Keby že to beriem zo škálového hľadiska tak poviem bledomodrá/hnedá, fotka je tak zlá, že človek sám nevie či sú šaty v tieni a vzadu je prepal, ale photoshop mi aj tak potvrdil, že šaty sú strieborné lesklé(preto ten modrastý efekt)///zlatobéžovohnedá (treba si to len zmiešať dokopy)
modru tam vidim urcite a tu ciernu si tam domyslam ze je to cierna ako z takych nekvalitnych fotiek, ale kludne to moze byt hneda, medena alebo aka
ale bielu moje oci nechapu ako by tam mohla byt
ako moze niekto vidiet bielu wtf
maximalne tak biely odlesk na modrej, ale to si domyslim, ze zla fotka/leskly material
zlata/hneda/srackova ked uvazujem, ze je nekvalitna fotka, inak cierna
proste je to wtf som najprv videla bielo-zlaté a potom proste furt len čiernomodré a teraz otvorím toto a zas najprv bielo zlaté a ked sa pozriem druhuý raz tak čierno modrééééé wtfffffffffff
neviem čo sa deje, ale najprv som videla čiernu a modrú, a potom som videla príspevok od gukol-a a tam bola tiež modrá a čierna, preklikla som späť na fotku a boli zrazu bielozlaté či maslové či aké, a teraz sú zase modro čierne
Podľa mňa, ľudí mýli presne toto, že je to fotené za debilných svetelných podmienok, vplyvom toho, sa zmenili farby látky. Skúste si napr, pri rozvidnievaní odfotiť bielu látku a potom ju skuste odfotiť pri jasnom dni. Je to tak ALE šak možno sa aj mýlim..
ako už bolo viackrát všelikde ukázané v skutočnosti sú modré, vidím modré.
akceptujem, že niekto vidí bielu.
ale nerozumiem tým komentom "kde tam vidíš modrú, bóóóže"
@tikalok no, predstav si, ze dostanes obrazok bielych siat so zlatym lemom. A niekto povie, ze podla neho su modre. Proste... ja som fakt netusila, ci to je nejaky vtip alebo co. Keby pride niekto dalsi a tvrdi, ze su cervene, nechapala by som uplne rovnako.
Ale zas, modru by som bola ochotna uverit (ta biela je taka v tieni, a biela v tieni vie vyzerat modro..?). Ale tu ciernu, to
@poke ked ich vidis bielozlate, tak ich vidis akokeby v tieni. Biela v tieni vie vyzerat sivo/modro. :ehm:
Stavím sa že tu slabo modrú tam robí zlé osvetlenie tých šiat, navyše ta kvalita.
Všade čo som videl to porovnávajú len z tej jednej fotky čo je dosť málo.
Ako fakt nechápem tie komentára ,,ako môžete vidieť" ,,choďte k očnému" ,,kde tam preboha je tá a tá"... no jednoducho, môžem.
Mne sa celý deň strieda modrá s čiernou/tmavohnedou (pre puntičkárov - príde mi to ako hnedá, ktorá predpokladám, že kvôli zlej kvalite fotky je čierna) a biela so žlto/zlatou (ktoré sú v tieni).
Este pred chvíľou (ked som toto fórum otvorila) som videla bielo-zlate/kremove...potom čítam komenty a reku wtf?! ..idem pozrieť s5 na tie šaty a odrazu su modro-cierne ....wow
@warble niekto postol na tumblr (vyslovuj tumba) obrázok modrých šiat s čiernymi pásikmi a na prekvapenie všetkých normálnych ľudí sa pod tou fotkou začalo horlivo diskutovať či sú tie šaty modré s čiernymi pásikmi, alebo biele so zlatými...tento obrázok sa rozšíril aj s diskusiou na všemožné a všetky možné sociálne siete a jeden komunitný portál (hádajte ktorý ...no a dokonca sa k takejto číčovine vyjadrila aj spoločnosť Adobe a Sony si z toho urobila aj srandu...a tie šaty sú tuším naozaj biele so zlatými pásikmi, ale niekto to fotil zrejme mikrovlnkou, tak na obrázku vyzerajú ako modré s čiernymi...že je to nuda? áno je!
wtf! doteraz stále bielo-zlaté, chvilku som sa začitala do komentárov na nejakej stránke o tom, scrolnem hore a že to idem zavrieť a zrazu totálne modro-čierne
ja ich vidim prv zlato-biele, ale ked sa kuknem na tu proovnavaciu fotku, kde su modre, tak sietnica mi to prenesie na modro cierne ale na prvy raz samo o sebe su pre mna biele
preco sa vlastne rozculujete nad nepodstatnostami ako, ze je to nekvalitna fotka, aj keby to bolo naschval, tak sa vsetci pozerame na tu istu a predsa vidime rozne farby.
ja som celkom fasicnovana, lebo to znamena, ze cely svet vidime kazdy inak, nie?
btw. modrocierne
ja to vidím bledomodro-fialové a to druhé je taká béžová tmavšia
ale neviem prečo sa kvôli tomu všetci rozčulujú a húkajú po sebe, kto má pravdu-v škole furt:"čo si debil šak to je biela! ne ty si slepá modrá to je!!" pritom každý vidí farby individuálne a inak :ehm:
Obidve! Asi po hodine kukania na to som sa to naučila "prepnúť"... ale najprv vždy uvidím modrú, keď dám hlavu tak, že pozerám na monitor zboku sa to automaticky zmení na bielu a potom keď sa sústredím zostáva to biele, inak sa to znovu prepne na modrú Vyskúšajte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
132 komentov
podla mna su bielo bledohnede/bezove
tu je inak odpoveď, aj keď som to ešte nesihla dočítať lebo utekám do školy
» www.earthporm.com/this-dress-is-d...
a teraz vidim bielozlte
ale bielu moje oci nechapu ako by tam mohla byt
maximalne tak biely odlesk na modrej, ale to si domyslim, ze zla fotka/leskly material
zlata/hneda/srackova ked uvazujem, ze je nekvalitna fotka, inak cierna
inak je to zaujimave, chcem v tom vidiet tiez bielu nachvilu ale proste wtf, stale modra
vychazda z toho, ze ta biela/modra je modra, a ta zlata/cierna je zlata
biela (s odleskom do modra) a zlatá
modro - hnedé
Ja vidím bledohnedomodré
WTF
ako sa tam da vidiet cierna
Modrá a slabohnedá
ak stiahnete jas, tak je vidno modrú a čiernu....
ľuda majú rôzne citlivé oči a jas na tejto fotke je tak presne na hrane... preto ľudia vidia rôzne farby, lebo každý má rôzne citlivé oči...
si prečítajte články @10 @15
akceptujem, že niekto vidí bielu.
ale nerozumiem tým komentom "kde tam vidíš modrú, bóóóže"
Ale zas, modru by som bola ochotna uverit (ta biela je taka v tieni, a biela v tieni vie vyzerat modro..?). Ale tu ciernu, to
@poke ked ich vidis bielozlate, tak ich vidis akokeby v tieni. Biela v tieni vie vyzerat sivo/modro. :ehm:
Všade čo som videl to porovnávajú len z tej jednej fotky čo je dosť málo.
Mne sa celý deň strieda modrá s čiernou/tmavohnedou (pre puntičkárov - príde mi to ako hnedá, ktorá predpokladám, že kvôli zlej kvalite fotky je čierna) a biela so žlto/zlatou (ktoré sú v tieni).
Aj @95 je nepochybne modra, hoc vidno sialene upravene svetlo na fotke
VYSVETLITE MI TOOOO!!!!!
nič osobné
ale inak:
ja som celkom fasicnovana, lebo to znamena, ze cely svet vidime kazdy inak, nie?
btw. modrocierne
na tvojom obrazku ako silno sprane modrocierne
ale neviem prečo sa kvôli tomu všetci rozčulujú a húkajú po sebe, kto má pravdu-v škole furt:"čo si debil šak to je biela! ne ty si slepá modrá to je!!" pritom každý vidí farby individuálne a inak :ehm:
a inak vidim bielo zlate a desi ma to
» www.nj.com/indulge/index.s...
ale este rano som dakde zazrela tu foto a videla soM ich bielo modro cierne