Hladam nejake dobre hry o bitkach s mečami alebo niejake fantasy ako su napriklad: The witcher jedna a dva, Prince of persia - nové diely, the first templar, assassins creed 1, 2, bratstvo.....
neviem cim to je ale vzdy ked vidim tam hore v rohu reakciu od nejakeho tebe podobneho chuja tak mi je tak zle , zaludok je OK ale najradsej by som sa vyblval To vtedy ked mi nepripada ta vasa kokot skupinka uz ani vtipna .
No nic , to sa neda vyjadrit slovami tak pozdravuj
Fakt som uz hral asi vsetky dobry hry zo zombi ako RE 3,4 aj 5 a teraz s tejto serie cakam na racoon city tiez ot ma byt pecka ale najlepsia hra co som akurat dohral zo zombi co mozme len odporucit je DEAD ISLAND tato sa mi pacila asi najviac. A este tiez dost pecka hra je METRO 2033. Ak viete este o niejakych lepsie prepracovanych tak dajte vediet zatial som nic lepsie nenasiel ale ak daoc je rad to zahrajem i ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Pozdravujem hajzelbabu , ale zavinac nedam lebo mam strach ako ma posle dopice (ROFL) (ROFL)
Inak dik ze ta vasa skupinka ma utvrdzuje v kokotizme istych ludi z birdzu coraz viac
neviem cim to je ale vzdy ked vidim tam hore v rohu reakciu od nejakeho tebe podobneho chuja tak mi je tak zle , zaludok je OK ale najradsej by som sa vyblval To vtedy ked mi nepripada ta vasa kokot skupinka uz ani vtipna .
No nic , to sa neda vyjadrit slovami tak pozdravuj
Akčnejšie: God of War, Sacred, Diablo, Titan -quest