal som ešte asi dve alebo tri rany na hlavu , dokým nedošiel môj brat(S.H.A.R.P).V tú noc pil s nimi... A že či vedia koho to bijú?! Oni že nie.. Brácho jednému dal po papuli a druhému vysvetlil že som jeho brat... A vtedy aj brat s tým skončil... Vysral sa na skinheadov... Povedal mi že to je banda chudákov bez budúcnosti!! Ale Neonacisti ma ešte nikdy nenapadli!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Tich ludi by som dokazal bez vycitiek svedomia zavrazdit
@semhamforas velmi zmysluplny prispevok
ale pred náckami som utiekol
vzhľadom že sme pukáčská partia sa mi skoro ušlo tak akurát od náckov, neviem skíni ešte nie
Rasistickí skinheads neexistujú btw, na takých ľudí čo si tak hovoria sa má používať jedno podobné anglické slovo, že boneheads
(irónia samozrejme)
Pekne si to povedal ...
NS aktivisti bijú akurát tak černochov a antifákov a tým pádom vôbec nerobia na ulici bordel
Ach bože