Ahojte nevie mi niekto poradit daky dobrý film ktory je romanticky no zaroven aj dramaticky najlepšie ak by niekto s hlavnych postav zomrel.NIečo ako je Pearl harbour alebo dačo take niečo pricom sa da aj poplakat ).PLease poradte mi : )
to mas vo vela filmoch, ibaze vsetky co ma napadaju su bud scifi alebo akcne ci fantasy...
a ked uz tak napr. LOTR1 Spolocenstvo prstena tam mas vsetko aj zomrie jedna z hlavnych postav(Boromir) dost tragicky pri zachrane teplych hobitkov a nie je tam tolko bojov ako v 2 a 3...taky vacsi boj je iba so skurutmi pri amon hene(cize tam kde zomrie boromir)...ale asi si to uz videla...
ale napr. este star wars I...perfektna scena je fight qui gon+obi wan vs darth maul kde zomrie qui gon a obi wan sa naserie a zabije darth maula...
Ja som mala takú mierne slzavú náladu v jednej pasáži Osudového dotyku (The Butterfly Effect), keď hlavná postava bola na vozíčku v jednej zo svojich alternatívnych reálit, a včera som revala pri Zvieracej kazajke. Oba skvelé filmy, pokiaľ máš rada fajné psycho a cesty v čase.
no ja myslím, že The Atonoment (Pokánie) nemá konkurenta, ak sa prehrabujem v pamäti, opravte ma, pripomeňte, lebo zdá sa, že možno by aj bol dáky starší film, ach, napríklad bez srandy staré vydanie Rómea a Júlie je naozaj smutné
nájt, pri tej sw scéne som síce rumázgala, ale skutočný záchvat som mala pri smrti dartha vadera a ako mal polsedný rozhovor so synom, vtedy som kolabovala...alebo koniec tretej sérii, kde sa vader pýta, kde je padem, ju pochovávajú a ide taká desivá hudba, že som eltete že nevyštekla od revu, aj tak som revala
a inak sa obávam stále viac a viac toho,keď pôjde v kinách sedmička pottera, lebo bude tam snape a vieme, čo snape urobil a neviem, ako to budem prežívať, možno by to mohli aj blbo natočiť radšej
jáááááááááááááááááááj božeeeeeeeeeeeee, jasné, vedela som tooooooo, ozaj, tak odporúčam ti kráááásny príbeh zvaný Nový svet! hraje tam collins, a sú tam nielen krásne scenérie a strety dvoch svetov, romantika, ale končí sa to dosť nepredvídateľne, hoci nik neumrie, ale neoľutuješ, krásnučký príbeh
inak nemyslíte, že piráti karibiku sa skončili mizerne pre orlanda a keiru?
@21 ten film je ozaj dobry...ukazuje manzelstvo z hadkami a ceely filmom sprevadza mrtvy manzel manzelku prikazmy (schvalne som to skreslila inak nesmierne krasny smutny film
jednoznačne Pokánie, na to nás vytrepali s triedou, inak by som na to nešla ale sedí to do tvojich požiadaviek úplne, aj keď to tu asi už bolo spomenuté...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a ked uz tak napr. LOTR1 Spolocenstvo prstena tam mas vsetko aj zomrie jedna z hlavnych postav(Boromir) dost tragicky pri zachrane teplych hobitkov a nie je tam tolko bojov ako v 2 a 3...taky vacsi boj je iba so skurutmi pri amon hene(cize tam kde zomrie boromir)...ale asi si to uz videla...
ale napr. este star wars I...perfektna scena je fight qui gon+obi wan vs darth maul kde zomrie qui gon a obi wan sa naserie a zabije darth maula...
nikto tam nezomiera...al poplaces is riadne
Aj keĎ sú troška menej zamerané na tú romantiku, sú to výborné drámy s dávkou romantiky
nájt, pri tej sw scéne som síce rumázgala, ale skutočný záchvat som mala pri smrti dartha vadera a ako mal polsedný rozhovor so synom, vtedy som kolabovala...alebo koniec tretej sérii, kde sa vader pýta, kde je padem, ju pochovávajú a ide taká desivá hudba, že som eltete že nevyštekla od revu, aj tak som revala
a inak sa obávam stále viac a viac toho,keď pôjde v kinách sedmička pottera, lebo bude tam snape a vieme, čo snape urobil a neviem, ako to budem prežívať, možno by to mohli aj blbo natočiť radšej
inak nemyslíte, že piráti karibiku sa skončili mizerne pre orlanda a keiru?